Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Anoeska Grishaver (3) vermoord.

19-10-198322-10-1986
Schrijf condoleance
Bekijk condoleances
* verplichte velden

Gedenkplaats geopend door:

Chiel Grishaver

Condoleances

papa van Anoeska Grishaver
Beste bezoeker(s) de afgelopen dagen is er een dreigbericht binnengekomen via het kopje reacties. Het bewuste bericht was aan mijn persoonlijk toegezonden en is alleen te lezen voor mij als ik inlog. Ik wil jullie verzoeken GEEN dreigberichten te plaatsen omdat ik van elk dreigbericht actie zal ondernemen. Dus wees gewaarschuwd !!!!!!!
papa van Anoeska - Nederland
2 oktober 2023
condoleance 283  |  
Chiel (papa van Anoeska)
Hoi Claudia,

Dankjewel voor je mooie berichtje en fijn dat jullie aanwezig waren bij de onthulling.

Hartelijke groet, Chiel
Chiel - Nederland
25 september 2023
condoleance 282  |  
Chiel (papa van Anoeska)
Dankjewel Alie en Yvonne voor jullie mooie berichtjes.

Hartelijke groet, papa van Anoeska.
Chiel - Nederland
25 september 2023
condoleance 281  |  
alie flokstra
Ach lief mooi popke, in HVN hoorde ik van jou verhaal en ben ook gaan googelen, ik heb er geen woorden voor dat iemand jou dit heeft aan gedaan en maar 6 jaar heeft gekregen, ongelooflijk en niet te bevatten, en dat dan jou monumentje telkens vernield wordt, zo afschuwelijk ook voor je vader die telkens weer het verdriet moet herbeleven, in wat voor land leven we. heel veel sterkte voor je vader en je bent een sterretje aan de hemel die nooit meer vergeten zal worden, rust zacht lief meiske.
alie - Rouveen
23 september 2023
condoleance 280  |  
yvonne van der Meijde
Helaas kan ik niet aanwezig zijn, maar in gedachten ben ik bij jullie.... Ik ben het nooit vergeten, ondanks dat het al zo lang geleden is....
Ik denk woensdagmiddag aan jou en Anoeska.....
yvonne - Rotterdam
17 september 2023
condoleance 279  |  
Chiel Grishaver
Woensdag 20 september 2023 om 15:00 uur is de onthulling van het nieuwe monumentje voor Anoeska. Jullie kunnen het monument vinden bij de ingang van het Euromastpark vanaf de Parkkade, vlak naast cafe/restaurant de Ballentent en het Surinaamse eettentje te Rotterdam. Lieve groet, papa van Anoeska.
Chiel - Nederland
16 september 2023
condoleance 278  |  
Chiel Grishaver
(UPDATE 1 september 2023) Eindelijk is de datum bekend van het onthullen nieuwe monumentje voor Anoeska in het Euromastpark te Rotterdam. Datum is: 20 september 2023 om 15:00 uur. Meer info volgt. Lieve groet, papa van Anoeska (Chiel Grishaver)
Chiel - Nederland
1 september 2023
condoleance 277  |  
papa van Anoeska Grishaver
(UPDATE juni 2023) Het huidige meermalen vernielde monumentje voor Anoeska Grishaver in het Euromastpark te Rotterdam is inmiddels op mijn verzoek op 30 juni 2023 definitief en volledig verwijderd in mijn bijzijn en in samenwerking met de Gemeente Rotterdam. De gehele (monument) plek is er dus niet meer.

Inmiddels is het nieuwe object aangekocht, het monument waarin het object 100% veilig ingeplaatst zal worden is op dit ogenblik in de maak in de fabriek. De nieuwe opener en Sociale plek in het Euromastpark te Rotterdam is ook toegewezen. En de planning van nieuw monumentje plaatsing zal ergens in september 2023 zijn.

Zodra er meer bekend is zal dit hier vermeld worden !!

Lieve groet, Chiel Grishaver, papa van Anoeska.
papa van Anoeska - Nederland
5 juli 2023
condoleance 276  |  
Claudia Sedney
Lieve Chiel. Wat een mooie verzamel en soort van 'gedenkplaats' blijft dit ook voor jouw lieve Anoeska. Het blijft ongelooflijk verdrietig en triest, maar fijn om te weten dat er altijd aan haar gedacht wordt. Krijgt ze hopelijk mee vanaf haar wolkje daarboven. Veel sterkte met alles. Het blijft een enorm gemis. Liefs, Claudia Sedney
Claudia - Zeist
5 juni 2023
condoleance 275  |  
Brenda Reimerink
Lieve vader en broer en alle andere nabestaanden, vandaag pas hoorde ik voor t eerst van jullie verschrikkelijke leed. Ik kan niet bevatten dat er monsters zijn die hiertoe in staat zijn.
Als moeder weet ik dat je gefrustreerd kan raken of boos zelfs. Maar dit.... En dan te lezen hoe onpersoonlijk u destijds vent behandeld, als buitenstaander....en dan de vernielingen erbovenop.
Uw prachtige Anoeska zal trots op jullie zijn hoe jullie voor haar knokken!
Sterkte.....
Brenda - Mijnsheerenland
24 juli 2022
condoleance 274  |  

Geef de nabestaanden uw steun en laat hier uw condoleance achter.

Het officiële condoleanceregister van Nederland

Herinneren is een vorm van ontmoeten…

Help dit bericht te

verspreiden