gedenkplaats van

Annie Reijmers - Wilmsen

25-07-192212-11-2020
   Je bent van ons heengegaan
   En hebt altijd voor ons klaargestaan
   Geborgenheid en liefde is ons veel gegeven
   Zo was jij je hele leven
   Een schat voor ons allen
   Je te moeten missen zal ons zwaar vallen

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • Gastvrijheid en advocaat
    reactie 3   |   niet OK
    Gastvrijheid, daar denk ik aan als ik aan Tante Annie denk. Iedereen was welkom op de Hazard en later in Zwijndrecht. Ik herinner me de tafel aan boord van de Hazard waar ik als klein meisje aan zat. Vlokkie onder de tafel (vond ik best eng, ik was altijd bang dat hij mijn tenen eraf zou bijten). Vlokkie die hetzelfde at als mensen. Intrigerend. Ik ben ooit met Tante Bep en Oom Ale op een avond aan boord van de Hazard geweest. het was er volle bak. Tante Annie verontschuldigde zich dat ze geen limonade voor me had. Geen probleem, zei ik, ik drink wel een glaasje advocaat.Dat is net vanille vla. Tante Annie vond het prima en die avond heb ik een glaasje advocaat leeg gelepeld. Ik was 10. Zou je tegenwoordig voor op de bon worden geslingerd!
    Tante Annie, rust zacht ...

    Liesbeth - Rotterdam
    17 november 2020

    Deel deze pagina:

   • Vroeger
    reactie 2   |   niet OK
    Wanneer ik aan tante Annie denk, denk ik aan vroeger. De zondagavonden wanneer we met mijn ouders in de Waalhaven op visite gingen. Hoeveel plezier we hadden en wat een warm contact we hadden.
    Ook denk ik vaak aan de mooie vakanties welke ik bij jullie doorbracht. Ik kwam een weekje logeren en bleef vaak de hele schoolvakantie omdat het zo gezellig en fijn was. Tante Annie was altijd bang dat ik overboord zou vallen. Jullie hadden een liefdevol gezin. Ook later toen oom Wim en tante Annie schuin tegenover ons kwamen wonen, kwamen we veel bij elkaar. Ik moet nu denken aan de warme zondagen welke we bij het Brielse meer doorbrachten. Neven, nichten, vrienden, iedereen ging mee. Tante Annie en mijn moeder waren de hele dag iedereen aan het verzorgen met gebak, soep en lekkers. Konden we nog maar even terug in de tijd gaan. Hopelijk zijn de zusjes nu weer bij elkaar. Liefs Sandra

    Sandra - Zwijndrecht
    15 november 2020

    Deel deze pagina:

   • Een mooie dame
    reactie 1   |   niet OK
    Als wij u zagen op een verjaardag bij Marion en Ruud, dachten wij altijd wat een mooie dame. Door een ringetje te halen, mooi opgemaakt, nageltjes gelakt, bewonderenswaardig en het ook nog heel gezellig vinden erbij te zijn tussen jong en oud. Zo willen wij toch allemaal de prachtige leeftijd halen van 98 jaar. Nu is het tijd om te rusten en de herinneringen leven voort!
    Rust zacht!
    Liefs, William & Anja

    William en Anja - Hendrik Ido Ambacht
    14 november 2020

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie