Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Aad Taal

28-05-195104-04-2014
   "Diegenen die ik lief heb verlaat ik
   om diegenen die ik lief had terug te vinden"

   Na een leven van hard werken en goed voor ons gezorgd te hebben, moet ik helaas afscheid nemen van mijn lieve man, de vader van onze kinderen en een geweldige opa voor onze kleinkinderen.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • 2013
    Het gaat goed he?
    reactie 1   |   niet OK
    Het gaat goed he? Dat was steevast de eerste opmerking die ik van Aad mocht ontvangen als ik de winkel binnenkwam. Hij doelde dan op mijn operatie en de afvalrace die ik net als zijn dochter Chantal had ondergaan.
    Zijn enthousiasme en oprechte interesse betekende erg veel voor mij en Maritza. Het creëerde zo'n sfeer van ik voel me hier thuis en ik heb te maken met een fijn mens. Zo herinner ik me Aad ook. Als een fijn en warm mens die, hoe gek het misschien klinkt, mij vissoorten heeft leren eten die ik nog nooit gegeten had. En dat terwijl mij het eten van vis toch echt met de paplepel was ingegoten. Aad schepte er genoegen in je te verwennen met de lekkerste vis. Dat, maar bovenal zijn warme persoonlijkheid zal ik intens gaan missen. Dit staat echter in schril contrast bij het verlies dat Greet, de kinderen en kleinkinderen zullen moeten verwerken. De mooie herinneringen aan Aad zullen hier zeker bij helpen! Al blijft het zwaar, heel zwaar.
    Dag Aad, ik vond het een voorrecht je gekend te hebben.
    Ooit eten we samen weer een harinkie!!
    Peter van Velzen

    Peter - Delft
    9 april 2014

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie

   Inspiratie nodig voor uw reactie?


   De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


   Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


   Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
   Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.