gedenkplaats van

Annet Vaneker - Kloosterman

06-03-196529-11-2016
   Annet,
   Ruimte, buitenleven, zon, zee en wind als ingrediënten voor een leven vervuld van mooie herinneringen. Jouw liefde, opgewektheid, genegenheid en gastvrijheid zullen we niet vergeten. We hadden in het leven nog een zee van tijd, tijd om te beminnen, tijd voor familie en tijd voor ons zo geliefde Spanje.
   De tijd was op, jij hebt het leven losgelaten.
   Niemand tot last willen zijn als uiting voor jouw liefde naar de ander. Strijdbaar tot het laatst voerde jij de regie. Onze liefde en herinneringen leven voort.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • It still hurts....
    reactie 104   |   niet OK

    Nu al bijna een jaar zonder jou.... Dag lieve Annet, ik denk aan je en mis je. Het leven gaat verder en we vinden onze troost door aan je te blijven denken. Soms is dat via een muziekstuk dat zomaar voorbij komt...

    Irma Vaneker - ECKELRADE
    18 november 2017

    Deel deze pagina:

   • Herfst 2017...
    reactie 103   |   niet OK
    Even sta je dan stil en weet je dat het een jaar geleden is dat Annet in deze weken niets anders meer kan na een jaar vechten en hoop houden......; accepteren dat het niet meer goed komt. Goh wat moet dat zwaar zijn, vol in het leven en dan overkomt je dit....
    Lieve Annet, zo sterk als jij was in die moeilijke tijd zo sterk zijn gelukkig ook je partner, kinderen, broer, ouders en al jouw andere geliefden nu! Misschien hoor je me wel....wees maar trots op ze..maar vooral op jezelf, KANJER!

    Henk Falkmann - Hengelo
    19 oktober 2017

    Deel deze pagina:

   • Bijzonder
    reactie 102   |   niet OK

    Lieve zus, los van de politieke lading van dit liedje vind ik dit nu het moment.

    Johan Kloosterman - Hengelo
    1 april 2017

    Deel deze pagina:

   • Foto
    reactie 101   |   niet OK

    Kim Vaneker - Losser
    6 maart 2017

    Deel deze pagina:

   • Woorden van afscheid tijdens de afscheidsdienst
    reactie 100   |   niet OK
    Lieve Annet, Oma Annie,

    Gute Nacht, Freunde, es wird Zeit für mich zu gehen.
    Was ich noch zu sagen hätte, dauert eine Zigarette und ein letztes Glas im Stehen.
    Een veelgebruikte tekst maar die laatste sigaret heb jij niet meer kunnen oproken en staat eigenlijk symbool dat je nog helemaal niet klaar was met het vertellen van verhalen en grappige anekdotes…. onder het genot van een goed glas wijn hebben wij vaak tot laat in de nacht elkaar verhalen verteld over ons LEVEN en andere wissewasjes….Harry was dan meestal al in slaap gevallen…zo heb ik je mogen leren kennen en heb ik je in mijn hart gesloten….momenten toen ik het moeilijk had was je er voor mij en hield je mijn hand vast….. helaas liep het voor jou anders….zoals je zelf al zei: dat je het gevoel had in de verkeerde film te zitten….ja inderdaad, een hele slechte film…. een soort Science Fiction film waarin je in een hele snelle vrije val terecht kwam….maar wat je ons hebt laten zien is dat je een hele dappere en levenskrachtige persoon was….want hoe moeilijk moet die boodschap zijn geweest die je kreeg?

    Gelukkig was je liefdevol omringd door mijn broer Harry met wie je een soort twee-eenheid was, je lieve familie en de vrienden die je dierbaar waren.

    Op dinsdagavond tijdens De Wereld Draait Door heb je ‘onze’ wereld verlaten en heb je de rust gevonden om te gaan, los te laten…..

    Afscheid moeten nemen en in de verleden tijd moeten spreken is moeilijk en pijnlijk en we blijven met vragen achter ‘ waarom moest dit gebeuren ?‘ en we kunnen het nog helemaal NIET bevatten dat je er echt niet meer bent…..wij zullen geen antwoord krijgen op deze vraag maar ook wij zullen moeten leren loslaten en het accepteren dat de TIJD voor jou OP was….

    Lieve Annet, ik dank je hartelijk voor alle mooie jaren, je gastvrijheid en hartelijkheid en we gaan op je proosten…daar ga je!

    Toedeloe!

    Irma Vaneker - ECKELRADE
    1 januari 2017

    Deel deze pagina:

   • Muziek
    reactie 99   |   niet OK

    Irma Vaneker - ECKELRADE
    1 januari 2017

    Deel deze pagina:

   • Miss you!
    reactie 98   |   niet OK

    Irma Vaneker - ECKELRADE
    1 januari 2017

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 97   |   niet OK
    Lieve annet, wat is het leven oneerlijk. Veelste jong en nog zo positief stond je in t leven.
    Vandaag 2e kerstdag samen met familie net zoals elk jaar. Alleen miste er 1 iemand en dat ben jij. Hopelijk heb je je rust nu gevonden en heb je geen pijn meer. Rust zacht lieve annet ❤

    Denise Danny en liva Ligtenberg - Nijverdal
    26 december 2016

    Deel deze pagina:

   • Nienke Bruynesteyn
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Nienke Bruynesteyn - Enschede
    26 december 2016
    reactie 96
   • Foto
    reactie 95   |   niet OK

    Kim Vaneker - Losser
    25 december 2016

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie