Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Benny Rahaded

21-08-195424-07-2014
Schrijf condoleance
Bekijk condoleances
* verplichte velden

Gedenkplaats geopend door:

Stuur de beheerder een e-mail
A Kristianti

Condoleances

Cliff Barends
Er is een condoleance aan de nabestaanden achtergelaten door:
Cliff - Zaandam
16 augustus 2014
condoleance 8
Karin Schardijn
Er is een condoleance aan de nabestaanden achtergelaten door:
Karin - Amstelveen
8 augustus 2014
condoleance 7
Frans en Thea Runkat
Er is een condoleance aan de nabestaanden achtergelaten door:
Frans en Thea - Amsterdam
4 augustus 2014
condoleance 6
paul de Blot SJ
Ben, de dood hoort bij het leven. Voor jou begint nu pas het echte leven in al zijn geluk in je hemelse tehuis. In mijn hart leef je voort met mooie herinneringen van onze samenwerking. Het leven is een melodie. Laat het ons horen vanuit je hemelse spel en blijf voor je kinderen zorgen.
In gebed blijven we bijeen
paul - Houtlaan 4, 6515 XZ Nijmegen
4 augustus 2014
condoleance 5  |  
Sylvia  Hetarihon
Lieve Benny,

Ik denk heel vaak aan je. Dat weet je en dat hoor je ook wanneer ik om 00:00 middernacht het rozenkransgebed bid, dat iedere dag door Radio Maria Italië en Duitsland uitgezonden wordt en door Paus Johannes Paulus II of Paus Benedictus VI wordt geleid. En dan vraag ik aan onze allerheiligste Moeder Maria om jou spoedig af te halen uit de plaats waar de zielen worden gereinigd, de plaats waar elke ziel eerst moet komen voordat zij naar de Hemel kan gaan.

Pater Didakus Diwa heeft ons uitgebreid verschillende malen geleerd, Ben, dat wij voor onze lieve broers en zussen die in het vagevuur zitten, moeten bidden. Dat is de taak van alle nog in leven zijnde zielen. Want eenmaal aangekomen in het vagevuur, kan de ziel alleen nog maar wachten tot de begane zonden gereinigd worden. Zij kunnen, hoewel zij God innig liefhebben en vurig bidden, zelf niets meer doen aan die situatie, omdat die tijd voorbij is. Elke ziel in het vagevuur moet gereinigd worden; een ziel die nog een smet op zich heeft kan de smetteloze hemel niet betreden. Pater Didakus zei dat wij dat nog wel kunnen doen omdat wij nog op de aarde leven. Daarom is het onze taak elke dag voor hen te moeten bidden. Als jouw ziel en ook andere zielen dan helemaal gezuiverd zijn, dan komt onze Moeder Maria en de H. Aartsengel Michael jou en hun afhalen. Zo zal dat ook gebeuren met elke ziel, dus ook die van ons als wij later ook in het vagevuur zijn. En dan zal jij en al de zielen voor wie wij gebeden hebben op jullie beurt in de hemel voor ons bidden dat Maria en de Aartsengel Michael ons zo snel mogelijk komen halen om ons naar de hemel te brengen.

Lieve Benny, nu jij je in het leven na de dood verder leeft, weet jij alles veel beter dan toen je nog leefde en veel beter ook dan wij allemaal. En nooit verlang jij terug naar de wereld, die vol zonden en verleidingen is, daar heb je je nu geheel van afgekeerd omdat jij nu alleen maar naar onze zo Barmhartige God en Zijn Moeder verlangt om in een heerlijk leven van Licht, Liefde, Vrede en Goddelijke Harmonie te leven. Zo heeft Pater Didakus dat ons geleerd, Ben, en ik ben dankbaar voor zijn wijze lessen, die ik nooit vergeet.

Lieve Benny, wij bidden nu allemaal voor je, met heel ons hart, al was het maar op zijn minst 3 Weesgegroetjes per dag, waarbij wij langzaam en heel aandachtig elk woord uitspreken tot onze lieve Moeder Maria, die dit glimlachend in ontvangst neemt en het presenteert aan haar Barmhartige Zoon, Jezus Christus. En die Zoon kan nooit iets weigeren aan zijn allerbeminnelijkste Moeder. Ook dat weet jij, Ben. Gezegend ben je, Ben! Nu bidden wij elke dag voor je en later wanneer jij in de hemel bent, zal jij vuriger dan ooit bidden voor jouw allerdierbaarsten, jouw kinderen en kleinkinderen en al jouw dierbare vrienden. Bid dan ook voor mij, die altijd voor je bid.

Pater Klemens dan Pater Marianus, terima kasih atas doa-doa untuk arwah Benny dalam Misa Kudus yang amat berharga itu. Saya mohon untuk meneruskan e-mail saya kepada Pater Didakus, supaya beliau yang selalu berdoa untuk semua arwah, dapat berdoa pula untuk Benny.

Pater Didakus, terima kasih atas segala pengajaran Pater kepada kami sewaktu berada di negeri Belanda.

Ya, Tuhan yang amat Rahim, Dikau mendengar panjatan doa-doa kami. Sudilah terima segala doa kami dan bimbinglah jiwa Benny ke dalam SurgaMu yang amat bercerlang, penuh Kerahiman dan Cinta Kasih Ilahi.
Bunda Maria sambutlah dengan cepat jiwa Benny!
Santo Mikael, tolonglah jiwa Benny yang kami amat menyayangi dan semua jiwa yang beradi di Api Penyucian. Amin

Dengan hati penuh kasih sayang untuk Benny dan keluarganya serta cucu-cucunya,

Sylvia Mariajosefa Hetarihon
Sylvia - Diemen
2 augustus 2014
condoleance 4  |  
Bernadette Tan
Benny,
Selamat tinggal selamat jalan, hanya kenangan saja yg ku ingat.
Semoga Benny diampuni segala dosa dan cepat dijemput Bapa di surga.
Benny is goed, pergilah dengan damai.
Hanya kenangan saja yg kau tinggalkan, terima kasih ya.

Salam, Bernadette & Marianus Tan
Bernadette - Nieuwland 30 ; 1621 HK Hoorn
2 augustus 2014
condoleance 3  |  
Thomas Tjoa
Ben....hidupmu menjadi contoh bagi dunia ini. Siapa yang tak mengenalmu ??Kau meninggalkan kenang2an bagi seluruh warga Indonesia.
Saya tak tahu kapan bisa melupakanmu.
Semoga Bapak memberi tempat dialam baka yang layak bagi mu.
Daag Ben, Thomas T
Thomas - Almere
2 augustus 2014
condoleance 2  |  
Helena Oey Huy Lan
Lieve Benny,

Nu beseffen we pas nadat je niet meer ben, hoe onmisbaar je bent, als vader, opa, zanger met heel mooie stem, als muzikant die een feest dubbel dwars gezellig maakte, als vriend ect.
Benny, bedankt voor je muziek, je vriendelijkheid, je grap en goede samen werking. Goede reis. Rust in Vrede.
Heel veel sterkte voor de hele familie. We zullen hem missen.

Helena .
Helena - Zwanenburg
2 augustus 2014
condoleance 1  |  

Geef de nabestaanden uw steun en laat hier uw condoleance achter.

Het officiële condoleanceregister van Nederland

Herinneren is een vorm van ontmoeten…

Help dit bericht te

verspreiden