gedenkplaats van

Aad Baljeu

Overleden op: 09-09-2010
   Vandaag, 9 september 2010 bereikte ons het bericht dat de voorzitter van de Stichting Taptoe Delft de heer Aad Baljeu op 57 jarige leeftijd plotseling is overleden.
   Met nog een dag te gaan tot aan de zevende editie van de Taptoe Delft is dit bericht binnen onze organisatie hard aangekomen.
   Vanaf de oprichting van de Stichting Taptoe Delft heeft Aad een zeer actieve en betrokken rol gespeeld in de ontwikkeling van Taptoe Delft.
   Hoogtepunt was het behalen van de eerste plaats in de verkiezing van Taptoe van het jaar in 2006. Het behalen van deze titel gaf hem een extra stimulans om volgende taptoes met nog meer perfectionisme te organiseren. Perfectionisme was een van de kernkwaliteiten waar Aad in uitblonk.
   Voor het vele goede werk dat hij gedurende lange tijd in het belang van onze stichting heeft gedaan zullen wij hem steeds met grote dankbaarheid gedenken.
   Geheel in de geest van Aad zal Taptoe Delft 2010 gewoon doorgaan en zullen wij hem in het programma op gepaste wijze herdenken.
   Zijn toewijding, vriendschap en warmte zullen wij helaas voor altijd moeten missen.
   Onze gedachten en medeleven gaan uit naar zijn vrouw Joke, kinderen, kleinkinderen, vrienden en kennissen.
   Wij wensen hen veel sterkte toe in deze moeilijke periode.
   Stichting Taptoe Delft

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Of stuur een...

   Bloemetje Kaartje
   • optreden in 1970
    reactie 1   |   niet OK

    Aad zat net achter mij in beeld, een mooie tijd was het en zeker nu met de Taptoe Delft komt een en ander zeker weer boven. Een ieder veel sterke in deze gedenkwaardige dagen.


    Wim van der Kraaij - De Lier
    9 september 2016

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie