gedenkplaats van

Barbera Hartog

28-05-199506-04-2018
   Helaas hebben wij vrijdagnacht plotseling afscheid moeten nemen van Barbera ten gevolge van een longontsteking. Verdere informatie staat op de rouwkaart vermeld. Deze is te downloaden via deze memori pagina van Barbera.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • Gecondoleerd met het verlies van jullie prachtige dochter en zus
    reactie 213   |   niet OK
    Lieve familie,
    Ik hoorde afgelopen weekend van het overlijden van Barbera. Zo'n mooie meid. Ook al ken ik haar als meisje van baby, dreumes, peuter en beginnende kleuter. Dat was bij KOK kinderopvang op de groepen Dolfijntjes en Walvisjes. Op de één of andere manier kwam ik toch berichten tegen via social media en televisie hoe Barbera groeide naar een jonge mooie vrouw. Dan kreeg ik toch een gevoel van "trots". Dat hebben we toch maar met z'n allen om haar heen gefikst. Ik heb mooie herinneringen aan de tijd bij de Walvisjes. Ook om te zien hoe gewoon andere peuters met Barbera omgingen. Ze wisten dat ze een lichamelijke handicap had, maar ieder kind op zich had daar zijn oplossingen voor. Ik schrok ook best van het bericht dat deze mooie dame niet meer in jullie midden is. Ik wens jullie dan ook alle kracht toe om weer naar de toekomst te kunnen kijken. Heel veel liefs van Sylvia Wigchert.

    Sylvia - Wessem
    24 juni 2018

    Deel deze pagina:

   • Sop Hie
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Sop - Eindhoven
    5 juni 2018
    reactie 212
   • Persoonlijke reactie...
    reactie 211   |   niet OK
    Lieve Bar,

    Vandaag is het 28 mei, de dag dat je jarig zou zijn. Je zou 23 zijn geworden. Ongetwijfeld had je daar vast al het een en ander voor gepland, want zo was je. Je liet geen gelegenheid voorbijgaan zonder het goed te vieren. Je was dan ook bijzonder goed in het organiseren van partijtjes, feestjes, dinners, high-tea’s en noem maar op. Maar ook het plannen en ondernemen van andere uitstapjes kwamen door jou altijd helemaal goed. Wat ben ik ontzettend voor al die momenten die ik met jou heb mogen hebben! We verschilden aardig wat, maar had gelukkig ook een hoop gemeen. Zo ben ik blij dat we onze liefde voor het strand konden delen, evenals die voor speciaalbier. Op z’n tijd hadden we een goeie discussie, maar nuchter als we allebei waren, was het niet mogelijk om boos op elkaar te worden.
    Lieve Babs, ik kan het nog steeds niet geloven dat we nooit meer samen naar het strand kunnen, of een gezellig tv-avondje houden, of een huis-etentje. Nooit kan ik je vertellen over m’n avonturen in Afrika. Nooit meer "Hallo from the other side" naar elkaar blèren. Nooit meer...
    Je had nog zo veel plannen, en je moest nog zo veel doen. O, wat had ik het je allemaal gegund!
    Ik mis je ontzettend, maar ik ben onbeschrijfelijk dankbaar dat ik je heb mogen leren kennen. Je was een te gekke huisgenoot en fantastische vriendin. Dank je wel daarvoor.

    To the moon and back! X

    Nogmaals sterkte, lieve familie en vrienden van Babs!

    Lisa - Lamin, The Gambia
    29 mei 2018

    Deel deze pagina:

   • Valerie Boelaars
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Valerie - Leiderdorp
    28 mei 2018
    reactie 210
   • Foto
    reactie 209   |   niet OK

    Sabine - Rijswijk
    28 mei 2018

    Deel deze pagina:

   • Daphne Koning
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Daphne - Leiden
    28 mei 2018
    reactie 208
   • Sterkte
    reactie 207   |   niet OK
    Beste familie Hartog,
    Via Dick hoorde ik van het overlijden van jullie dochter Barbera. Wat een verdriet haar op zo'n jonge leeftijd, in de bloei van haar leven, te moeten missen! Ik wens jullie dan ook alle sterkte om zonder haar door te gaan. Ik denk aan jullie!
    Liefs, Annemieke Kreiter

    Annemieke - Winterswijk
    7 mei 2018

    Deel deze pagina:

   • Fatima E
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Fatima - Leiden
    5 mei 2018
    reactie 206
   • Bar - Babs - Barrybadpak
    reactie 205   |   niet OK

    Lieve homie,

    Wat was jij een prachtmens. Wat heb ik ontzettend genoten van jou als huisgenoot. Samen meeblèren met muziek - ook als we de tekst eigenlijk helemaal niet wisten -, lange gesprekken over mannen, half slapend aan de ontbijttafel, spontane tv-middagjes, huisweekenden, de kerstboom optuigen, kibbelen over de vaatwasser, elkaars eten opeten, vragen naar elkaars dag en samen op muggenjacht tot ze allemaal (voor ongeveer 5 minuten) uitgeroeid waren. Altijd was je er voor me en altijd was je in voor een goed gesprek of gewoon een theetje.

    Jij wist hoe je van een huis een thuis moest maken. Vele huisgenoten mochten daarvan genieten. Je geliefde Marco weet precies te omschrijven hoe dat voelde:
    Oh, wat is het fijn
    Om weer thuis te zijn
    Nog veel mooier dan de mooiste reis
    Ik voel het gelijk
    De herkenbaarheid
    Ben nergens zo gelukkig als in m’n eigen kleine stukje paradijs

    O bar, wat mis ik je ontzettend. Wat is ons huisje leeg zonder jou. Wat is het stil.
    Maar wat heb ik gelukkig ook mooie herinneringen, foto's en levenslessen om je mee te gedenken. Jij hebt een speciaal plekje in mijn hart.

    Heel veel liefs en tot ziens,
    Joey


    Joëlle - Oegstgeest
    30 april 2018

    Deel deze pagina:

   • Karin Wijnands
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Karin - Noordwijkerhout
    24 april 2018
    reactie 204

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie