Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Ad Hamers

19-03-196206-08-2014
Schrijf condoleance
Bekijk condoleances
* verplichte velden

Gedenkplaats geopend door:

Carla Beerendonk

Condoleances

Jose Grootenboer
Vannacht werd ik onrustig wakker... Ik had het gevoel dat er iets niet klopte en ik ga altijd op mijn gevoel af. Heb alles afgezocht en las dit bericht mijn wereld stond even stil...lieve Ad ik hoop dat je nu rust vindt .Je was mijn beste vriend, onze getuige jammer dat onze vriendschap verwaterde maar vergeten doe ik je zeker niet. Kon ik nog maar even met je praten... Heel veel sterkte Carla xx
Jose - Nieuw vossemeer
20 maart 2018
condoleance 18  |  
Liesbeth de jong van overveld
Lieve Ad,

Nog steeds hoor ik in gedachten je wijze woorden.
"Volg je eigen pad".
Bedankt dat ik je heb mogen kennen.

Carla is en blijft een sterke kanjer.

Alle liefs Liesbeth
Liesbeth - Halsteren
7 augustus 2016
condoleance 17  |  
Janneke Verweij
2 jaar zijn er al weer voorbij. Het voelt nog alsof het gisteren was en nog steeds missen we je vreselijk...

Nog steeds maken we onze uitstapjes en nog steeds ben je erbij. Nog steeds delen we onze dingen met je, dat gaat nooit meer voorbij.

Voor altijd bij ons ookal kunnen we je niet zien , je antwoord horen of je knuffelen....

Liefs van je maatjes
Janneke - Wouw
6 augustus 2016
condoleance 16  |  
Thea Steinmann
Pas vandaag hoorde ik dat Ad niet meer onder ons is van een buurvrouw die tai chi lessen van hem heeft gehad. Ik ben geschrokken. Heb hem al meerdere jaren niet meer gezien. Herinner me onze gesprekken in een moeilijke periode in zijn leven waarin hij toen nieuwe plannen maakte om tai chi te gaan geven. Een vriendelijke man die ook met de postbode van gedachtte wou wisselen over het leven met zn ups en downs. Te jong van ons heen gegaan. Ik wens zijn dochter en vriendin heel veel kracht en positiviteit toe. En hij was daarin denk ik een goed voorbeeld. Met vriendelijke groet Thea Steinmann uit Halsteren.
Thea - Halsteren
3 februari 2016
condoleance 15  |  
Liesbeth de Jong
Lieve Ad,
Uit het oog maar zeker niet uit mijn hart. Ik mis je nog steeds. Daarnaast ben ik enorm dankbaar voor alle wijze lessen die ik van jou mocht leren.

Lieve Carla, ondanks je intens verdriet en groot gemis ga je verder in jou ontwikkeling en jou pad. Je bent een kanjer. Ik heb bewondering voor je.
Liesbeth de Jong
Liesbeth - Halsteren
13 augustus 2015
condoleance 14  |  
Mandy Hamers
Lieve papa,

We zijn alweer een jaar verder.. ik weet nog steeds niet hoe ik dit ooit een plekje kan geven. Konden we nog maar even met elkaar praten.

Mandy
Mandy - TILBURG
9 augustus 2015
condoleance 13  |  
Anton En Janneke Verweij
Some people come into our lives
and quikly go
Some stay for a while
and leave footprints on our hearts. ..
And we are never,ever the same.


Al een jaar geleden...pas een jaar geleden en je bent echt weg. Je komt niet terug. ..
Verdomme wat missen we je maar we nemen je nog steeds mee bij alles wat doen.
En volgens Bikkel ben jij onze engel die over ons waakt want mensen waar je van houd en die van jou gehouden hebben zijn nooit helemaal weg.

X Anton , Janneke en Bikkel
Anton En Janneke - wouw
6 augustus 2015
condoleance 12  |  
Louis  Goossens
Ik zat bij Ad in de klas op de LTS . Op een gegeven moment ging hij fietsen bij de amateurs en was een goede renner bij de Zuidwesthoek . Ik volgde toen alle koersen , omdat er toen zo veel goede renners uit de regio kwamen . Ad hoorde daar zeker bij . Nu lees ik op het internet dat hij is gestorven . Bizar , even oud als ik . Ik wens alle nabestaande alsnog alle sterkte toe . Louis Goossens
Louis - Waarde
8 juli 2015
condoleance 11  |  
twan tammer
verbijstert kreeg ik een teefoontje van mijn moeder dat mijn beste vriend ad plotseling overleden was . hij was mijn priveleraar tai chi en kwam altijd even vrolijk en vriendelijk naar mij toe in het verpleeghuis waar ik verblijf.samen liepen we buiten en deden we tai chi oefeningen.ik moet met ee rollator lopen en ik vertrouwde ad helemaal tot hij het zover bracht dat ik zonder rollator kon lopen.ik mis hem iedere dag en ik denk nog iedere dag aan hem. als ik op hem zat te wachten zag ik hem al lachend binnen komen.dat zal ik nooit meer vergeten.

sterkte aan al de mensen die van ad les kregen.

twan tammer uit roosendaal.
twan - roosendaal
17 oktober 2014
condoleance 10  |  
Patrick de Visscher
Morgen, dinsdag 22 september, gaan we - Tai chi beoefenaren in Ossendrecht - elkaar weer zien. Zonder Ad. Al sinds de verschrikkelijke dag dat ik dit bericht vernam, en het niet kon geloven, niet wilde geloven, blijft het verlies van Ad mijn gedachten beheersen. De ene keer intenser dan de andere, maar het is er altijd. En dat heb ik nog nooit ervaren, ook niet van familieleden die ik verloren ben. Ik weet niet goed hoe ik hiermee om moet gaan, maar ik zou dit verdriet eigenlijk ook niet willen missen, hoe gek dat ook klinkt. Ik hou verdrietige, maar ook mooie, zachte, rustgevende, vriendschappelijke gedachten aan Ad over. Ik had hem zo erg graag nog in ons midden gehad. Is er een Tai chi oefening die hem terug kan brengen...? Patrick
Patrick - Rilland
22 september 2014
condoleance 9  |  

Geef de nabestaanden uw steun en laat hier uw condoleance achter.

Het officiële condoleanceregister van Nederland

Herinneren is een vorm van ontmoeten…

Help dit bericht te

verspreiden