gedenkplaats van

Barbera Hartog

28-05-199506-04-2018
   Helaas hebben wij vrijdagnacht plotseling afscheid moeten nemen van Barbera ten gevolge van een longontsteking. Verdere informatie staat op de rouwkaart vermeld. Deze is te downloaden via deze memori pagina van Barbera.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Of stuur een...

   Bloemetje Kaartje
   • Karin Wijnands
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Karin Wijnands - Noordwijkerhout
    24 april 2018
    reactie 204
   • Nona de Kloe
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Nona de Kloe - Hoevelaken
    24 april 2018
    reactie 203
   • Condoleance
    reactie 202   |   niet OK
    Heel veel kracht en sterkte toegewenst

    Sonja Toes - Zwijndrecht
    20 april 2018

    Deel deze pagina:

   • Atie en Dick Oosterveld - Jung
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Atie en Dick Oosterveld - Jung - Oegstgeest
    18 april 2018
    reactie 201
   • Ik mis je
    reactie 200   |   niet OK

    Hoe kan dit nu opeens? Geschokt, verdrietig, boos.... maar ook onwijs dankbaar.

    Dankbaar voor alle liefde die ik van jou heb mogen krijgen! Wat hebben wij veel leuke, grappige, gekke en mooie dingen meegemaakt. Wat heb ik genoten van onze middelbare schooltijd, onze vakantie in Frankrijk en ons dagje Antwerpen, de concerten van Marco Borsato, de feesten bij NSL maar vooral ook van onze ontelbare avonden: eten, bijpraten en serie kijken. Met wie moet ik nu onze serie afkijken? Als de serie spannend was zei jij altijd nog een extra keer dat ik hem niet stiekem thuis verder mocht gaan kijken :p

    Barb je hebt mij altijd geaccepteerd zoals ik ben. Hierdoor konden wij het zo vaak met elkaar oneens zijn en discussiëren als een getrouwd stel. En wat was je dan gelukkig als jij toch gelijk had haha, iets wat ik natuurlijk dan alsnog nooit toegaf en jij trouwens ook niet als jij toch eens ongelijk had :P

    Ik zou nog zoveel met je willen meemaken en delen. Wij hadden echt vrienden willen blijven totdat we samen in het bejaardentehuis zouden zitten. Daar had jij wel voor gezorgd want jij was de planner in onze vriendschap die er voor zorgde dat wij elkaar vaak genoeg zagen. Barb je weet dat ik hier wat makkelijker in was, maar wat ben ik nu toch ook dankbaar dat jij zo goed in plannen was.

    Ik kon het leven met jou delen in goede en slechte tijden. Altijd was jij er voor mij, 7 jaar lang was jij mijn beste maatje! Wat heb jij mij veel geleerd en wat heb jij mij geholpen. Je was er voor mij als ik je emotioneel nodig had als vriend en je was er voor mij als mijn Nederlands gecontroleerd moest worden in belangrijke stukken. Wat ga ik jou missen Barb! Met wie moet ik nu ieder jaar "Al you need is love"' kijken? Ik weet één ding, ik hou van jou Barb. Ik kan mij geen leven zonder jou voorstellen. Ik weet alleen dat jij mijn voorbeeld bent in positief blijven ondanks het feit dat het leven het ons niet altijd makkelijk maakt.

    Afscheid nemen bestaat niet lieverd, je gaat wel weg, maar verlaat mij niet!


    Pieter de Vreugd - Katwijk
    18 april 2018

    Deel deze pagina:

   • Jeltje Van der Steen
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Jeltje Van der Steen - Oegstgeest
    16 april 2018
    reactie 199
   • Foto
    reactie 198   |   niet OK

    Minke van Til - Salisbury
    16 april 2018

    Deel deze pagina:

   • wij denken aan jullie
    reactie 197   |   niet OK
    Tijdens de openingsborrel van het roeiseizoen nog met Patricia gesproken, ook over Barbera. En dan een paar dagen later het bericht dat ze de longontsteking niet de baas heeft kunnen zijn.... Het zal voor jullie allemaal heel erg zwaar. Wijj wensen jullie heel veel sterkte toe en hopen dat jullie bij familie en vrienden veel steun kunnen vinden. Knuffel Frank en Heidi Tromp

    Heidi Tromp - Rijpwetering
    16 april 2018

    Deel deze pagina:

   • Dianthe Kooij
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Dianthe Kooij - Leiden
    16 april 2018
    reactie 196
   • Liefs van je Euxies
    reactie 195   |   niet OK

    Lieve, lieve Bar,

    Verslagen door het abrupte en onwerkelijke nieuws, hebben we afgelopen week veel aan jou gedacht. Zaterdag mochten we aanwezig zijn bij de prachtige dienst in de H. Willibrordkerk te Oegstgeest. Het was een waardig afscheid van een optimistische meid.

    Wij kennen Barbera vanuit het Leidsche dispuut Muze. In het jaar 2015-2016 mochten wij samen met jou het bestuur van Muze organiseren. Jij perfect in je rol als Fiscus en wij ook ieder onze eigen taken. Met elkaar maakten we er een jaar van om nooit te vergeten. We leerden veel van elkaar maar zeker ook over onszelf. Zo leerde jij bijvoorbeeld dat het best effectief was om bij achterstallige betaling te dreigen met 'anders rijd ik over je voeten!'.

    We begonnen ons jaar met koffie bij Anne&Max en gingen in de zomer een dagje met de trein naar Delft om ons beleid op te maken. Door het jaar heen organiseerden we veel voor Muze, praktische zaken maar ook veel leuke evenementen. Jij nam bijvoorbeeld de organisatie van het jaarlijkse Kerstdiner op je. Het eindigde in een prachtige avond met heerlijk eten, mooie speeches, een goed glas wijn en kleine - door jou geknutselde - kerstboompjes als versiering op de tafels. Het Kerstdiner (en vooral de locatie) bracht soms de nodige stress met zich mee. Maar wat hebben we ook gelachen met elkaar. We deelden veel van waar we mee bezig waren omtrent Muze maar ook van ons studerende leven. Na ons bestuursjaar was er voor jou een einde gekomen aan het leven als student en daarmee ook aan je lidmaatschap. We sloten het jaar af met een heerlijke High Tea in de zon op het terras bij de Burcht.

    Nooit zullen wij vergeten hoe je aanstekelijk kon lachen, koffie dronk door een rietje, hield van de zon op je gezicht, direct contact maakte, niet terugdeinsde voor een uitdaging en vooral hoe je optimistisch in het leven stond.

    Lieve Bar, we zullen je nooit vergeten!

    Liefs,
    Euxeinoss XII der Muze
    Rosalieke, Fae & Dianthe


    Dianthe Kooij - Leiden
    16 april 2018

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie