gedenkplaats van

Bert Idema

10-09-196702-06-2011
   Het valt ons zwaar afscheid te moeten nemen van onze zeer gewaardeerde en gerespecteerde collega Bert Idema. Wij hebben het geluk gehad om tot op het laatste moment met Bert samen te mogen werken. Bert was voor velen van ons een voorbeeld en een bron van inspiratie.

   Bert is 12 jaar lang actief geweest bij Lloyd\'s Register in de hoedanigheid van Lead Assessor, Schema Manager OHSAS en MT lid van LRQA Nederland. Wij zullen Bert altijd blijven herinneren als de vrolijke, constructieve, krachtige, altijd positieve en hard werkende vriend en collega, die steeds bereid was te helpen.
   Naast de vele audits werd hij geprezen als autoriteit op het gebied van ARBO en MVO management systemen. Ook heeft hij voor de organisatie enorm veel betekend door als MT lid richting te geven aan de succesvolle ontwikkeling van LRQA.

   Onze steun en gedachten gaan uit naar zijn vrouw Ingeborg en 3 dochters Marleen, Nienke en Liset.

   De afscheidsbijeenkomst wordt gehouden op donderdag 9 juni 2011 om 11.00 uur in kerkcentrum \"Open Haven\", Kerkplein 8, 3891 ED Zeewolde. Vóór de samenkomst is er gelegenheid om afscheid te nemen en de familie te condoleren vanaf 10.15 uur in het kerkcentrum. De begrafenis vindt plaats in besloten kring.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Of stuur een...

   Bloemetje Kaartje

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie