gedenkplaats van

Ab van Buiten

03-10-196414-10-2020
   Dit is een algemene kennisgeving om u op de hoogte te brengen van dit verlies. U kunt dit bericht delen met andere bekenden. Naast informatie rondom het afscheid kunt u hier ook zelf reageren. Uw herinnering, reactie of condoleance wordt zeer op prijs gesteld.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • Frans Hoksbergen
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Frans - Amersfoort
    29 oktober 2020
    reactie 68
   • Leonie Breuers
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Leonie - Wageningen
    29 oktober 2020
    reactie 67
   • Kiki van der Bijl
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Kiki - Wageningen
    29 oktober 2020
    reactie 66
   • Antoinette Beumer
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Antoinette - Velp
    28 oktober 2020
    reactie 65
   • Bennie van der Fels
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Bennie - Wageningen
    27 oktober 2020
    reactie 64
   • Andrea Pobst
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Andrea - Weidling, Austria
    26 oktober 2020
    reactie 63
   • Dear Sylvie, Peter, Kelly and Carmen,
    reactie 62   |   niet OK

    2010 we met the first time in Baden-Baden. We started with our caravan, you were the experienced. We played football at the end all together until night came. Two families with boys same age, girls same age and Carmen and Simon could play as well with each other. It fits and a lot of hours in the following years we spend together. You came to Reutlingen, we came to Wageningen. We spent our holidays together in Denmark, Germany and Poland. Your caravan broke down on the way to Poland, but you managed it and came with a rental caravan. Yes Ab, I remember, there was a lot of straw in Poland, we had to stop there. I remember as well some long nights sitting beside the caravan, drinking some beer or wodka orange and talking about life.
    It was a pleasure. Thank you for the hours with all of you.
    Frank, Marion, Oliver, Katrin und Simon


    Frank - Reutlingen
    26 oktober 2020

    Deel deze pagina:

   • Veel sterkte en kracht toegewenst!
    reactie 61   |   niet OK
    Beste Sylvie,

    Gecondoleerd met het verlies van je man Ab.

    Het is wel even schrikken zo. Je weet wel dat het in de verwachting ligt, maar als het onomkeerbaar is dan is het eigenlijk op dat moment niet te bevatten.

    Ik zie dat de mooie en bijzondere herinneringen aan Slovenië hierbij voor jouw een speciaal plek hebben in je hart. Houd die vast.
    Sterkte en ik hoop je t.z.t. weer te kunnen zien op Larenstein.    Giel - Rheden, Zwarteweg 2-B
    26 oktober 2020

    Deel deze pagina:

   • Beste maat
    reactie 60   |   niet OK

    Ruim 10 jaar geleden leerde ik Ab kennen. We bleken min of meer in het zelfde schuitje te zitten en wilden iets nieuws. Al snel vonden we elkaar in de ideen en plannen werden gesmeed en uitgevoerd: we richtten Sambed bv op en gingen bodembedekking verkopen voor dierverblijven.
    Samen togen we er op uit, naar Hongarije, Denemarken, Litouwen, Letland, Duitsland,Engeland en Polen. Een keer ging ook Sylvie mee, zoals op de foto is te zien. Ab had een vriendelijke aard en het klikte goed tussen ons. Er is eigenlijk nooit een onvertogen woord gevallen. We hadden ieder onze eigen rol en het functioneerde prima. Ab bleef dit ook volhouden nadat zich bij hem de vreselijke voortekenen hadden aangediend. Hij bleef optimistisch en verzaakte niet. Als we elkaar belden was het altijd het Apperdeflap dat met Adjepatatje werd beantwoord. Maar op 15 oktober was het niet Apperdeflap, maar Sylvie aan de andere kant van de lijn.......


    Ad - Loenen
    25 oktober 2020

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 59   |   niet OK
    Hoe moeilijk om iemand te beschrijven of misschien juist wel makkelijk. Ab was het figuur langs de lijn die met zijn ogen continue trots zijn jongste dochter volgde terwijl hij trots vertelde over zijn zoon en zijn oudste dochter. Uit zijn woorden bleek zijn toewijding aan en zijn ambitie voor zijn kinderen. Zijn kritische houding stuitte wel eens op weerstand maar leerde ik zien als een kans om te verbeteren waar de kritiek op gericht was en te zien wat hij zag in de toekomst. Dat hij geen deel zou uitmaken van de rest van de toekomst van zijn gezin wens ik niemand toe. De lege plek in jullie leven zal pijn doen, maar vind troost in zijn stem in jullie hoofd en hart bij alles wat jullie doen.

    Jonynke Deinum - Wageningen
    24 oktober 2020

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie