gedenkplaats van

Astrid Gribnau

01-05-198003-03-2018
   Ze heeft intens geleefd
   en alles eruit gehaald wat er in zat.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • Toby 3 jaar! 28.11.2020
    reactie 140   |   niet OK

    T.C.J. - Heesch
    4 December 2020

    Deel deze pagina:

   • Toby, April 2020
    reactie 139   |   niet OK

    Tom - Heesch
    6 May 2020

    Deel deze pagina:

   • Vervolg
    reactie 138   |   niet OK
    Natuurlijk had ik ook jouw lieve Toby en Sophie, Simon en Carole moeten noemen die liefdevol voor jouw kleine jongen zorgen. Ook met hen hebben we regelmatig contact via whatsApp en Facetime. We hebben video's opgenomen waarin mama verhaaltjes van Nijntje voorleest. Toby glundert als hij ze ziet! Dikke kus van papa en mama.

    Tom - Heesch
    6 May 2020

    Deel deze pagina:

   • 1 Mei 1980 - 1 Mei 2020
    reactie 137   |   niet OK

    Lieve Astrid,
    Je zou vandaag 40 jaar geworden zijn! Jij viert het in de Hemel wij moeten het fysiek helaas zonder jou doen hier beneden. Maar we denken aan je in grote dankbaarheid en met prachtige herinneringen aan jouw te korte leven. Ondanks de Corona beperkingen hebben we gelukkig toch goed (electronisch) contact met Maureen en Thomas en Irene en de kinderen. Ook met al je andere familieleden en vriendinnen en vrienden. Een dikke kus van ons allemaal en hou een wakend oogje op ons allemaal. Mama en papa.


    Tom - Heesch
    1 May 2020

    Deel deze pagina:

   • Lang geleden...
    reactie 136   |   niet OK
    Lieve Assie, het aantal kaarsjes is inmiddels gelijk aan mijn eindexamenjaar. Dikke kus daarboven van papa, we missen je elke dag maar denken ook met prachtige herinneringen aan jou. Met je kleine Toby, en Simon en Sophie, gaat het goed ze zorgen liefdevol voor hem. Papa.

    Tom - Heesch
    25 April 2020

    Deel deze pagina:

   • Lieve Assie
    reactie 135   |   niet OK
    Vanuit het aardse een Zalig Pasen gewenst maar jij bent al dichter bij Hem dan wij. De viering was bescheiden en op afstand vanwege de Corona perikelen. Maureen en wij waren via FaceTime verbonden met eieren zoeken in Bilthoven, was toch erg leuk. Doe een goed woordje voor onze moeder aarde en haar bewoners zodat we allen gespaard blijven van ziekte, of er voorspoedig van genezen. We kunnen dan blijven hopen op, en bidden voor, betere tijden met een nieuw besef van wat echt belangrijk is in dit leven en erna. Dikke kus van ons allemaal!

    Tom - Heesch
    14 April 2020

    Deel deze pagina:

   • Lieve Astrid - dinsdag 3 Maart, 2020
    reactie 134   |   niet OK
    We hebben vandaag jouw sterfdag 'sochtends herdacht met tante Astrid en oom Willem en daarna 'savonds met Thomas, Irene, Karel, Mia en Maureen, allemaal naar Heesch gekomen van uit Bilthoven en Delft. Alleen Toon was bij een vriendje in Utrecht en kon niet mee. Irene had heerlijk Lasagne gemaakt en Maureen bracht prachtige bloemen mee.
    Een week eerder, op carnavalszondag, hebben we samen met Maureen, tante Bernadette, oom Ton en Linda en een aantal van je Amsterdamse vriendinnen en van de Rekels ook een goede bijeenkomst gehad. Weet dus -- maar dat wist je al -- we zijn je niet vergeten en dat zal ook nooit gebeuren. Ook tante José en oom Car hebben thuis een kaarsje voor je aangestoken.
    Ik eindig nu met een gedichtje van een meisje zoals jij dat Mama onlangs ergens las. Je zou het ook zelf zo geschreven kunnenhebben. Dikke kus lieve meid van mama en papa.
    --------------------------------------------------------------------------------------------
    "Ik heb het leven liefgehad, jullie allen evenzeer.
    Graag had ik hier nog wat vertoefd, helaas ik kan niet meer.
    Wanneer iemand aan mij denkt, dan zonder veel verdriet.
    Bedenk het leven is maar kort, dus is mijn wens: geniet!"
    ----------------------------------------------------------------------------------------------

    Tom - Heesch
    4 March 2020

    Deel deze pagina:

   • Kerstmis / Nieuwjaar 2019/2020
    reactie 133   |   niet OK
    Lieve Astrid,
    Wij wensen jou, en al je gestorven familieleden, hoog in de Hemel een Zalig Kerstmis en Gelukkig en Gezond Nieuwjaar! Waak ook in het nieuwe jaar over mama die haar DBS operatie moet ondergaan en over Irene die de borstoperatie en bestraling moet doorstaan. Doe een goed woordje voor ze dat het voorspoedig mag aflopen. Steun ook je lieve broer Thomas en lieve zus Maureen bij al hun inspanningen en zorgen. En wees natuurlijk je kleine Toby, en Toon Karel en Mia, nabij. En hou tenslotte ook een oogje in het zeil m.b.t. Sophie, Simon, en je vader.
    Dikke kus van ons allemaal hier in het aardse en il Signore siá con noi tutti! Papa.

    Tom - Heesch
    17 December 2019

    Deel deze pagina:

   • Proficiat!
    reactie 132   |   niet OK
    Lieve Assie, van harte gefeliciteerd daarboven met je verjaardag gisteren. Maak er een mooi feest van samen met familie boven. Mama, papa en Thomas, Irene, Toon, Karel, Mia, Maureen, Toby, Sophie, Simon hebben je samen herdacht met een gezellig en smakelijk samenzijn!
    Lieve meid je blijft levend in onze herinneringen! Il Signore sià con noi tutti.

    Tom - Heesch
    2 May 2019

    Deel deze pagina:

   • Maayke Wooning
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Maayke - Heesch
    12 April 2019
    reactie 131

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie