gedenkplaats van

Arnold Rooijen

13-09-194007-01-2010
   Lieve Pa,

   Wat zou ik nu nog graag met je praten. Thuis komen en je samen met Stijn aan tafel zien zitten. Stijn uiteraard onder de tafel en jij die dan zegt dat je niet weet waar hij is. Iedere keer weer hoop ik dat het zo is, maar weet ik ook wel dat het nooit meer zal gebeuren.

   Je was zo snel weg. Je hebt ons nog allemaal gezien. Bij je geroepen en gehuild. Zeker toen Stijn aan je bed stond. En toen op weg naar Utrecht. En ook daar heb je mij nog gezien. De tekening die Stijn heel snel voor je had gemaakt. Heb ik nog met je gepraat. Wilde je zo graag naar huis. Maar helaas.. Het was zo erg. En dat wist je. Daarom heb je iedereen bij je geroepen.

   Ik mis je elke dag. Er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan je denk. Dat ik niet om je huil. Mick is geboren. Hij zal jou nooit meer kennen. En het pakje dat je voor hem had gekocht heeft hij aan gehad. Een jongen.. En jij wilde zo graag een meisje. Maar deze jongen lijkt nu al op je. Drie weken oud en nu al grote handen. Net als jij.

   Lieve pa, laat af en toe weten dat je ook nog aan ons denkt. Wij denken in ieder geval nog elke dag aan jou. Het gaat nooit wennen. En misschien wil ik dat ook wel niet.


   Overige informatie
   http://www.youtube.com/watch?v=yvayAxaFLhk

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Of stuur een...

   Bloemetje Kaartje
   • Weer samen
    reactie 49   |   niet OK
    Hoi Pa, ben benieuwd hoe het met je gaat. Wat je doet en waar je bent. Is ma inmiddels ook bij je? Begin dit jaar is ze onderweg gegaan naar jou. Ze wilde zo graag naar je toe. Ik heb haar waarschijnlijk ook niet zo goed verzorgd als jij maar ja... het had ook weinig zin. Hier gaat alles goed hoor. Stijn een grote vent. Mick een ondeugd en Kiki een schatje met hele eigen wil. Wat zou je trots zijn op ze. Oh wat heb ik veel te vertellen en te vragen aan je. Heb je hulp harder nodig dan ooit. Maar ja... ga het zelf oplossen. En alles doen om het goed te laten komen. Dikke kus Pa. Ik mis je nog steeds. Geef ma een knuffel. Ik mis je. x

    Patrick Rooijen - Schiedam
    1 augustus 2016

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 48   |   niet OK
    Hoi Pa, Lang geleden. Heb natuurlijk nog iedere dag aan je gedacht. En kijk hier regelmatig. We missen je nog veel te veel. Er gaat nog steeds geen dag voorbij dat ik niet aan je denk. Die Mick is toch een boef joh... En Kiki een echt prinsesje. Met Stijn gaat het goed hoor. Grote vent aan het worden. Hij zit nu op de middelbare school. Hij zal het nooit zeggen maar ik zie dat hij je mist. Net als ik Pa. Ik hoop je ooit nog eens te spreken. Maar die hoop is ijdel. Dag pa.. mis je

    Patrick Rooijen -
    2 oktober 2014

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 47   |   niet OK
    Na een lange tijd weer wat kaarsjes voor u aangestoken.Maar ook voor Patrick, Leonie en uw mooie klein kinderen.Waakt u over hen,houdt u hen een beetje in de gaten ?Rust zacht ! 

    Bea, mama van Patricia -
    15 februari 2014

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 46   |   niet OK
    Hoi Pa bijna weer december. De maand die ik het allerliefst oversla. Vooral ook omdat het de laatste maand was waarin ik jou heb mogen spreken… Gisteren werd ik weer een keihard geconfronteerd met het feit dat jij er al meer dan 2 jaar niet meer bent. Je foto’s hangen overal in huis. En Mick en Kike kijken daar natuurlijk ook naar. Soms zegt Mick.. Opa. En natuurlijk kent hij je niet. Gisteren liep ik samen met hem langs je foto. Wie is dat? En toen sloeg mijn hart een keertje over. “Die ken ik niet”… en gelijk heeft hij natuurlijk. Want hij heeft je nog nooit ontmoet. Was het maar waar. Wat zou je hem leuk vinden. Net als Kiki. Ook een prachtmeid waar je stapelgek op zou zijn. Dikke kus van ons allemaal. In het bijzonder van Stijn. Die mist je ook nog iedere dag. Dag lieve Pa

    Patrick -
    22 november 2012

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 45   |   niet OK
    Lieve lieve Nol,Vandaag ben je jarig, 72 had je vandaag geworden. Maar jij wist al dat je geen 70 zou worden, je zei het altijd al.....Helaas heb je gelijk gekregen. Waarom nou? Ik vind het zo jammer dat je er niet meer bent.Je zou zo gek zijn op die twee kleine ukkies, Mick en Kiki..... Ze zijn zo schattig samen. En Kiki is echt een meisje met krullen en grote bruine ogen! De kleindochter die je nog zo graag wilde. Je hebt haar nu. Ze noemen je gewoon opa als ze je zien hangen aan onze fotomuur. Voor hen ben je een opa die ze niet kunnen knuffelen maar we vertellen maar wat vaak wat een lieve opa je was.Vandaag eten we gehaktballen en zullen we om je lachen en huilen, zetten je foto op tafel en geven je een lekker koud pilsje...... We draaien het liedje papa en dan rollen de tranen over onze gezichten. Ook van Stijn....die mist je ook nog iedere dag. Net zoals Patrick. Er gaat geen dag voorbij dat hij niet aan je denkt.Een dikke kus van je schoondochter,Leonie

    Leonie -
    13 september 2012

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 44   |   niet OK
    Kaarsjes voor u,maar ook voor Patrick,Leonie en uw mooie kleinkinderen.Ik hoop dat u vanaf waar u bent mee kan kijken bij uw zoon en zijn mooie gezinnetje.Plaagt *Patricia u nog een klein beetje? Plaag haar maar terug hoor, daar houdt zij wel van.Waakt u over uw zoon Patrick en zijn vrouw Leonie en uw kleinkinderen, let u een beetje op ze?Zij missen u ! Patrick en Leonie, voor altijd in jullie harten, jouw vader, jouw schoonvader en voor jullie kinderen opa, die zij helaas nooit beter zullen leren kennen. Wat gemeen...... Sterkte !Lieve groet, Bea.

    Bea -
    20 juni 2012

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 43   |   niet OK
    Hoi Pa.. Nog een paar dagen en dan wordt Stijn 10 jaar oud. Helaas heb jij er maar ruim 7 mee mogen maken. Maar wel 7 die veel indruk hebben achtergelaten bij Stijn. Hij wordt groot pa. En sterk ook. Wat dat betreft lijkt hij wel een beetje op jou. Lief is hij ook. Veel te lief soms. Net als jij eigenlijk. Daarom hielden jullie ook zoveel van elkaar denk ik. Hij voetbalt nu achter de tuin waar jij altijd was. En hij doet het best goed. Keeper en als je er nog was ging je altijd kijken. Ik weet het zeker. Kwam je maar langs op zijn verjaardag. Kwam je alleen maar even met hem knuffelen. Dat zou zijn aller grootste cadeau zijn. Ik zie het nog dagelijks voor me. Was het maar waar pa. Hoop dat je iets van dit alles mee krijgt al weet ik ook wel dat die hoop ijdel is. Het ga je goed pa. Waar je ook bent. Mis je nog steeds. Wennen doet het nooit.

    Patrick -
    8 juni 2012

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 42   |   niet OK
    Hoi Pa, Kiki 1 en Mick 2 jaar. Stijn over een maandje al weer 10 jaar. Stijn is een echte jongen aan het worden. Groot ook. Hij zou niet eens meer achterop je fiets passen. En die Mick... wat zou je om hem lachen. Zo'n komiek. Een kopie van mij schijnt. Loopt als een echte havenarbeider door de kamer te stappen. De tranen zouden over je gezicht rollen van het lachen. En Kiki een charmeurtje. Ze zou je hart gestolen hebben. Nu al in jurkjes: zoals jij altijd graag had gezien. Ik mis je op de verjaardagen van die kinderen. Je was er altijd al eerste. Kon niet wachten om het cadeau aan Stijn te geven. Maar het mocht niet zo zijn pa. En wat vind ik het nog elke dag erg. Gewoon niemand meer die me kan vertellen hoe het was. Die me helpt met alles. Gewoon jij omdat je altijd voor me klaar stond. Mick en Kiki die nooit zullen weten hoe een geweldig opa jij was. Zo hard is het.

    Patrick -
    1 mei 2012

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 41   |   niet OK
    Lieve Nol,Het is alweer pasen....Ongelooflijk hoe snel het gaat. Mick wordt deze maand alweer 2 jaar en Kiki alweer 1 jaar. Het gaat zo snel! Wat zou je trots zijn op de kleinkinderen.....Mick gaat steeds meer praten en ook al in hele zinnetjes, zo genieten. Ook wil hij alleen maar buiten spelen. Op de fiets, spelen in de tuin. Wat had hij het leuk gevonden bij jullie op de tuin! Lekker buiten, lekker ravotten.....Kiki loopt al bijna. Ik denk dat ze voor haar 1e verjaardag haar eerste stapjes los zet. Maar misschien ben jij er dan wel stiekum om nog net even haar handje vast te houden zodat ze het toch durft. Kon je er maar bij zijn. Kon je maar zien hoe we de 28e een dubbel feestje vieren! Mick 2 jaar en Kiki 1 jaar, en allebei tegelijk met hun handjes in de slagroomtaart!We gaan deze dagen even langs het graf. Maar dat doen we niet om aan je te denken want we denken iedere dag aan je. Met Els gaat het niet zo goed, ze heeft een vorm van dementie en dat wordt steeds lastiger voor haar. Ze wordt wel goed verzorgd hoor, en ze heeft het naar haar zin in het huis waar ze woont.Met Patricia is ook heel veel gebeurd, André is overleden, misschien ben je m al tegen gekomen....Hoewel ik me niet kan voorstellen dat hij op dezelfde plek is gekomen als waar jij zit. Het huis was vreselijk. Als je hier nog was geweest......Was het denk ik nooit zo uit de hand gelopen. Je zorgde er wel voor dat het goed ging met Patricia. Maar de dood van André is voor haar wel heel goed geweest. Ze woont nu in een woongroep. Maakt weer contact met mensen. Het lijkt ook wel of ze weer van dingen geniet. Ze krijgt hulp met dingen die ze moeilijk vindt. Je kan trots zijn op Patrick Nol, hij neemt jouw rol over....en hoe!Moet vaak denken aan ons moment in het oude huis. Afijn, dat moment kennen we allebei wel. En ik ben blij dat ik naar je geluisterd heb. Ik denk er vaak aan. Je had absoluut gelijk!Stijn wordt alweer bijna 10 jaar! Straks is het een heuse tiener, maar jeetje wat had hij nog graag gewild dat je hem uit school zou halen. Het wordt net zo'n grote vent als zn vader en opa, dat zit er helemaal in. Die schouders zoals jij en Patrick die hebben.....Mooi om te zien.Dikke kus,Leonie 

    Leonie -
    7 april 2012

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 40   |   niet OK
    Hoi Lieve Pa, Het is zeker niet zo dat ik niet aan je heb gedacht hoor. Sterker nog, ik denk nog iedere dag aan je. Het gaat goed hoor met ons allemaal. Stijn op voetbal, Mick de belhamel en Kiki je schatje. Mick herkent je nu ook. Weliswaar alleen op foto. Had je hem maar meegemaakt. Je zou hem geweldig vinden. Kiki ook hoor. Helemaal jouw lieve kleine meid. Weet ik zeker. Je huis is leeg en weg pa. Alle herinneringen aan jouw huis achtergelaten. Hoe je daar kookte voor ons. Hoe je in de keuken stond met Kerst. Voor Stijn hebt gekookt als hij bij jullie was. Alles weg. Heb ook de kelder leeggehaald. En kwam daar nog allerlei spullen tegen die je voor mij had bewaart. Oude tijdschriften. Een trein. Veel gereedschap en persoonlijke dingen. De deur voor het laatst dichtdoen deed pijn. Zelfs nu nog. Het is nu al weer 2 jaar geleden. Hebben nog bitterballen gegeten en een biertje gedronken voor je Pa. Hoop dat je er iets van mee hebt gekregen. Stijn mist je enorm. Ik weet het zeker. Hij zegt het niet, maar als ik een stukje muziek laat horen dan huilt hij. Lieve Pa, kom je nog eens langs. Kom je nog eens kijken hoe het gaat. Kom je kijken hoe Mick uitdaagt. Hoe Kiki probeert tussen de jongens op te groeien. Hoe wij ons leventje leven. Waar we jouw hulp nog dagelijks missen. Lieve Pa... Ik mis je nog elke dag. Lieve kus. Patrick

    Patrick -
    20 februari 2012

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie