Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Ben Bartels

05-12-195701-02-2023
   Dit is een algemene kennisgeving om u op de hoogte te brengen van dit verlies. U kunt dit bericht delen met andere bekenden. Naast informatie rondom het afscheid kunt u hier ook zelf reageren. Uw herinnering, reactie of condoleance wordt zeer op prijs gesteld.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • Lieve familie van Ben,
    reactie 8   |   niet OK
    fijn om online de uitvaart te hebben kunnen volgen. het was een mooie dienst. Hij zal gemist worden, ik zal hem missen. Lieke Withagen

    Lieke - Bergen op zoom
    9 februari 2023

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 7   |   niet OK
    Helaas heb ik het verschrikkelijke nieuws vernomen over het overlijden van Ben. Ik heb Ben leren kennen als een gewaardeerde collega voorzitter. Ik wens de naaste van Ben heel veel sterkte en kracht toe in de komende tijd. Ik hoop dat alle mooie herinneringen straks de boventoon mogen gaan voeren. Uit ervaring weet ik dat Ben blijft voortleven in jezelf. Met het verstrijken van de tijd en het helen van de wonden, zul je op vele momenten beleven dat hij heel dicht bij je is en nu woont in je hart. Veel sterkte.
    Frank Kerstens – Voorzitter Dorpshuis Nisipa

    Frank - NISPEN
    9 februari 2023

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 6   |   niet OK
    Lieve Ben en familie,
    Ben , wat was jij een mooi mens! Respect voor hoe jij tot het laatste moment in het leven stond.
    Het was fijn je regelmatig te zien in de stad, elkaar een knuffel te geven en te horen hoe het met je ging. Tot drie kwart jaar geleden was het antwoord altijd: goed, goed, goed. En altijd was je belangstelling in ons groot.
    Ik zal je missen!
    Ik wens de familie heel veel sterkte toe, Wendy

    wendy - Bergen op Zoom
    9 februari 2023

    Deel deze pagina:

   • Mijn herinnering aan jou
    reactie 5   |   niet OK
    Beste Ben en familie,
    Na de vele mooie woorden tijdens de uitvaart gaan mijn gedachten terug naar de tijd dat ik jou leerde kennen in de tijd dat jij leider was van het dameselftal waarin Marjan ook speelde. Destijds heb ik ook mijn hart verpand aan FC Moerstraten en als speler, jeugdleider en bestuurslid veel met je opgetrokken. Het was altijd fijn om met jou in contact te zijn. Na mijn vertrek uit Moerstraten troffen we elkaar zo af en toe nog in de stad. Altijd bleef je belangstellend naar mij en ons gezin. Dank daar voor.

    Lieve groeten
    John Aarts

    john - Bergen op Zoom
    9 februari 2023

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 4   |   niet OK
    Lieve Ben,
    Wat ben jij een voorbeeld voor heel veel mensen geweest. Bedankt voor alles wat je voor ons en de vele verenigingen in Moerstraten hebt gedaan. Een echte levensgenieter en voor zover ik je heb gekend, heb ik je altijd alleen maar vrolijk gezien. En wat hebben we genoten van al jouw mooie optredens tijdens de dorpsfeesten! Iedereen zou een voorbeeld aan jou levenslust moeten nemen. Helaas ben je op veel te jonge leeftijd heengegaan.

    Ik wens alle familie en vrienden enorm veel sterkte toe.
    Wat zal je gemist gaan worden, maar vergeten zullen we je nooit.

    Desirée de Geus


    Desirée - Moerstraten
    9 februari 2023

    Deel deze pagina:

   • Ben
    reactie 3   |   niet OK
    Bij de Rabobank Breda heb ik Ben leren kennen. Ben was sociaal veelzijdig en een betrokken persoon bij zijn werk en de mensen om hem heen. Hij zag vooral het positieve in een mens. Bekend stond hij om zijn voordrachten met een kwinkslag wist hij de kern te raken.
    Na het vertrek bij Breda hebben we met een groepje contact gehouden en jaarlijks zagen wij elkaar.
    Ik heb bewondering hoe hij met zijn ziekte is omgegaan, elke keer weer was er een medicijn dat weer aansloeg en hij weer verder kon. Hij heeft extra tijd gekregen en hiervan genoten. Helaas zijn tijd is nu op.
    Donderdag ben ik niet in de gelegenheid om naar zijn uitvaart te komen, ik hoop later op de dag deze terug te kijken.
    Ik wens de familie en vrienden van Ben veel sterkte, Ben zal gemist worden.

    tmk

    Teune Marie - Breukelen
    8 februari 2023

    Deel deze pagina:

   • Herinnering aan een mooi, betrokken en breed geïnteresseerd mens
    reactie 2   |   niet OK
    Ik leerde Ben kennen rond april 2019 toen we gingen samenwerken bij de Rabobank. Ben was al ziek maar het leek goed onder controle. Met enthousiasme en de hem zo kenmerkende overvloed aan optimisme en positivisme heeft hij een mooie bijdrage geleverd aan het project. Ben was vooral een teamplayer en had oog voor de mensen om hem heen. Vooral de jonge mensen hebben denk ik veel van hem kunnen leren. Zijn ziekte heeft hij bewonderenswaardig gedragen. Ben heeft indruk op mij gemaakt door hoe hij in het leven stond, zijn brede interesse in de menens om hem heen, de ontwikkelingen in de samenleving en zijn niet aflatende positieve houding. Ik voel me bevoorrecht dat ik hem heb leren kennen en draag de mooie herinneringen met me mee. Allen die om hem heen hebben gestaan en die een groot gemis ervaren, heel veel sterkte en kracht toegewenst.
    Bert Oomen

    Bert - Giessenburg
    4 februari 2023

    Deel deze pagina:

   • vanuit Burgvliet
    reactie 1   |   niet OK
    Mijn condoleance .
    Ik ben Ben dankbaar voor het werk dat hij gedaan heeft als actief bestuurslid van de vereniging Burgvliet en daarmee voor mij als eigenaar van een huisje op Burgvliet.
    Veel sterkte,
    Johan Ebberink

    Johan - Nuenen
    3 februari 2023

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie

   Inspiratie nodig voor uw reactie?


   De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


   Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


   Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
   Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.