Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Ad van Batenburg

30-03-196027-07-2012
   Na een dappere strijd tegen zijn ziekte is op vrijdag 27 juli 2012 overleden onze collega en algemeen directeur Ad van Batenburg. Hij is 52 jaar oud geworden. Wij zijn diep bedroefd. In de 25 jaar dat Ad voor Volvo heeft gewerkt heeft hij een grote bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van het merk en de organisatie, waarbij een nauwe samenwerking met de Volvo-dealers altijd voorop stond. Ad was trots om voor Volvo te werken en was ervan overtuigd dat mensen ?het verschil? kunnen maken. Daarbij stonden voor hem de kernwaarden van Volvo altijd centraal. De laatste 4 jaar heeft Ad de positie van algemeen directeur bekleed. Op zijn eigen wijze, recht door zee en vanuit een heldere visie heeft hij deze taak met liefde en veel plezier vervuld. Wij zijn trots op Ad en zullen hem missen. Zijn inspiratie gebruiken wij om verder te gaan. Wij wensen zijn vrouw Anita en zijn zoon Pieter-Bas alle sterkte met de verwerking van dit enorme verlies. Je collega?s van Volvo Cars Nederland, Beesd

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • 2015
    Persoonlijke reactie...
    reactie 1   |   niet OK
    Beste Familie,

    Vind het altijd nog jammer dat Ad op zo'n jonge leeftijd is overleden. Ad betekende en heeft altijd zeer veel betekend voor de Volvo organisatie.
    Persoonlijk mocht ik ook diverse malen met hem in contact komen en vond hem altijd een fijne man om mee te praten. Goede herinneringen zal ik zeker houden aan Ad.

    Namens
    Jaap Weij
    Ex administrateur v.d. Wulp Autobedrijven.

    Jaap - Heinenoord
    27 juli 2015

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie

   Inspiratie nodig voor uw reactie?


   De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


   Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


   Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
   Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.