Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Adrie van den Hout

02-07-194625-03-2017
  • 2 juli 1946 - Tilburg.
  • één dochter en twee kleinkinderen
  • Cor Smeulders
  • hollandse pot
  • connie van den bosch ,orgel muziek ,enz
  • hond (sjefke)

Adrie van den Hout werd geboren in Tilburg. op 2 juli 1946. In 1967 ontmoette hij zijn partner Cor Smeulders. Adrie had één dochter: Han . Ook had hij twee kleinkinderen: Lisa Marie en TJ . Zijn vrije tijd besteedde hij graag aan gereedschap sparen en knutselen aan van alles en nog wat ... De laatste woonplaats van Adrie was Tilburg.

Mijn pa was een zeer aanwezig persoon .
samen deden we vrijwilligers werk met pasen met de vakantie , halloween en met de kerst alles voor de kinderen uit de buurt .. heilig was hij zeker niet . hij zou ook niet willen dat ik dat hier zou zeggen . hij stond nog midden in het leven .heeft op zijn 65 e zijn motor rijbewijs gehaalt en zijn motor was zijn lust en zijn leven . helaas is hij veel te vroeg ziek geworden . en heeft binnen 6 weken het leven verlaten . hij heeft daar zelf de hand in gehad door pallatieve sedatie . want ja hij heeft altijd de touwtjes in handen gehad en tot het laatst heeft hij alles gekregen zo als hij het wilde ...

Op zaterdag 25 maart 2017 is Adrie van den Hout overleden. We zullen hem missen en met veel liefde aan hem blijven denken.

Biografie
* verplichte velden

Gedenkplaats geopend door:

Stuur de beheerder een e-mail
Han dillen
Het officiële condoleanceregister van Nederland

Herinneren is een vorm van ontmoeten…

Help dit bericht te

verspreiden