gedenkplaats van

Albert Versteegh

07-12-193217-03-2020
   In verband met de corona maatregel is het niet mogelijk om ons persoonlijk te condoleren. Daarom is voor Albert deze online gedenkplaats geopend. Graag willen we hier uw condoleances, herinneringen, verhalen en foto’s bij elkaar brengen om later een herinneringsboek van te maken.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • Dag Albert.
    reactie 30   |   niet OK
    Dag Albert,
    Een terugblik op mooie herinneringen , Albert met de huifkar , vele tochtjes gemaakt met de kinderen en Thea. Wat hebben we daarvan genoten. Of later met de boot picknicken langs de Linge. Dan niet te vergeten Koninginnedag ,met de hele dijk op sjouw. Van jou heb ik leren snoeien en kijken naar de bomen vele uren hebben wij in de tuin doorgebracht zelfs toen het eigenlijk al net niet meer kon.
    Albert in gedachten leef je voort.
    Thea , Kees, Andre en Annelies,Heel veel sterkte toegewenst.

    Liefs, Babette Duller,
    Donkere wolken worden hemelsbloemen , wanneer het licht hen kust.
    Tagore.


    babette - Dreumel
    30 maart 2020

    Deel deze pagina:

   • Ruud van der Gun
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Ruud - Erichem
    27 maart 2020
    reactie 29
   • Familie de Wit
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Familie - Erichem
    27 maart 2020
    reactie 28
   • denkend aan Albert
    reactie 27   |   niet OK

    Vele mooie herinneringen zoals ritjes met de huifkar.
    Niet te vergeten de mooie vakanties naar België en Luxemburg.
    Ook de wandelingen vanaf de camping in Luxemburg zullen we nooit vergeten, de stok die hij altijd bij zich had en waar wij (Kees, André en Bert) er ook een hadden met plaatjes erop waar we allemaal geweest waren. Mooie herinnering daaraan.
    ook de momenten bij jullie aan de kornedijk vergeten wij nooit.
    Albert, altijd een mooie kerel voor ons geweest.
    (Ome) Henk, Bert en jolanda, Jeffrey, Menno en Amber


    Bert - Apeldoorn
    26 maart 2020

    Deel deze pagina:

   • Dianne Hakkert
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Dianne - Lienden
    26 maart 2020
    reactie 26
   • Onze condoleances aan alle familie kinderen kleinkinderen en niet in de laatste plaats aan Thea. We ontmoette Albert in 1991 toen we nieuwe huis betrokken aan de dorpsstraat in Kerk Avezaath tegenover de kerk daar. Albert is sinds die tijd een trouwe bezoeker gewees
    reactie 25   |   niet OK
    Onze condoleances aan alle familie kinderen, kleinkinderen en niet in de laatste plaats aan Thea. We ontmoette Albert in 1991 toen we nieuwe huis betrokken aan de Dorpsstraat in Kerk Avezaath tegenover de kerk daar. Albert is sinds die tijd een trouwe bezoeker geweest om in elk voorjaar de tuin te snoeien. We deden dat bij voorkeur op 11 maart de verjaardag van onze dochter. Mijn werkkring was Amsterdam en dan wist ik zeker dat ik na een dag heerlijk werken in de buitenlucht op tijd thuis zou zijn zonder files. Albert deed het snoeiwerk en ik sleepte takken. Eerst op de kar en later toen de kneuzer aangeschaft was in de gapende mond van de hongerige wolf die huilde bij elke tak die verslonden werd. Wat was Albert sterk en wat kon hij werken.. De hele tuin was gesnoeid en opgeknapt na zijn bezoek. Daarnaast was er tijd om een kopje koffie te drinken en verhalen te doen. Tijdens het werk was het contact voor gesprekken minder met Albert. We hadden een soort gebarentaal en aanrakingen om duidelijk te maken wat de bedoeling was. We hebben genoten van Albert. Soms zo erg genoten dat Thea wel eens kwam informeren of hij nog van plan was thuis te komen. Een mooie tijd voor Albert en voor ons. Een gemis nu voor zijn gezinsleden. Voor u allen sterkte met het verlies en de wens dat het u goed mag gaan.
    Groet, Wijnand & Lena Moonen Dorpsstraat Kerk Avezaath

    Wijnand - Kerk Avezaath
    25 maart 2020

    Deel deze pagina:

   • Willie de Bruijn
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Willie - Rhenoy
    22 maart 2020
    reactie 24
   • Persoonlijke reactie...
    reactie 23   |   niet OK
    Beste familie,

    Meer als 40 jaar heb ik een verbintenis met de gehele familie Versteegh.
    De Betuwe was voor ons als jong onderwijzers gezin een geheel nieuwe ervaring. De kinderen Versteegh zaten in Buurmalsen op school en Thea was erg betrokken bij de school. Er ontstond een band en onze dochters Suzanne en Eva speelde dan ook in de jaren tachtig vaak bij jullie gezin aan de Kornedijk in Buurmalsen. Het beeld van Albert en Kees op het land tussen de aardbeien, Annelies met mijn schommelende kinderen staat mij nog helder voor ogen. Suzanne en Eva mochten ook weleens blijven eten. In de keuken aan de ronde tafel met een plagende Andre en Kees terwijl Albert genoot van de maaltijd die Thea gekookt had.
    Harry en ik hebben jullie gastvrijheid altijd erg gewaardeerd.
    Maar tijden veranderen en levens nemen daarin een andere wending.
    Zes jaar geleden was er weer contact en ben ik als pedicure de voeten van Albert gaan verzorgen. Iedere 6 weken werden zowel zijn voeten en handen verzorgd en dan genoot hij vooral van het masseren van zijn voeten. Daarna het kopje koffiedrinken met een schijf peperkoek met echte boter werd bijna een ritueel.
    Ook in de periode dat Albert zijn gezondheid achteruit ging en een verpleeghuis onvermijdelijk was bleef het contact bestaan. Af en toe ging Jan weleens mee op bezoek en dan hadden de heren het druk met praten over trekkers. Dat was Albert zijn lust en zijn leven. Met een blozende wangen liet hij dan zijn kast met trofeeën zien.
    Het laatste jaar was niet makkelijk voor Albert, van het ene naar het andere verpleeghuis en tenslotte nog een korte tijd in Ravestein. Gelukkig kon hij in die periode nog een paar maal naar zijn huis aan de Koningsweg.
    Maar toch ging zijn gezondheid opeens snel achteruit en is Albert op 17 Maart ingeslapen.
    Albert blijft op mijn netvlies een onvergetelijke man een harde werker die veel zorg en liefde had voor zijn vrouw en kinderen.

    Dag Albert,
    Louise Jungen
    Suzanne Roodenberg
    Eva van Tellingen-Roodenberg
    Jan van den Hazel


    Maurik
    21 Maart 2020


    jan - Maurik
    22 maart 2020

    Deel deze pagina:

   • Truus van den Heuvel
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Truus - Culemborg
    22 maart 2020
    reactie 22
   • Gerrit en Jacqueline Van Vliet
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Gerrit en Jacqueline - Achterberg
    22 maart 2020
    reactie 21

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie