gedenkplaats van

Ad van der Laak

16-06-194012-02-2014
   De tekst van het herdenkingsprentje:Wat zullen we onze Ad missen. Mijn lieve man en onze lieve pa en opa. Zijn hart was zo groot dat we er allemaal inpasten. Met hart en ziel heeft hij van ons gehouden en wij van hem. Ad verstond de kunst om liefde te geven en om liefde te ontvangen.Ad hield van dieren, van zijn honden, zijn duiven, van alle dieren die in huis gebracht werden voor verzorging. Hij deed het maar.We zijn Ad dankbaar. Als partner en levensgezel vulde hij me aan. Hij gaf me de rust die ik nodig had. Als vader stond hij voor ons klaar. Wij konden altijd bij hem terecht. Hij heeft ons samen met ons ma grootgebracht. Dank je wel pa voor alles wat je voor ons hebt betekend! Ad was een geweldige opa, die heel veel van zijn drie kleinkinderen heeft gehouden. We zullen onze Ad erg missenAd zei nogal eens: Het leven komt zoals het komt. En nu is dan ons afscheid van jou gekomen. We moeten je loslaten. Maar we wetwn dat je het goed hebt, ook waar je nu bent. We houden van je. Voor altijd.Het is zoals het is. Het gedichtje hieronder geschreven door Ria Lips is speciaal voor jou Lieve Ad. Wanneer ik jou het meeste mis, als men dat vragen zou.Zeg ik"wanneer ik wakker word", maar ook `s middags mis ik jou.En`avonds als ik slapen ga, veel meer dan ik had verwacht.Mis ik je tot het ochtend wordt, ik mis je dag en nachtIk hou van jeNellie      

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Of stuur een...

   Bloemetje Kaartje
   • Los Laten
    reactie 29   |   niet OK
    Lieve Ad het is vandaag 4 jaar geleden dat ons Anita je meisje de dag voor je overlijden tegen je gezegd heeft Pa vecht niet langer en laat ons los, wij hebben ook verdriet omdat wij je moeten loslaten maar jij moet ons ook loslaten maar we houden van je en blijven van je houden waar je ook bent, en dat gaf jou de doorslag om je over te geven zoals je me later van uit de geest vertelde, en het is zo we houden allemaal van je al is het 4 jaar later er gaat geen dag voorbij of je naam word genoemd, we missen je nog iedere dag maar je blijft met ons verbonden, voor altijd in ons hart.
    Nellie, je kinderen en kleinkinderen.

    nellie ten napel - rijen
    11 februari 2018

    Deel deze pagina:

   • nellie ten napel
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    nellie ten napel - rijen
    20 januari 2018
    reactie 28
   • 12 februari 2017
    reactie 27   |   niet OK

    nellie ten napel - rijen
    12 februari 2017

    Deel deze pagina:

   • Kerst 2016
    reactie 26   |   niet OK
    Lieve Ad, de Kerstdagen van 2016 zijn weer bijna voorbij, deze dagen ben je steeds dicht bij ons, net zoals andere dagen, weer zagen we je die laatste kerst in 2013 hier in bed liggen niet willen eten of drinken, de dag daarna ben je in het ziekenhuis opgenomen en daarna niet meer thuis gekomen allemaal droevige herinneringen, maar we hebben ook gelukkig mooie herinneringen aan je en die koesteren we.
    Liefs van ons alle.

    nellie ten napel - rijen
    26 december 2016

    Deel deze pagina:

   • Allerzielen 2016
    reactie 25   |   niet OK

    nellie ten napel - rijen
    2 november 2016

    Deel deze pagina:

   • Vaderdag 2016
    reactie 24   |   niet OK

    Pa wij missen je.

    Anita, Willfred, Harold en Erica van der Laak


    Willfred van der Laak - Rijen
    18 juni 2016

    Deel deze pagina:

   • een vader en zijn zoon
    reactie 23   |   niet OK

    Pa ik mis je

    Willfred

    Willfred van der Laak - Rijen
    15 juni 2016

    Deel deze pagina:

   • 16 juni 2016
    reactie 22   |   niet OK
    Lieve Ad
    Vandaag op 16 juni zou je 76 jaar geworden zijn, wie had kunnen denken toen je in 2013 op 16 juni je 73 verjaardag vierde dat dit je laatste verjaardag zou zijn, je kon alles nog, lekker voetballen met Willhard overal met de fiets naar toe, en dan plots krijg je leven een andere wending en hoorde je dat je geopereerd moest worden, maar door nalatigheid van het ziekenhuis ging je snel achteruit en was opereren eigenlijk niet meer mogelijk maar toch hebben ze op 15 augustus 2013 het met toestemming van ons aan gedurfd, de operatie was gelukt maar je conditie was terug naar 0, en daarom kon je lichaam de complicaties niet meer aan, en moesten we op 12 februari 2014 voorgoed afscheid van je nemen, maar in ons hart leeft je voort iedere dag kom je wel even voorbij, je weet dood is niet dood , dat is pas als wij je vergeten zijn , waar je ook bent we blijven van je houden.
    Liefs ook van de kinderen en kleinkinderen
    Nellie.

    nellie ten napel - rijen
    15 juni 2016

    Deel deze pagina:

   • 12 juni 2016
    reactie 21   |   niet OK

    Lieve Ad
    Als ik deze cd draai denk ik altijd hoe het was toen we samen dansten op deze muziek, ik voel je dan ook en mis je dan nog veel meer.

    Liefs Nellie

    nellie ten napel - rijen
    12 juni 2016

    Deel deze pagina:

   • 12 februari 2016
    reactie 20   |   niet OK
    Lieve Ad
    Wanner ik jou het meeste mis, als men dit vragen zou,
    Zeg ik " wanner ik wakker word" maar ook `s middags mis ik jou.
    En `s avonds als ik slapen ga, veel meer als ik had verwacht.
    Mis ik je tot het ochtend word, ik mis je dag en nacht.
    Liefs Nellie

    nellie ten napel - rijen
    13 februari 2016

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie