Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Annie Smink-Nas

23-11-192419-01-2016
   Zwaar werden de dagen
   en lang duurde de nacht.
   Hoe moeilijk is het te vechten
   bij het ontbreken van kracht.
   Maar ondanks je verlies
   van de strijd om te leven
   heb je ons veel geluk
   en liefde gegeven.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • bijeenkomst crematorium
    reactie 7   |   niet OK
    Daarnet afscheid genomen van haar in het crematorium . Het was een waardige viering waarin haar leven op een prachtige wijze werd beschreven en herdacht . Mijn respect voor haar kinderen die het zo goed inhoud hebben gegeven. Het is goed zo .... tante Annie bedankt voor wie U was voor iedereen . .
    Ik hoop dat u onze lieve groeten over kan brengen aan onze dierbaren die al eerder " overgingen" .
    Ook fijn dat we elkaar als nichten neven Nas weer bij elkaar zagen al hebben we liever een samenkomst bij een feestelijke gelegenheid. Laten we elkaar niet vergeten in de toekomst ...... josé

    jose - silvolde
    25 januari 2016

    Deel deze pagina:

   • Tante Annie
    reactie 6   |   niet OK
    Gisteravond hebben we tante Annie " uit Gaanderen" herdacht en afscheid van haar genomen . Zus van mijn vader Joep . Herinneringen en gedachten komen boven ..... een spontane gezellige vrouw , hartelijk en belangstellend . logeerpartijen waren vroeger een feest . Toen oom Bernard overleed moest ze alleen verder, dat viel haar zwaar en het werd een moeilijke periode waar ze zich dapper door heen worstelde. Haar altijd aanwezige bezorgdheid om alles en iedereen kon ze niet meer met hem delen. Ze ondervond daarbij ook nog veel problemen met haar gezondheid . dat vergde veel van haar kracht en positiviteit . "Bah" zei ze dan vele malen .. maar ondanks dat alles kwam ze er weer redelijk goed doorheen en kon je weer met haar lachen tussen de klachten en zorgen door . Ze was blij en dankbaar wanneer je op visite kwam of ze een telefoontje kreeg om bij te praten met familieleden . Nu moeten jullie haar loslaten en we hopen dat mooie herinneringen het verdriet om haar gemis zullen verzachten . Veel sterkte allemaal, geef haar een mooie plek in je hart . Ze leeft voort in jullie . Vertrouw erop dat ze "onzichtbaar" bij jullie zal blijven en ze haar rust en geluk daar "boven " zal hervinden . En nu jullie geen oudershuis meer hebben ..wees welkom in de achterhoek bij jullie andere familieleden...... een warme groet José Steverink -Nas .

    jose - silvolde
    25 januari 2016

    Deel deze pagina:

   • Leonie Vosseberg
    reactie 5   |   niet OK
    Beste familie,
    Bij deze wil ik graag mijn mede- leven betuigen bij het verlies van jullie moeder, schoonmoeder en oma. Veel sterkte in deze moeilijke periode. Leonie en Maurits Vosseberg.

    Leonie - Ulft
    24 januari 2016

    Deel deze pagina:

   • Sterkte
    reactie 4   |   niet OK
    Hallo Familie Smink
    Sterkte met het verlies van jullie moeder, schoonmoeder en oma en overgrootmoeder.
    Ronald en Inge Ruiken

    Ronald - Gendringen
    22 januari 2016

    Deel deze pagina:

   • Gecondoleerd
    reactie 3   |   niet OK
    Gecondoleerd met mijn tante Annie, zus van mijn moeder Trees. Tante Annie was een actieve, betrokken vrouw die belangstellend was voor de familie. Bedankt daarvoor. U heeft menigmaal met uw man mijn ouders bezocht en ook was u op onze trouwdag drie jaar geleden. Ik was geschrokken toen ik het bericht hoorde van mijn moeder. Bedankt voor alles.
    Rust zacht.
    Lieve groeten Emmy en Oscar van der Vliet - Lieferink

    Emmy - Doetinchem
    21 januari 2016

    Deel deze pagina:

   • Lieve tante Annie,
    reactie 2   |   niet OK
    ..verrast was ik toen ik dinsdag hoorde dat u na een kort ziekenhuisverblijf was heen gegaan. Ik vond u nog altijd zo vitaal en alert, ook al waren er veel fysieke ongemakken door de jaren heen.
    Fijn dat ik uw 90e verjaardag heb mee mogen maken en dat u bij de gouden bruiloft was van mijn ouders (uw jongste broer) in oktober j.l.
    Ik zal u herinneren als een lieve en hartelijke tante die heel veel heeft gehouden van Bernard, haar kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen. Als ik zo af en toe op bezoek kwam liet u vol trots vele foto's zien van al uw nakomelingen, een mooi stel waar u intens van genoot.
    Rust in vrede tante Annie.
    lieve groeten Hans Nas (petekind)

    Hans - Zeddam
    21 januari 2016

    Deel deze pagina:

   • We zullen jou missen
    reactie 1   |   niet OK
    Rust zacht….. veel sterkte voor alle nabestaanden
    Herman En Joke

    Herman & Joke - Gaanderen
    21 januari 2016

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie

   Inspiratie nodig voor uw reactie?


   De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


   Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


   Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
   Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.