gedenkplaats van

Ab van der Veer

02-09-194613-02-2010
   Lieverd wij moesten jou laten gaan na 10 maanden knokken. Een operatie van 13 1/2 uur waarbij een nieuwe kaak werd gemaakt omdat er een kwaadaardige tumor was ontdekt en waarop wij onze hoop vestigden dat het weer goed zou komen, werd het begin van een weg die tot het einde vol pijn was.
   Verleden jaar september kreeg je pijn in je been en in december werd ons verteld dat je niet meer beter zou worden omdat er in de bekkenkom een tumor werd gevonden. Alleen pijnbestrijding zou nog voor een beetje leefbare tijd kunnen zorgen en palliatieve bestraling. Deze tijd heeft voor ons slechts, maar voor jou gelukkig, 2 maanden geduurd.
   Samen met oma, de kinderen en kleinkinderen namen wij afscheid van jou en tot het laatste moment hield jij de regie in handen.
   Het doet pijn maar met diep respect voor jou en voor de manier waarop jij de laatste maanden van jouw leven inhoud hebt gegeven doet ons beseffen dat het echt niet langer zo door kon gaan.
   Je blijft doorleven in ons hoofd en ons hart en als voorbeeld voor velen die jou gekend hebben.
   Ik hou van je.
   Henny

   Overige informatie
   Ab heeft 40 jaar bij de Haagse Politie gewerkt.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • Waar blijft de tijd
    reactie 57   |   niet OK
    Lieverd,
    Tien jaar verstreken maar in mijn gedachten is het of het gisteren was. Een film draait er af met mooie en verdrietige herinneringen en wat er ook nog is, het gemis dat niet over gaat. Ontroering als ik muziek hoor wat jij mooi vond en zo zijn er zoveel dingen die er dagelijks zijn en mij aan jou doen denken. Het gevoel dat jij als een beschermengel om ons heen bent doet goed. Alleen jou niet meer om advies kunnen vragen als er moeilijke beslissingen genomen moeten worden valt zwaar, dan vraag ik aan de kinderen wat zij er van denken en dan kom ik er ook uit. Eigenlijk had ik jou nog veel jaren bij me willen hebben maar die wens zal nooit uitkomen.
    Lieve schat weet dat ik altijd van je blijf houden en geef je een dikke kus.
    Henny

    Henny - Lochem
    13 februari 2020

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 56   |   niet OK
    Weer een jaar voorbij het lijkt wel of de tijd steeds sneller gaat of zou het komen dat ik elke dag tijd over heb. Vandaag zou het jouw 73e verjaardag geweest zijn en dan gaan mijn herinneringen terug naar een huis vol met visite met gezellige mensen en ik
    s'-avonds moe van het geren en geregel. Maar ik stop nu met dromen het is niet anders. De kinderen vergeten jouw verjaardag nooit en daar ben ik blij mee. Wij kunnen je niet meer zien maar je zit voor altijd in onze harten en daarom heel dichtbij ons.
    Lieverd ik neem straks een bakkie "pleur", zoals jij het altijd noemde met wat lekkers erbij.
    In gedachten geef ik je een dikke kus en feliciteer ik mezelf met jouw dag dat jij 73 jaar geleden geboren werd.
    Ik hou van je schat
    Hen

    Henny - Lochem
    2 september 2019

    Deel deze pagina:

   • De tijd gaat snel
    reactie 55   |   niet OK
    Lieve schat, negen jaar geleden maar het lijkt nog maar zo kort geleden dat jij voor altijd jouw ogen sloot. Ik mis je nog elke dag en vaak overvalt mij een gevoel van heimwee. Er zijn ook zoveel verdrietige maar zeker ook veel gelukkige periodes geweest. Met Patricia is het de onderzoeken die ze moet ondergaan en best spannend of er verder niets uitkomt. Gelukkig is Edwin er voor haar en dat geeft mij rust. Sharona doet morgen rijexamen en ik weet zeker dat er een paar engeltjes bij haar zijn. Wat zou jij trots op haar zijn geweest. Verder gaat het goed met de kinderen en kleinkinderen. Sharona heeft het goed met Michael en Mitchel en Anna hebben nu een eigen flatje, de tijd staat niet stil. Dennis en Jorge hebben het druk met hun werk en dat gaat ook goed. Ik heb het soms moeilijk met het gemis van Oma je kan je verhaal niet meer kwijt en dat is beroerd.
    Lieverd mijn gedachten zijn elke dag bij jou en ik blijf altijd van je houden en geef je een dikke ????❤
    Jouw Henny

    Henny - Lochem
    12 februari 2019

    Deel deze pagina:

   • Weer een dag die je nooit meer vieren kan.
    reactie 54   |   niet OK
    2 september, jouw verjaardag wat nog steeds een dag is waar ik altijd tegen op zie. Zo jammer dat wij samen niet meer kunnen genieten van alle mooie dingen die er toch nog steeds zijn. Het is waar dat verdriet door de jaren heen minder wordt maar het gemis is alleen maar meer geworden.
    Vooral de kleine dingen die je niet meer kunt delen, en ook niet met de kinderen wil delen, omdat je niet tot last wil zijn en zij het ook te druk hebben om naar mijn niet belangrijke onbenulligheden te luisteren want het zijn vaak alleen maar de kleine dingen die je zo meemaakt. Lieve schat ik maak er maar een goede dag van, misschien denken de kinderen ook wel aan jou vandaag want zij missen jou ook nog steeds.
    In gedachten bij jou en een hele lieve kus omdat je toch jarig bent.
    Hou van je.

    Henny

    H.A. - Lochem
    1 september 2018

    Deel deze pagina:

   • Het gemis is er nog elke dag
    reactie 53   |   niet OK
    Lieverd, 8 jaar geleden sloot jij voor altijd jouw ogen, als de dag van gisteren staat dit in mijn herinnering gegrift. Het jaar wat achter ons ligt is moeilijk geweest, op 2 november moesten wij afscheid nemen van jouw moeder en op 16 december is mijn moeder ook van ons heengegaan. Een verdrietige tijd waar wij doorheen moeten maar wat ook wel weer zal lukken. Met de kinderen en kleinkinderen gaat het gelukkig goed en dat zijn dan weer dingen waardoor de zon weer gaat schijnen. Onze dochter heeft eindelijk het geluk gevonden en ik hoop, en weet dat jij net zoals ik, haar alle geluk van de wereld toewens.
    Jammer dat wij dit samen en ook met onze moeders niet meer kunnen delen en dat doet pijn.
    Weet dat ik altijd van je blijf houden lieverd.

    Henny - Lochem
    12 februari 2018

    Deel deze pagina:

   • Herinneringen
    reactie 52   |   niet OK
    Lieverd het is jouw verjaardag vandaag, een dag waar ik altijd met heimwee aan terug denk. De gezellige avonden met familie en vrienden altijd fijn om bij stil te staan. Nog steeds is het gemis er vooral als ik soms steun nodig heb, zeker in de moeilijke tijd waar ik nu door ga. Ik hou van je en in gedachten ben je dicht bij me en geef je een dikke kus.

    Henny - Lochem
    2 september 2017

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 51   |   niet OK
    De datum 13 februari, dezelfde datum dat 7 jaar geleden heden verleden werd. Het zijn van die dagen dat je nog sterker voelt dat je er alleen voor staat en de dingen die niet meer zo gemakkelijk gaan moet vragen aan je naasten. De kinderen zijn volwassenen met hun eigen zorgen en gezin, en dat is ook normaal, ik woon nu eenmaal niet naast hun deur en klagen wil ik zeker niet. Dat is wat jouw gemis alleen maar meer maakt en verlang ik soms terug naar het verleden, al ging het niet altijd van een leien dakje. Lieverd ik geef je in gedachten een dikke kus en jij blijft altijd in mijn gedachten, elke dag.
    Henny

    Henny - Lochem
    13 februari 2017

    Deel deze pagina:

   • weer een verjaardag
    reactie 50   |   niet OK
    Vandaag zou jij 70 jaar zijn geworden als die rot ziekte niet om de hoek was komen kijken. Steeds weer kom ik bij het opruimen dingen tegen die ik niet verwacht had en die ik dan weer een plaatsje moet geven. Jou vergeten doe ik niet en dagelijks gaan mijn gedachten terug naar de tijd dat jij nog hier was. Verdriet slijt dat weet ik nu maar het gemis zal altijd blijven.
    in gedachten een dikke kus.
    Henny

    Henny - Lochem
    2 september 2016

    Deel deze pagina:

   • 13 februari 2010 - 13 februari 2016
    reactie 49   |   niet OK
    6 jaar geleden werd jij een herinnering waar je soms met een lach, soms met een traan aan denkt. Toch doet het nog pijn om zonder jou verder te moeten gaan. Soms zijn het momenten maar dan pak je jezelf beet en ga je verder omdat er nog zoveel mooie dingen in het leven zijn waar je van mag genieten.
    ik had het jou zo gegund. Lieverd ik blijf in gedachten van je houden en ik zet weer verse rozen bij jouw foto.
    Henny.

    Henny - Lochem
    12 februari 2016

    Deel deze pagina:

   • 2015
    2 september een dag waarop je feest hoort te vieren
    reactie 48   |   niet OK
    Weer een dag waarop je met de pure realiteit geconfronteerd wordt dat jij er niet meer bent om jouw verjaardag te vieren. Toch sta ik er, zoals elke dag, bij stil en gaan mijn gedachten naar de tijd terug dat wij nog samen waren. Veel jaren in lief en leed hebben wij meegemaakt en ik zou zo graag samen met jou oud geworden zijn, dit mocht helaas niet zo zijn. Wel weet ik dat ik heel veel van je hou en dat dit nooit voorbij gaat. Lieverd in gedachten vier ik dat wij elkaar zo lang mochten liefhebben want op 26 augustus 1965 kregen wij verkering. In gedachten ben jij dicht bij me. Ik hou van je.
    Henny

    Henny - Lochem
    1 september 2015

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie