gedenkplaats van

Amber Roelandt

21-12-200521-12-2005
   Waarom is het ons niet gegeven, dat jij kon blijven in dit leven. Waarom doet het toch zo´n pijn dat jij niet meer bij ons kan zijn. Waarom kreeg jij niet de kans op een gelukkig bestaan, en moest jij voortijdig van ons gaan. Het waarom zullen wij misschien nooit weten, maar we zullen je nooit vergeten. De herinnering aan jou is fijn, en ook de gedachte dat we ooit weer samen zullen zijn. Slaap zacht lieve Amber.

   Overige informatie
   Ons dochtertje is nu een sterretje, ons meisje zo mooi en klein, jij zal nu een sterretje zijn. Wat schijn je mooi en licht, in mijn gedachten zie ik je gezicht. Straal maar in de hemel zo goed als je kan, zodat wij er van genieten dan. Ik hou zoveel van jou, dat ik jou nooit vergeten zou. Mijn meisje, zo mooi en klein, iemand als jij kan er nooit meer zijn.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Of stuur een...

   Bloemetje Kaartje
   • Gemis.
    reactie 373   |   niet OK
    Lieve Amber*

    Jou te moeten missen doet soms nog heel veel pijn.
    We hadden zo graag gewild dat je nog bij ons zou zijn.
    We weten dat je bij ons bent ook al zien we je niet.
    Maar af en toe komt er toch weer een tijd dat we voelen ons verdriet.
    Leef in je onzichtbare wereldje maar verder op jouw manier.
    Maak waar je ook bent heel veel plezier.
    Veel liefs, knuffel en dikke kus.
    Van opa en oma Bus.

    brigitte raes-kramers - hulst
    12 oktober 2017

    Deel deze pagina:

   • Verjaardag.
    reactie 372   |   niet OK
    Lieve Amber*.

    Vandaag is het je verjaardag. Je wordt 10 jaar. Dat het weeral zolang geleden is dat jij als engeltje geboren werd. Het doet nog steeds pijn jou te moeten missen. We weten niet hoe groot je nu bent en hoe je er uit ziet. We zijn gisteren bij je grafje geweest en een cadeautje en kaarsje neergezet. Weet dat we heel veel van je houden.

    Liefs, knuffels en dikke kus van opa en oma Bus.

    brigitte raes-kramers - hulst
    21 december 2015

    Deel deze pagina:

   • Lieve schat,
    reactie 371   |   niet OK
    Lieve schat,

    Nog even en je bent jarig. Je wordt dan 10 jaar. Wat gaat de tijd toch snel. Ik mis je nog elke dag en ik vraag me vaak af hoe het met je gaat en hoe je eruit zou zien. Jammer genoeg zal ik dat nooit weten. Ik weet zeker dat je altijd bij me bent. Nog even en je krijgt er ook een weer een broertje bij. Ik ben echt heel benieuwd wanneer hij geboren wordt. Het zal vlakbij of op jou verjaardag zijn. Het is weer een spannende tijd, maar ik weet dat je helpt om mij erdoor heen te helpen. Ik hou heel veel van je en ik mis je elke dag. Dag lieve schatje!!! Love you

    Marian Esseling - Hulst
    28 oktober 2015

    Deel deze pagina:

   • Zomaar
    reactie 370   |   niet OK
    Lieve Amber*.

    Zomaar een hele dikke kus.
    Van opa en oma Bus.

    brigitte raes-kramers - hulst
    6 augustus 2015

    Deel deze pagina:

   • Ons engelenkleinkind
    reactie 369   |   niet OK
    Lieve Amber*
    Wat gaat de tijd toch snel. Een tijdje konden we niets bij je schrijven, alleen maar kaarsjes aansteken. Nu kan het weer en daar zijn opa en oma zeer blij mee. We missen je nog steeds heel veel. Wat zou het fijn zijn je nog 1 keertje te zien. Die keer zal zeker een keer komen dat ook wij naar dat onzichtbare leven gaat waar jij nu bent met heel veel andere engeltjes (len). Nu genieten we heel veel van je zusjes en broertje en je 3 neefjes.
    Je zal het zeker wel zien vanaf je wolkje. Geniet daar maar. Van ons liefs, knuffels en een hele dikke kus. Van opa en oma Bus.

    brigitte raes-kramers - hulst
    27 mei 2015

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 368   |   niet OK
    Lieve Amber*. We hopen dat je meegaat naar de nieuwe site want dan kunnen we af en toe nog iets vertellen en een kaarsje aan steken.We missen je nog steeds heel veel maar we weten ook dat we je ooit weer eens zullen zien.Ga verder in jouw wereldje waar je nu bent en weet dat we heel veel van je houden.Dag lief engeltje van ons.Veel liefs en dikke kus.Van opa en oma Bus.

    brigitte raes -
    8 mei 2014

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 367   |   niet OK
    Lieve Amber* Vandaag wordt je acht jaar. Jaren waar we je al zo veel gemist hebben.Het leven gaat verder met jou als engeltje om ons heen. We zijn trots opje want dikwijls voelen of merken we toch dat je in onze buurt bent. Weet dat we heel veel van je houden.We wensen je vandaag een hele fijne verjaardag toe in je onzichtbare wereldje met alle andere engeltjes.Voor jou heel veel liefs, knuffels en dikke kus. Van opa en oma Bus.

    brigitte raes -
    21 december 2013

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 366   |   niet OK
    Lieve Amber*Hoe gaat het met je in jouw onzichtbaar wereldje. We missen je nog steeds heel veel maar dat zal altijd zo blijven.We zijn je wel heel dankbaar dat je zo goed gezorgd hebt voor je neefje Bruce. We zijn zo blij dat de operatie goed verlopen is en dat hij geen chemo meer hoeft te hebben.We hebben je dikwijls hier zien vliegen en ook daar waar we ook waren was je er als witte vlinder. De kindjes roepen dan altijd je naam en volgen je dan. Het is heel leuk om dat te zien.We wensen je veel geluk toe in je onzichtbaar wereldje en weet dat we heel veel van je houden.Heel veel liefs, knuffels en dikke kus.Van opa en oma Bus.  

    opa en oma -
    18 augustus 2013

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 365   |   niet OK
    Lieve Amber* Het is al een tijd geleden dat we iets hebben geschreven op je pagina, maar weet dat wij je nooit maar dan ook nooit zullen vergeten.Op dit moment gaat het niet zo goed met ons.Je neefje Bruce heeft een tumor en wij zijn op dit moment erg bang.We weten nog niet of het goed of kwaadaardig is.Lieve Amber* wij wilde je heel erg graag vragen, zou je alsjeblieft voor je lieve neefje willen zorgen?Wij willen hem nog zo graag bij ons houden.Ook je neef Milan krijgt op dit moment een terugslag.Ik vindt het zo erg!Lieve meis, ik hoop dat je ons kunt helpen van bovenaf je wolkje.Ik weet zeker dat je dat ook doet.Lieverd we houden van je en we zullen je nooit vergeten. Heel veel liefs,Oom Piet-jan, Tante Evelien.en een dikke kus van je neefjesMilan en Bruce.Love you!!

    Tante Evelien -
    14 februari 2013

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 364   |   niet OK
    Lieve Amber*.Het is weeral een tijdje geleden dat we iets bij jou hebben geschreven. Het is ook een heel hectisch jaar voor ons geweest.Je hebt er weer een heel lief broertje Tygo bij en hij is zo lief en hij maakt je papa Fred en mama en je zusjes en ons heel gelukkig en blij.Ook is er weer een neefje geboren van je Bruce bij Tantie en oom Piet-Jan en neefje Milan en die maakt ons zeer gelukkig. We zijn blijdat allebei de baby's gezond zijn en ook heel braaf en dat is gewoon heel fijn. We weten dat jij heel goed voor ons allemaal zorgt en je weet dat omaje dat heel veel gevraagd heeft de laatste tijd.We zijn blij dat papa Fred en mama zo gelukkig zijn met hun gezinnetje en we hopen dat voor altijd is en ook hopen we datook voor Tantie en oom P.J. met hun gezinnetje. We hopen nog heel veel geluk en plezier met hun te kunnen maken en dan zij we blijdat je ons daar bij helpt want wat is er leuker dan een gelukkige familie waarbij jij nog steeds veel gemist wordt maar waar we je ookheel dikwijls vragen om ons te helpen. Lieve schat we houden van je en ook van je papa Fred, mama, Jasmine, Iris, Tygo, oom Piet-Jan, Tantie, Milan en Bruce.Veel liefs, knuffels en dikke kus van opa en oma Bus.

    opa en oma Bus -
    19 november 2012

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie