Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Alewijn Radder

22-09-196807-05-2022
   Op zaterdag 7 mei ontvingen wij het trieste bericht dat die nacht onze bijzonder gewaardeerde collega Alewijn Radder op 53-jarige leeftijd is overleden.
   Alewijn worstelde al geruime tijd met zijn gezondheid, maar vorig jaar werd hij steeds zieker en kon tot zijn grote verdriet niet meer zijn werkzaamheden uitvoeren.
   Wij hielden hoop voor Alewijn dat er toch iets van herstel zou volgen. Daarmee komt dit vreselijke bericht toch als een schok.

   Alewijn ’s loopbaan bij VodafoneZiggo is ruim 17 jaar geleden begonnen bij UPC op de Kabelweg. Hij heeft een belangrijke rol gespeeld bij het ontwikkelen, bouwen en onderhouden van onze Digitale Televisie diensten, waaraan hij een heel waardevolle bijdrage leverde. In Alewijn verliezen wij een zéér betrokken, gedreven en bovenal vriendelijke vakman, die altijd bereid was een stap extra te zetten voor ons bedrijf en zijn collega's.

   Ondanks zijn ziekte zette Alewijn altijd alles op alles om een zinvolle bijdrage te kunnen leveren. Ook al had hij het zelf soms zwaar, hij stond altijd klaar voor VodafoneZiggo en zijn collega’s, in woord en daad.

   We zullen Alewijn enorm gaan missen. Wij wensen zijn naaste familie, vrienden en collega's veel sterkte toe en we hopen dat de vele mooie herinneringen aan Alewijn hen èn ons tot troost kunnen zijn.