gedenkplaats van

Bennie Klein

16-12-194604-03-2003
   Op 15 februari 2003 zakte mijn vader zomaar in elkaar hij had een heel zwaar hartinfarct en heeft een hele tijd geen zuurstof gehad in de ambulance is hij nog twee keer gereanimeerd maar zijn hersenen waren al afgestorven of beschadigd hij heeft nog twee weken geleefd maar zonder contact met ons.
   Hij lag in een soort coma maar we kregen geen woord meer van hem mijn moeder toen nog maar 51, mijn oudste broer (28) mijn andere broer (25) en ik (21) moesten na een sterfbed van twee weken opeens zonder onze echtgenoot en vader verder wat is dit moeilijk vooral omdat ik net ben gaan samenwonen en mijn broer is getrouwd dit had hij moeten meemaken ik mis hem zo

   Overige informatie
   ik heb mijn vader niet verloren daarvoor gaf hij mij teveel.
   Hij is en blijft voor mij een zegen van wat ik ben is hij een deel.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 15   |   niet OK
    Lieve Pa,
    Ik weet dat ik hier niet zoveel schrijf maar ik schrijf thuis ook veel in mijn eigen boekje.
    Hier gaat het wel goed, Mika groeit op tot een heerlijk vrolijk mannetje en hij is supersnel.
    Hij ging al kruipen toen hij 6 maanden was en staan toen hij 7 maanden was.
    Ik vind het nog steeds heel erg dat jij hem niet mag leren kennen maar ik weet dat je hem wel ziet en hem volgt en dat je bij hem bent.
    Ondertussen is Oma ook overleden ze was erg ziek ze had alzheimer, ze was af en toe ook in de veronderstelling dat jij nog leefde en dat is wel moeilijk hoor om te horen.
    Ze ging op een gegeven moment hard achteruit en ik hoop dat ze haar rust heeft gevonden.
    Afgelopen zaterdag ben ik weer naar Marco Borsato geweest en ik was eerst mijn medaillon kwijt met jouw foto erin dus huilen gelukkig vond ik hem weer maar toen Marco "Afscheid nemen bestaat niet" zong was het toch wel weer moeilijk.
    Lieve pa ik ga nu eerst weer stoppen en naar bed.
    Hele dikke kus van je dochter en van je kleinzoon

    Miranda -
    30 oktober 2006

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 14   |   niet OK
    Lieve Pa,
    Het is al een tijd geleden dat ik hier geschreven heb maar het was druk druk druk, 9 september zijn we dus getrouwd en 's morgens nog bij jouw plekje geweest in mijn mooie jurk ik heb van ma een ring gekregen die gemaakt is van jouw trouwring dit was heel speciaal we hebben een hele mooie dag gehad met ons krummeltje in mijn buik.
    In november wisten we dat we een jongen zouden krijgen en alles is goed gegaan op 10 februari om 12.25 is je eerste kleinzoon geboren Mika Ben naar jou vernoemd dus.
    Hij moest wel even de couveuse in omdat hij te klein en te licht was maar dat was maar twee dagen, Mika is thuisgekomen op de dag dat het drie jaar geleden was dat jij naar het ziekenhuis was gegaan 15 feb. heel bijzonder.
    Ons mannetje is alweer drie maanden en hij doet het geweldig het is een heerlijk ventje en het spijt me zo dat jij hem niet mag meemaken wat zou je van hem hebben genoten.
    Tot gauw.
    Dikke kus je dochter

    Miranda -
    22 mei 2006

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 13   |   niet OK
    ik steek ook een kaarsje voro jou aan hoor

    Roy Vennegoor -
    9 november 2005

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 12   |   niet OK
    Lieve pa, twee weken geleden hebben we de echo gehad en alles is goed. Rare ervaring hoor dat wanneer die man zo'n apparaat op je buik zet je opeens ziet dat er een kindje in zit. Het is heel beweeglijk.
    Afgelopen donderdag hebben we het hartje weer gehoord maar het ergste was dat ze het eerst niet kon vinden dus ik werd al bang, maar uiteindelijk hoorden we het toch, wat een opluchting was dat. Ik ben nu al veertien weken zwanger, dus de gevaarlijkste periode hebben we gehad. Over een kleine vier weken gaan we trouwen aan de ene kant heb ik er heel veel zin in maar aan de andere kant niet omdat jij er niet bent.
    Maar ik weet dat je dichtbij bent.
    Dikke kus je dochter

    Miranda -
    14 augustus 2005

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 11   |   niet OK
    Lieve pa,
    Ik heb geweldig nieuws je word opa, wij zijn zo blij maar ik vind het zo erg dat jij dit niet meemaakt.
    Ik ben 11 februari uitgeteld dus het is nog pril maar goed ik ben zwanger van je eerste kleinkind, nog wel raar hoor het is af en toe net of ik over iemand anders z'n zwangerschap vertel, maar het is echt zo.
    Nou aanstaande opa, deze aanstaande mama gaat naar bed is moe.
    Dikke kus van je dochter.

    Miranda -
    14 juni 2005

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 10   |   niet OK
    Lieve pa,
    Over drie dagen zijn marcel en ik jarig en ik blijf je missen dit is de derde verjaardag zonder jou de tijd gaat zo snel.
    We zijn dit weekend naar antwerpen geweest en het was een geweldige stad we zijn naar een kathedraal van 700 jaar oud geweest dit had jij ook geweldig gevonden heb daar nog een kaars voor je aangestoken omdat ik je zo mis.
    Ook zijn we daar naar marco borsato geweest het was geweldig en ik haal altijd veel uit zijn liedjes wat betrekking heeft op jou dus af en toe was het wel emotioneel.
    Lieve pa ik hoop dat je donderdag bij me bent en tot gauw.
    Dikke kus je dochter

    Miranda -
    16 mei 2005

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 9   |   niet OK
    Hoi miranda,
    hardstikke goed zoals je het hebt opgeschreven. Uiteraard begon ik gelijk weer te janken, maar dat is sinds de geboorte van onze meiden vaste prik.
    Het blijft heel erg raar en oneerlijk dat iemand er zomaar niet meer is.
    groeten van je "grote"nicht inge

    inge -
    10 mei 2005

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 8   |   niet OK
    Lieve pa,
    Nog 19 weken en dan gaan we trouwen word wel heel erg spannend nu maar we hebben zo goed als alles geregeld dus het is nu aftellen.
    En over drie weken ben ik jarig ook weer een rotperiode want dit is al de derde verjaardag waar jij niet bij bent en die ik zonder jou moet vieren ik word dan al weer 23.
    En met een beetje geluk kan ik je binnenkort heel leuk nieuws geven want we willen graag een kindje en dan word je voor de eerste keer opa ik hoop dat ik je dit snel kan vertellen.
    Lieve pa ik mis je.
    Dikke kus je dochter

    Miranda -
    29 april 2005

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 7   |   niet OK
    Lieve pa,
    Over ongeveer anderhalf uur is het precies twee jaar geleden dat je overleed ik wou dat ik de tijd kon terugdraaien en in ieder geval afscheid van je kon nemen want zelfs dat was ons niet gegund ja van je lichaam maar niet van jou ik ga morgen met melanie weg even afleiding zoeken.
    Vandaag waren we verplicht vrij i.v.m. de sneeuwval gisteren waren er ook geen kinderen en zat ik zelf vast bij mijn werk want er stond een vrachtwagen klem achter mij heb drie uur moeten wachten maar was niet zo erg.Lieve pa ik mis je en denk aan je.
    Dikke kus van je dochter

    Miranda -
    4 maart 2005

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 6   |   niet OK
    Lieve pa,
    Hier nog even weer een berichtje van mij we zitten nu weer in de rotperiode al is dat het eigenlijk het hele jaar door maar het is nu allemaal twee jaar geleden dat je in het ziekenhuis lag en we de nachten bij je bed doorbrachten en bij je waakten en volgende week is het twee jaar geleden dat je bent overleden vind het nog steeds erg moeilijk en denk iedere dag aan je. Ik zal je nooit maar dan ook nooit vergeten en wou dat ik je nog een keer kon knuffelen maar dat is niet voor ons weggelegd helaas.
    Lieve pa tot de volgende keer.
    Dikke kus je dochter

    Miranda -
    21 februari 2005

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie