gedenkplaats van

Annie van Eijndhoven - Boeijen

10-03-196301-12-2019
   Jouw plotseling overlijden is zo moeilijk te verwerken
   het doet nog zoveel pijn
   te moeten leven met de gedachte
   dat jij nooit meer bij ons zult zijn
   Jouw overlijden is zo moeilijk te begrijpen
   afscheid nemen ging niet meer
   te weten dat wij jou voorgoed moeten missen
   dat doet zo verschrikkelijk veel zeer
   We hadden je nog zoveel te zeggen
   nog zoveel dingen uit te leggen
   maar ik weet, er komt een keer
   dan zien wij elkaar weer.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • Even een berichtje
    reactie 110   |   niet OK
    Wat is het toch saai zonder jou. Wat mis ik je toch. Hoe kan dit toch gebeurt zijn. Gewoon nog steeds niet te bevatten. Ik vraag me af waarom jij?
    Nu praat ik maar tegen je foto in de hoop dat je me hoort. Elke dag praat ik met mijn jongens over jou, allemaal over de mooie en leuke dingen. Hoe verdrietig het ook is zo zonder jou. Voor altijd in me hart en altijd in me gedachten. Hou van jou. Xxx

    Colinda - Den Bosch
    25 augustus 2020

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 109   |   niet OK
    Lieve Annie
    Ik mis je zo erg! Heel de dag zit je in m’n gedachten.
    Nog steeds niet te bevatten dat ik je nooit meer zie of spreek het voelt alsof je elk moment weer binnen kunt komen maar steeds komt de realiteit weer kei hard binnen. Ik hou zoveel van jou als ik de tijd terug kon draaien liet ik je nooit meer los voor altijd in mijn hart

    Richelle - Den bosch
    1 augustus 2020

    Deel deze pagina:

   • Lieve mama
    reactie 108   |   niet OK

    Mam wat mis ik je toch.
    Wat zou ik graag heel even met je willen praten.
    Heel even je willen vasthouden.
    Ik mis je zo hier, het is zo moeilijk om ermee om te gaan zo zonder jou.
    Toch hoop ik dat je hier bij ons bent en ons de kracht geeft. Hou van jou. Voor altijd in mijn hart en altijd in mijn gedachten.


    Colinda - Den Bosch
    10 juli 2020

    Deel deze pagina:

   • Foto
    reactie 107   |   niet OK

    Ik hou zoveel van jou


    Richelle - Den bosch
    20 juni 2020

    Deel deze pagina:

   • Onbegrijpelijk
    reactie 106   |   niet OK

    Tranen soms zie je ze en soms niet. Elke dag zonder jou wat een gemis. Nooit meer hetzelfde. Verdrietig en pijn zullen altijd bij me zijn. Doorgaan ga ik speciaal voor jou omdat jij dat het liefste zou willen. Hou van jou voor eeuwig en altijd. Mijn gedachten zijn altijd bij jou.


    Colinda - Den Bosch
    17 juni 2020

    Deel deze pagina:

   • Precies dit mam !!
    reactie 105   |   niet OK

    Ik mis je!!! Waarom nou jij ?!!!!!

    Daniëlle - 's-Hertogenbosch
    11 juni 2020

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 104   |   niet OK
    Lieve mama,

    Wat wordt jij gemist.
    Verdriet blijft, minder wordt het niet. Je leert er mee omgaan je hebt geen keuze. Elke dag vraag ik me af welke film we afspelen en hoe alles toch heeft kunnen gebeuren. Een antwoord is er niet. Ik hoop dat er iets Is maar heb geen overtuiging hoe graag ik het zou willen. Want dat zou me troosten dat jij toch bij ons bent. Moeilijk zonder jou het wordt nooit meer hetzelfde. Lieve mama wat ben ik blij dat jij mijn moeder was. En dat jij de oma (te kort) van mijn kinderen mocht zijn, want jij was een geweldige oma. Ik hou je in leven door elke dag te praten over jou en elke dag foto’s te kijken. Voor altijd in ons hart maar ook altijd in mijn gedachten

    Colinda - Den Bosch
    10 juni 2020

    Deel deze pagina:

   • Samen met oma
    reactie 103   |   niet OK
    Vandaag is oma al 10 jaar van ons weg.. wie had 10 jaar geleden gedacht dat jij 10 jaar later ook bij ons weg zou zijn.. Lieve mama geef oma een dikke knuffel daarboven en zeg dat ik van der hou!!! Ik hoop dat jullie nu weer samen op een bankje een haringkje eten!! Ik hou van jullie en tot ooit !!!!!! Trots om Jullie dochter en kleindochter te zijn

    Daniëlle - 's-Hertogenbosch
    5 juni 2020

    Deel deze pagina:

   • 10 jaar geleden.....
    reactie 102   |   niet OK
    Lieve mama,

     

    10 jaar geleden… een mijlpaal in jou leven…  Jou kind gaf jou het mooiste geschenk, wat een kind een moeder kan geven.. Een geweldige kleinzoon. ( jou baldadig kenjike). 

    Tegelijkertijd was dit voor jou ook een verschrikkelijke tijd want jij verloor je moeder, je moeder waar je jaren lang voor gezorgd hebt en die je altijd mee had op sleeptouw.. Wat een verdriet was er, maar ook heel veel geluk! Als kenji jou met die kleine bruine kraaloogjes aankeek dan verzachten dat voor jou de pijn.. Je zei dan het is goed zo.. Hoe verdrietig wij waren, of jijzelf was, jij was altijd sterk en sleurde ons overal door heen, nou kom op zei je dan! Jij hebt zelf zoveel voor je kiezen gehad, maar ondank dat ons een geweldige jeugd gegeven met heel veel liefde, en aandacht… Je hebt ons een voorbeeld gegeven en een moeder laten zien waar wij veel van hebben geleerd daarom zal ik vandaag nu jou goudhaantje een 10er word, een STERKE zus, tante en moeder zijn.. Net zo sterk als jij dat altijd was. Ik zal vandaag extra genieten en voor jou mee genieten.. We hadden je er nog zo graag bij gehad. Ik hoop dat je mee kijkt mam !!

     

    We love you !!


    Daniëlle - 's-Hertogenbosch
    4 juni 2020

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 101   |   niet OK
    Elke dag vraag ik mezelf weer af... Hoe dan ???
    Hoe lukt het mij om sterk te blijven, hoe lukt het mij om door te gaan.. Al 6 maanden ben je er niet meer en vraag mezelf af hoe ik deze maanden door ben gekomen..
    Ik ben ze doorgekomen zonder mijn moeder, mijn beste vriendin, mijn alles en rots in de branding ! Jij die altijd klaar stond die ons altijd hielp en ons super verwend heeft.. Ineens was alles naar de zwarte dag allemaal anders..
    Ik mis je zo verschrikkelijk erg mam! ik had nog zoveel met je willen delen en met je willen doen.. ik kan het nog steeds niet geloven dat jij er niet meer bent..

    Ik hou van je en zal je nooit vergeten!! tot ooit

    Danielle - Den bosch
    3 juni 2020

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie