gedenkplaats van

Marcel Boer

03-11-197215-04-2020
   Omdat het niet mogelijk is om ons persoonlijk te condoleren is er voor Marcel een online gedenkplaats geopend. Misschien heeft u wel een foto of een mooi verhaal. Margriet vindt het fijn als er mooie herinneringen worden geschreven over Marcel zodat deze bewaard kunnen worden voor Quint en Sven.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • Arianne en Henk Harrewijn
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Arianne en Henk - Noordeloos
    23 juni 2020
    reactie 124
   • Johan en Ineke Duijzer
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Johan en Ineke - Dalem
    20 juni 2020
    reactie 123
   • De visbeurs
    reactie 122   |   niet OK
    Heel erg bedankt dat ik met u en uw zoons mee mocht naar de visbeurs! Ik vond u een geweldige man en super gezellig.
    Heel veel sterkte Familie Boer

    Cas - Hardinxveld-giesendam
    18 juni 2020

    Deel deze pagina:

   • John, Helen, Enrique en Carien van Dijk
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    John, Helen, Enrique en Carien - Nieuwland
    20 mei 2020
    reactie 121
   • Yvonne van Vliet
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Yvonne - Gorinchem
    4 mei 2020
    reactie 120
   • Tamara Vieveen
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Tamara - Rotterdam
    4 mei 2020
    reactie 119
   • Theo, Ester, Justin & Tamara van der Ham
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Theo, Ester, Justin & Tamara - Meerkerk
    1 mei 2020
    reactie 118
   • Vriend en buurman
    reactie 117   |   niet OK
    Lieve Margriet, Quint en Sven,
    Wat verschrikkelijk dat jullie zo'n lieve man en vader moeten missen. Als wij aan Marcel denken dan zien wij een vriendelijke gezellige man , die alijd voor iedereen klaarstond.Marcel die met Sven zit te vissen, Marcel die met Quint helpt in het Brandpunt. Marcel die de hapjes regelt als we met Margriet aan het bloemschikken zijn. Maar ook als we langs Alblasserdam varen denk ik aan Marcel, die altijd zo gedreven aan het werk was . We gaan Marcel ontzettend missen op iedere verjaardag, feestje , activiteiten in de straat en in het dorp en op nog veel meer momenten. We wensen jullie heel veel sterkte.
    Liefs van Adrie, Corine, Valerie , Esmee en Madelief

    corine - Nieuwland
    1 mei 2020

    Deel deze pagina:

   • Lennert de Jong
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Lennert - Hoogblokland
    30 april 2020
    reactie 116
   • Jeugdvriend
    reactie 115   |   niet OK
    Marcel leerde ik kennen op de School Met De Bijbel in Giessenburg. Hij was een jaar jonger dan ik. Toen hij 9 jaar was werd hij lid van Schaakclub De Giessen, zeer waarschijnlijk omdat zijn vader ook een tijd lid is geweest van de club, vanaf de oprichting in 1964 tot en met 1977.
    Het eerste gezamenlijke schaaksucces hadden we in het jaarlijkse Schoolschaakkampioenschap dat in De Til in Giessenburg werd gehouden. In 1983 grepen we net naast de hoofdprijs,, we eindigden toen een half bordpunt achter de Beatrixschool uit Dordrecht. Een jaar later haalden we revanche en bleven we dezelfde concurrent een half bordpunt vóór! Bloedstollend was het. In 1985 werd Marcel wéér schoolschaakkampioen met zijn team, deze keer zonder mij, omdat ik de basisschool al had verlaten.
    In de jaren 84 t/m 87 zaten Marcel en ik in hetzelfde jeugdteam, samen met Theo Bos, Johan van der Sande, Wouter Kesteloo en Diardi Donk. Het was een zeer sterk jeugdteam, in 1984 werden we 3e, in 1985 werden we 2e, slechts één bordpunt verwijderd van het kampioenschap en in 1986 werden we glansrijk kampioen, vlak voor onze grote concurrent uit Gorinchem.
    In de jaren 80 waren we vaak in het park te vinden voor een potje voetbal. Memorabel was het moment dat de bal weer eens in de sloot lag en dat Marcel zich opwierp om de bal kundig uit de sloot te vissen. De zussen van Sjakko de Jong en mij waren ook aanwezig, dat speelde zeer zeker mee in het actieve handelen van Marcel. Met grote passen liep hij naar de slootkant en voordat hij het wist lag hij in het water tot groot vermaak van iedereen.
    Toen we een jaar of vijftien, zestien waren bezochten we regelmatig de Soos in Giessen-Oudekerk, er werd daar veel gekaart, kaartje geblazen, biertjes gedronken en natuurlijk gezellig geouwehoerd.
    In 1990 maakte Marcel zijn opwachting tijdens het zuipfeest dat ik op mijn studentenkamer met een stel vrienden in Rotterdam vierde. Het was goed dat Marcel erbij was: terwijl iedereen 's ochtends laveloos zijn roes lag uit te slapen was Marcel al uit de veren om alles weer aan kant te brengen. Dit terwijl hij de avond en nacht ervoor de meeste biertjes had genuttigd!
    Marcel bleef tot 1992 lid van Schaakclub De Giessen en kwam nog een keer terug tussen oktober 1997 en december 1999. Daarna ben ik hem uit het oog verloren, ik wist nog wel dat hij in Limburg (Venlo?) had gestudeerd of ook gewerkt en daarna in Hardinxveld-Giessendam ging wonen. Ik kwam hem wel eens tegen in Gorinchem, maar daar bleef het bij. Zo is dat met meer jeugdvrienden gegaan. We hadden ons eigen gezin, ons werk en nu eenmaal ook andere vrienden.
    Ik herinner met Marcel als een zeer vriendelijke, open en betrouwbare jongen, met een karakteristieke lach en handen als kolenschoppen ;-)
    Marcel, rust in vrede.

    Jaco - Gorinchem
    29 april 2020

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie