gedenkplaats van

Astrid Gribnau

01-05-198003-03-2018
   Ze heeft intens geleefd
   en alles eruit gehaald wat er in zat.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Of stuur een...

   Bloemetje Kaartje
   • Veel sterkte
    reactie 126   |   niet OK
    Met diepe verslagenheid hebben wij kennis genomen van het overlijden van Astrid. Wij wensen de familie veel sterkte met dit grote verlies.

    Oceanwide Expeditions & Oceanwide Marine Services

    Femke Wolfert (namens Oceanwide) - Vlissingen
    12 april 2018

    Deel deze pagina:

   • Genieten op een wolk
    reactie 125   |   niet OK
    Lieve Astrid, vol verslagenheid las ik vanmorgen dat je er niet meer was. Ik hoop dat je rust hebt en op een wolk oid aan het genieten bent. (Met een paar pinguïns ter extra vermaak). Dikke knuffel

    Christine Out - Amsterdam
    11 april 2018

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 124   |   niet OK
    Lieve Astrid,

    Jaren geleden heb ik je leren kennen in het Rotterdamse Havenziekenhuis. Je oprechtheid, lach, eigenwijsheid en gevoel voor humor vielen gelijk op. Door je eigenwijsheid kreeg je gemakkelijk een medisch specialist op de kast.. maar hiermee sloten alle verpleegkundigen van de chirurgie je in hun hart.
    En vandaag hoor ik dat je er niet meer bent.. dat maakt me ontzettend verdrietig. Voor je nabestaanden.. om zo’n mooi mens te moeten missen.

    Hier in Rotterdam zijn en zullen we je nooit vergeten.

    Liefs Sanne


    Sanne Van Wingerde - Rotterdam
    10 april 2018

    Deel deze pagina:

   • Vanuit de Hemel
    reactie 123   |   niet OK
    Lieve Astrid,
    Jouw oma's, opa's en oom Frank verwelkomen jou met open armen in de Hemel. Laat het jouw ouders, Thomas, Irene, Toon, Karel, Mia, Maureen, Simon en Toby en al degenen die je dierbaar zijn tot troost zijn dat wij, én Onze Goede Vader nu over jou waken en je behoeden voor alle aardse narigheden. Ook al moet met dankbaarheid gezegd worden dat je daar gelukkig ook vele mooie perioden beleefd hebt én anderen hebt doen beleven. Lieve dochter en al je collega's in de Hemel zorg voor vrede en alle goeds op onze, door mensen verwonde, Moeder Aarde.
    " il Signore sià con noi tutti", papa en mama.

    Tom Gribnau - Heesch
    9 april 2018

    Deel deze pagina:

   • Tom Gribnau
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Tom Gribnau - Heesch
    8 april 2018
    reactie 122
   • Persoonlijke reactie...
    reactie 121   |   niet OK
    Lief Petekind,

    Zo begon ik vaak je appjes met jou. Van jongs af aan een speciale band. Logeren bij ons in goede en minder goede tijden, intensieve gesprekken en veel gezelligheid. Je was zo lief voor onze kinderen.
    Toen je nog een babietje was en ik als jonge tante op mocht passen, troffen je ouders twee huilende Astrids aan. Ik kreeg je niet stil...
    Samen huilen en later ook nog andere emoties in je zware tijd gedeeld. Je radeloosheid, je wanhoop, je eenzaamheid. Het harde werken om dat gevoel te veranderen...Maar ook samen op pad om dat éne kettinkje: het fluitje. Fluiten van vreugde en fluiten in geval van nood. Altijd on the move ..
    Mijn hartekind, ik ga er van uit dat je het licht gevonden hebt. Tot ziens! Dank je wel voor alle mooie intensieve tijden samen met jou.
    Ik ben trots op wie je was!
    Je peettante Astrid

    Tante Astrid Van Tongeren-van den Belt - Twello
    5 april 2018

    Deel deze pagina:

   • Lieve trix
    reactie 120   |   niet OK
    Lieve trixie,
    Prachtig mens dat je bent. Via Noor leerde ik je kennen, vanaf dag 1 gezelligheid en gekkigheid als ik je zag! Wat een tomeloze energie en oprechte interesse had jij altijd. Zo’n sfeermaker, echt een feestje jou erbij te hebben. Ik hoop dat je de rust hebt gevonden die je zocht. Je zal gemist worden hier lieve trix. Maar je laat hele mooie en bijzondere herinneringen bij iedereen achter. Xx Eli

    Elianette Prakken - Amsterdam
    2 april 2018

    Deel deze pagina:

   • Veel sterkte
    reactie 119   |   niet OK
    Enorm geschrokken zijn ook wij door dit afschuwelijke nieuws. Wij wensen de familie, vrienden en collega's veel sterkte in deze moeilijke tijd.

    vakgroep SEH
    Rijnstate Arnhem

    Douwe Rijpsma - Arnhem
    21 maart 2018

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 118   |   niet OK
    Lieve Astrid,
    Ik herinner jou als een enthousiaste collega, midden in het leven, altijd op avontuur, en meestal een dikke glimlach op je wangen. Heel veel sterkte voor alle familie, vrienden en nabestaanden.

    Elke Hobbelink - Amsterdam
    20 maart 2018

    Deel deze pagina:

   • Dag lieve Trixie
    reactie 117   |   niet OK
    Liefste Trixie,

    Jouw tomeloze energie, je oprechte interesse in - en aandacht voor iedereen die je pad kruiste was uniek. Je liet mensen stralen. Je jaagde je dromen na, beleefde in een week meer avonturen dan de meesten van ons ooit zullen beleven. Ik had je nog zoveel meer avonturen gegund lieve Trixie. Je stem en je lach galmen na in mijn oren, ik zal je nooit vergeten. Je was zó geliefd! Ik zal je missen, kan nog steeds niet geloven dat je er niet meer bent... Hou je haaks daar lieverd, en vind je rust.

    Een grote knuffel en een dikke kus,

    Claar

    Claartje Groosjohan - Amsterdam
    19 maart 2018

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie