gedenkplaats van

Annet Geerlig

16-06-199014-07-2019
   Lieve allemaal,

   Onverwachts en veel te vroeg hebben we 14 juli jl afscheid moeten nemen van onze lieve en prachtige dochter en zus Annet. Op 16 juni 1990 begint Annet haar grote reis die 'het leven' heet. Ze mocht maar 29 jaar worden.

   Hold me when I'm here
   Right me when I'm wrong
   Hold me when I'm scared
   And love me when I'm gone

   * Naast informatie rondom het afscheid kunt u hier ook zelf reageren. Uw herinnering, reactie of condoleance wordt zeer op prijs gesteld *

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • lieverd!
    reactie 20   |   niet OK

    Lieve Lieverd, Laatst was het een jaar geleden toen ik het verdrietige nieuws over jou hoorde.
    Toch kreeg ik direct het gevoel dat het 'goed' was, voor jou - je had rust waar je zo aan toe was.
    Je stond volop in het leven maar soms was dit leven jou ook te zwaar... je pikte zoveel op, zoveel ... je stroomde bijna over ;-) we hebben lange gesprekken gehad en ik mocht jou graag met je mooie aanstekelijke lach! je humor, je verhalen, je maffe buien, alles!!!! je bent / was een bijzonder persoon! love you ... xxx


    Evelien - Arum
    24 July 2020

    Deel deze pagina:

   • Jan Dijkstra
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Jan - Westereen
    24 July 2020
    reactie 19
   • Foto
    reactie 18   |   niet OK

    Het afgelopen jaar veel aan je gedacht en vandaag de moed verzameld om langs je laatste rustplaats te gaan. Het ziet er prachtig uit. (Ik was in eerste instantie bij de verkeerde begraafplaats aanbeland en heb daar een hele tijd tevergeefs gezocht naar je, doorweekt van de regen. Dat had je hilarisch gevonden, haha.)


    Priscilla - Groningen
    14 July 2020

    Deel deze pagina:

   • Foto
    reactie 17   |   niet OK

    Deze wereld heb ik jou zo toegewenst lieve Annet, mooi dat we deze in ieder geval voor een deel hebben gedeeld.


    Sjoerd - Eastermar
    10 May 2020

    Deel deze pagina:

   • Quote
    reactie 16   |   niet OK
    Zo komt splinter door de winter, zeg ik dan maar.

    Een prachtige vaak terugkerende uitspraak van Annet uit onze gesprekken door de jaren heen.

    Priscilla - Groningen
    29 July 2019

    Deel deze pagina:

   • Muziek
    reactie 15   |   niet OK

    Dit nummer van The Weepies speelde je vroeger vaak af. Ik luister het tot op heden nog geregeld. Het deed me altijd aan jou denken.

    Priscilla - Groningen
    28 July 2019

    Deel deze pagina:

   • Lieve Annet
    reactie 14   |   niet OK

    Geschrokken kom ik vanavond voorbij je overlijdensadvertentie, lieve Annet.

    Sil hier. We kennen elkaar sinds onze middelbare schooltijd. We zaten niet op dezelfde school maar hadden elkaar leren kennen via een andere weg. Je was een jaar of drie ouder dan ik en ik keek altijd erg naar je op. Je had veel humor en een gevoelig en intelligent karakter. Na een jaar intensief contact zijn we elkaar een paar jaren uit het oog verloren.

    In 2013 herleefde ons contact en hebben we mooie dingen beleefd in Leeuwarden. We zijn zelfs een paar dagen zowaar huisgenoten geweest. Daarna verhuisde je naar je mooie woning in het centrum.

    Sinds mijn verhuizing naar Groningen is ons contact jammer genoeg gaandeweg verwaterd. Ik heb nog vaak aan je gedacht en we hebben elkaar vorig jaar kort nog even gesproken...Het spijt me enorm dit te moeten vernemen. Ik hoop oprecht dat je je rust gevonden hebt.

    Liefs, Sil


    Priscilla - Groningen
    28 July 2019

    Deel deze pagina:

   • Foto
    reactie 13   |   niet OK

    Annet en ik waren huisgenootjes jaaaaren terug. Ze was altijd wel in voor wat geouwehoer maar vond lekker alleen op haar kamer soms ook prima. Ik vertrok en na mijn stagetijd in Schotland bleek ze, toevallig, weer bij mij om de hoek te wonen. We spraken af, lachten, richtte haar kamer in, lachten om haar kat, gingen naar Neushoorn concerten en avonden en hadden goede gesprekken. Wat heb je een humor, ben je een lieverd en waren we maatjes. Lieverd als ik wist waar het mis was gegaan had ik alles voor je willen doen. Zoals je dat ook voor mij zou doen, zie foto’s. Je was en bent een mooi mens met een dicht talent, intelligentie en een groot warm hart. Kijk eens hoe creatief ze was ;) proost op jou!


    Anne-Wil - Leeuwarden
    28 July 2019

    Deel deze pagina:

   • Leven
    reactie 12   |   niet OK
    Annet en ik waren opgenomen in de Flinter in Franeker. We kregen steeds meer contact met elkaar. Gek mens leek me maar lekker eigenzinnig en leuk. Annet sliep veel (ondanks haar kratten energydrink) maar als ze wakker was liep ze met een big smile rond en was ze luid. Je wist altijd waar Annet was. Dat hoorde je aan haar lach. Ze moest zoveel lachen. Ze haalde altijd grapjes met de begeleiding uit, hilarisch was dat. Vooral met Tina had ze een goede band. Wij waren met zijn drieen echt een kliekje. Na het eten kwamen we altijd los en gingen we zingend door de gangen of samen met Tina aan de bar balletoefeningen doen (ja hoe verzin je het, je moet toch wat daar). Ik heb denk ik 5 maanden met Annet op de kliniek gezeten. We hebben het echt heel gezellig gehad, door haar was de tijd daar echt een leuke tijd. Niet altijd natuurlijk, ik had mijn eigen dingen maar ze was er altijd en snapte mijn situatie. We belden allebei met sensoor (een luisterlijn) kwamen we achter van elkaar, ook dat hadden we gemeen. Ik serieus, zij haalde natuurlijk continu grapjes uit, dat was annet. We hadden een kee geluk, ik liep wat door franeker en kwam een festival tegen. Ik Annet ophalen natuurlijk die op bed lag maa er wel voo in was natuulijk. Samen erheen en we voelden ons eindelijk even nomaal. Gewoon twee meisjes die genieten van de zon en de muziek en samen zijn! Op de terugweg begon het keihard te regenen,. We waren er bijna en begonnen als een gek te rennen en te schateren van het lachen, super veel lawaai maken. Dat moest gewoon. Ik vergeet nooit wat Annet toen riep; EINDELIJK WEER LEVEN! Zo ontroerend en mooi. Ik besefte toen dat ik van haar hield. Ik zag haar graag blij. Annet is een heelijk levenslustig meisje. Ik vergeet haar nooit meer. Ze heeft voor mij de tijd in de psychiatrie veeeeeel makkelijker gemaakt. Ik hou van haar (L). Lieffie alles komt goed. Ik voel dat je bij me bent. En ik ben bij jou. Liefs Tine Marije

    Tine Marije - Leeuwarden
    28 July 2019

    Deel deze pagina:

   • Leave the lights on - Beth Hart
    reactie 11   |   niet OK

    Mirjam - Achlum
    28 July 2019

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie