gedenkplaats van

Aad j Zwart

02-07-196412-09-1990
   ze zijn zoooooooo lief en mama mist je

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Of stuur een...

   Bloemetje Kaartje
   • Mijn vriend Aadje
    reactie 21   |   niet OK

    Het is de enige foto die ik van aad heb, naast de schoolfoto's dan. Zoals Aad hier op de foto staat zo herinner ik mij hem ook. Het heeft me moeite gekost om hem vast te leggen op de foto, want zoals je misschien kunt zien probeert hij de camera nog te ontwijken, hij moest er niet van hebben om vastgelegd te worden op een foto. Ik ben enorm blij dat ik deze foto van hem heb. R.I.P. grote vriend.


    Gabriël (Gabi) Rietdijk - Heythuysen
    4 augustus 2016

    Deel deze pagina:

   • 2015
    Aad
    reactie 20   |   niet OK
    Ik heb een paar jaar mogen rugbyen met Aad. ik denk met enige regelmaat terug aan die tijd.. Wat een geweldige rugbyer was hij. De eerste Nederlander die een try drukte op Twickenham! Aad, helaas ging je veel te vroeg bij ons weg, maar voor altijd in mijn hart!

    Rob Schenk
    oud-speler RRC

    Rob Schenk - Vleuten
    14 maart 2015

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 19   |   niet OK
    Aad(je)Goh wat mooi dat dit er voor en over je is.... Ik heb twee jaar bij Aad op de P. van Aschschool in de klas gezeten. We hadden dezelfde "passie" paarden.Ik kan me herinneren dat zijn pony Delfrie heette, later een grote stoere merrie waar hij western op reed.We zijn samen naar Delft op school gegaan, als ik Aad ergens onderweg tegen kwam op de fiets duwde hij mij de helereis met zijn hand op mijn rug, dat was mijn eerste ervaring met een hoffelijke man!!Zijn rode paprika wat toen nog bijna niemand lustte, deelde hij graag met me.....Ik werkte later in Barendrecht en kwam hem soms op het CS tegen, samen in de trein ff bijkletsen hij zat toenin dienst meen ik. Ik keek er naar uit... We zijn elkaar uit het oog verloren. Ik heb hem nog één keer gezien, dat was geloof ik twee dagen voor hij vertrok naar New Zeeland. Ik weet nog dat hij voor me stond en ik zei; Aadje?? Wat een beer van een vent!!We hebben een heel apart gesprek gehad, waar ik nog dagen van slag van ben geweest.We zouden proberen contact te houden, helaas is dat niet gelukt.Op een dag las ik de krant en zag zijn advertentie...... Aad(je) heeft op de een of andere manier op ons allemaal een mooie herinnering achter gelaten. Hij heeft een bijzondere plek in mijn hart, soms komt hij nog stilletjes voorbij. Ooit hoop ik je weer tegen te komen.....xXx  

    Alice van Loenen -
    25 juni 2014

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 18   |   niet OK
    Er zijn mensen die je nooit vergeet toevallig van de week nogmet iemand over aad gehad . Ik herinner aad van de tijd van de Pieter van aschschool en van het spelen op de boerderij, ik werd gek van hem hij won namelijk altijd met apekooie met gym bij aad wad in sport vaak eeuwige 2e behalve met voetbal daar kon aad gelukkig weinig van . Ik weet zeker dat zolang aan iemand denk hij nooit sterf.

    winfried -
    21 juni 2014

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 17   |   niet OK
    Herinneringen aan mijn vriend Aad.Ik hoorde pas jaren later van het overlijden van Aad. Ongeloof was daar...Hoe kan het? Aad weg?Mijn stoere vriend Aad, waarmee ik op woensdag en de weekenden speelde in de boomhut en met het paard en ons misselijk eten aan komkommers en tomaten, logeerpartijtjes etc. Samen zaten we op de Pieter van Asch en later samen naar de school in Delft op de fiets.Je blijft voor mij een geweldige vriend, je hebt een speciale plek in mijn hart.Aad bedankt voor alle mooie "jeugd"herinneringen.Ik wens alle familieleden veel sterkte om dit grote verlies te kunnen dragen. 

    Gabriel -
    2 juni 2014

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 16   |   niet OK
    Hi Pauline,Mogelijk heb je al antwoord gehad van Ellen of Bep maar voor alle zekerheid mail ik je omdat ik je bericht tegenkwam toen ik op de verjaardag van Aad (4 juli zou hij 49 jaar zijn geworden). Deze site is van Aad de Zwart, speler van RRC die ook geëmigreerd was naar Nieuw-Zeeland om te gaan spelen bij de All Blacks. Helaas is hij ook daar op 11 september 1990 (nederlandse datum) gestorven.Aad woonde op de Overschiese Kleiweg 681 en hij zat o.a. op de Pieter van Asschschool. De vader van Aad en mijn vader zijn broers en de moeder van Aad en mijn moeder zijn zussen. Ben zelf enig kind en ik was als jong meisje ook gek op hem.Zat jij bij hem in de klas?Groetjes, Marianne Bissegger-de ZwartOudedijkse Schiekade 39bRotterdam-Overschie 

    Marianne Bissegger-de Zwart -
    11 juli 2013

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 15   |   niet OK
    Nu het leven van mijn vader snel achteruit gaat.Praten we veel over vroeger.En telkens kom jij daar weer voor bij.Jouw moeder mijn vaders beste vriendin en jij toen mijn beste vriend.Altijd waren we samen.Met het paard of samen de stal schoonmaken.We hebben een niet te vergeten leuke jeugd gehad op de overschiesekleiweg.Maar wat is het leven oneerlijk.Jij bent er al niet meer.Maar vergeten doe ik je nooit.

    rick van lienden -
    14 november 2012

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 14   |   niet OK
    Dit gat in mijn hart gaat nooit meer weg.Liefs van Mama

    Mama -
    21 april 2012

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 13   |   niet OK
    Door het rugby dit weekend en het wegbrengen van een vader van een van mijn rugbyvrienden denk ik toch weer steeds aan  Aad de Zwart, speler van RRC, mijn grote vriend, terwijl ik zijn verjaardag niet eens meer herinner. Wel de herinneringswedstrijd toen mijn zoontje 3 jaar was. Is deze site ook echt voor 'mijn' Aad? Ik hoor het heel graag en dank u wel voor uw reactie. Pauline

    Pauline -
    25 februari 2012

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 12   |   niet OK
    beste familie,
    heel veel sterkte,en heb even een paar kaarsjes aangestoken,
    liefs,
    Ingrid

    ingrid goemans -
    12 december 2010

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie