gedenkplaats van

Ashley Meulenberg-van der Drift

15-02-199028-09-2020
   If there ever comes a day
   when we can't be together,
   keep me in your heart,
   I'll stay there forever

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • A Vito, sa famille et la famille d'Ashley
    reactie 60   |   niet OK
    Nous vous présentons toutes nos condoléances. Nous partageons votre peine et sommes de tout coeur avec vous. Nous vous envoyons toute notre amitié et toute l'energie possible pour vous soutenir suite à cette terrible perte, beaucoup de force . Nous pensons très fort à vous.

    Jacques et Sylvie - Biffontaine ( France)
    19 oktober 2020

    Deel deze pagina:

   • Roomie
    reactie 59   |   niet OK

    Lieve Ashley,

    Wat een prachtige momenten hebben wij samen meegemaakt!
    In mei 2010 kregen we de sleutel van ons eerste echte huisje voor ons zelf. Net 20 en we gingen dan écht op onszelf wonen. Samen shoppen voor ons huisje, alle kleuren konden niet gek genoeg. Een roze wc, een paarse badkamer, een rode slaapkamer, dit was ons huisje!
    Vanaf onze eigen kamer speelden we via facebook farmville, riepen we even naar elkaar of je nog wat stro te koop kon zetten..
    Samen zoveel school en stage dagen meegemaakt, altijd de grootste lol!

    Alles wat toen zo gewoon leek zijn nu prachtige dierbare herinneringen geworden, lieve Ashley wat zullen we jouw geweldige lach en positiviteit gaan missen!

    Lieve Vito, papa, mama, familie en vrienden, zoveel sterkte met dit enorme verlies!


    Josefien - Den Hoorn
    12 oktober 2020

    Deel deze pagina:

   • De stem van Ashley
    reactie 58   |   niet OK
    Lieve Vito, familie, vrienden en kennissen van Ashley,
    Het afgelopen seizoen heb ik Ashley zangles mogen geven. Haar stem was warm en gemakkelijk. We waren binnen de kortste keren op een prettig niveau om songs door te zingen. De lessen nam zij gretig in ontvangst en zo hebben we afgelopen jaar veel positieve momenten met elkaar beleefd.
    Toen Ashley begin juli vertelde dat ze uitbehandeld was, schrok ik erg, alhoewel het niet onverwacht was. Toen heb ik me door de laatste les heen geworsteld. Immers zijn dan alle opmerkingen in de richting van 'steeds beter, 'als je dit zo doet dan groeit het vanzelf' etc..etc.., zinloos.
    Ik heb Ashley leren kennen als een open, prettig en nuchter persoon en ik ben blij nog een zeer bescheiden bijdrage te hebben kunnen leveren aan de kwaliteit van leven van Ashley, in deze fase.
    Vito, Rogier, Maureen en alle anderen, ik wens jullie alle goeds en sterkte voor de komende fase, bij het omgaan met het verliezen van Ashley en met het verdriet. En op de langere duur hoop ik dat er zich weer steeds meer positieve momenten aandienen voor jullie.
    Liefs
    Michel Poels
    Zangstudio Delft

    Michel - Haarlem
    7 oktober 2020

    Deel deze pagina:

   • geen woorden
    reactie 57   |   niet OK
    Soms zijn woorden niet voldoende.
    Ik weet nog goed dat Ashley voor het eerst kennis kwam maken met haar nieuwe collega's in Rotterdam.
    Wat een vrolijk gezicht en enthousiasme. Altijd strijdbaar maar bovenal vrolijk.
    Ik wens de familie heel veel sterkte toe in deze onnoemelijk moeilijke tijd.

    Saskia den H (collega Viroclinics)

    Saskia - Delft
    6 oktober 2020

    Deel deze pagina:

   • Dag lief nichtje
    reactie 56   |   niet OK

    ❤❤❤


    Sandra - Den Hoorn zh
    5 oktober 2020

    Deel deze pagina:

   • Bedankt
    reactie 55   |   niet OK
    Lieve Ashley,

    Ik was gelukkig genoeg je te mogen kennen in onze jonge jaren. Jou zachtaardige, vriendelijke en alles accepterende karakter was een verademing tijdens onze basisschool jaren.
    Het voelt zo onwerkelijk, de laatste herinnering , was toen jij en ik samen met Stefan in de tent lagen, doen durven of de waarheid spelen, met de zaklamp naar benden gericht, omdat we bang waren dat onze ouders ons betrapten, gekke bekken trekkend door het weerkaatsende licht. Wat een spanning en lol.

    Via de livestream zag ik dat die liefde niet alleen is gebleven maar zelf gegroeid. Ik geloof dat jullie liefde zorgt dat jullie elkaar vinden.
    Amber x

    Amber - Kapelle
    5 oktober 2020

    Deel deze pagina:

   • I'm walking on sunshine
    reactie 54   |   niet OK
    Lieve Ashley,
    Afgelopen vrijdag stond ik met tranen in mijn ogen langs de kant van de weg tijdens de prachtige, o zo verdiende erehaag richting de Kratoshal. Het greep me, net als de online dienst erna, enorm aan. We kenden elkaar niet goed, hebben elkaar hooguit een keer of 10 gesproken op Kratos, maar het gegeven dat je jonger bent dan ik en ons nu al moest verlaten deed me veel verdriet. Ook het feit dat je een paar maanden voor je overlijden trouwde met je 'Darling' en deze nu alleen achterlaat deed me het verschil tussen 'medeleven' en 'medelijden' voor het eerst écht inzien. Afscheid nemen stond hiervoor veelal in het teken van 'er zijn': het ondersteunen van de nabestaanden, het verdriet kunnen verwerken. Maar nu? Ik ben ruim drie jaar getrouwd met Esther en sta op het punt voor het eerst vader te worden. Ik kán mijn leven zonder haar niet voorstellen, heb haar nodig. Nooit eerder drong een verlies van een partner zó tot me door als bij Vito. Man, wat vind ik dit erg voor je. Hetzelfde geldt voor je ouders: één kind overleven is volgens mij al het zwaarste dat een mens mee kan maken. Maar zoals Gijs het goed verwoorde: waar in het universum is het misgegaan dat dit zó moest lopen? Het greep me allemaal enorm aan. En met mij gelukkig velen, want nee: we konden niet bij de uitvaart zijn... maar wát een mensen missen jou nu al, gezien alle liefdevolle reacties online. Één ding mis ik echter niet. We kwamen elkaar voornamelijk tegen in de hal, bij de beachvelden en... tijdens de epische Kratos-feesten met DJ Drop. Ik geniet altijd van zijn playlists: hij weet meestal een perfecte mix te maken van discoklassiekers, happy hardcore en de dansbare hits van nu. Ik geniet áltijd... behalve tijdens één nummer. Ik zei het al vaker tegen Esther: 'Gátver, daar is Katrina & the Waves weer met dat véél te blije nummer... heeft Drop nou niks anders?!' Ik liep dan meestal naar de bar, bestelde een biertje en trok verveelde, kinderlijke gezichten terwijl ik '... and don't you feel good, HEY?!' playbackte. Sinds vrijdag weet ik waarom. Je werd hartelijk bedankt, Ashley. En nu? Nu wórdt je serieus bedankt. Want dit nummer dat ik zo haat zal voor altijd gekoppeld zijn aan jou, en dat maakt het nét ietsje mooier. Want uit de prachtige reacties in deze condoleance, de woorden van bewondering door al je lieve vrienden en familieleden en de honderden mensen die net als ik hun medeleven én medelijden hebben geuit kan ik maar één conclusie trekken: wat was jij een mooi mens. En wat zal ik met een glimlach op mijn gezicht aan je terugdenken bij het nummer 'I'm walking on sunshine'. Je wordt gemist. Stephan.

    Stephan - Berkel en Rodenrijs
    5 oktober 2020

    Deel deze pagina:

   • Mijn herinneringen aan Ashley
    reactie 53   |   niet OK

    Ashley jou ontmoete ik voor het eerst op de camping in Oosterhout, waar je samen met je broer Stefan en ouders bij ons op het grote veld stond. Wat een gezelligheid met alle kinderen. Later ontmoette ik je met en bij je moeder. De laatste keer samen met Vito. Altijd vrolijk en een lach op je gezicht. Laatste jaren hoorde ik via je moeder hoe het met je ging en leefde ik op afstand met je mee. Wat een positief mens ben je, zelfs tot het laatst toe geweest.
    Nu uit je lijden verlost, ben je niet meer hier, en laat je vele gebroken harten achter.
    Hoe groter de liefde, hoe groter het gemis en hoe groter het verdriet.
    Ik zal mijn uiterste best doen om er voor je moeder te zijn.
    Rust zacht lieve Ashley.


    Corrie - Zoetermeer
    4 oktober 2020

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 52   |   niet OK
    Lieve Vito, Henriette en alle andere nabestaanden,

    Zelden heb ik zo'n open mens ontmoet. Niks van arrogantie, hart op de juiste plek.
    Als iedereen over Ashley's kracht en positivisme zou beschikken, zou de wereld er heel anders uit zien.
    Heel veel sterkte!
    Ik hoop dat Ashley haar positiviteit heeft achtergelaten voor jullie, zodat jullie uiteindelijk een manier kunnen vinden om met dit verlies om te gaan.

    Liefs,
    Heika van Schie-Martijnse

    Heika - Nootdorp
    4 oktober 2020

    Deel deze pagina:

   • Glimlach, opgewektheid en een goed humeur
    reactie 51   |   niet OK
    Beste Ashley,
    ik zal de herinnering aan je altijd lachende gezicht, je aanstekelijke opgewektheid en je goede humeur in me bewaren.
    Rust zacht, en veel kracht voor jou, Vito.
    Ciao, Gennaro (ex-Kratos)

    Gennaro - Hamburg
    4 oktober 2020

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie