gedenkplaats van

Bjorn Brouwer

24-09-198729-09-2006
   Herinneringen aan de dode

   Overige informatie
   Overige informatie?

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 2   |   niet OK
    Lieve Bjorn, ik heb jou niet gekend, maar je was even oud als mijn dochter Kim die 3 jaar geleden ook is verongelukt, op Hoek. Veel van jouw vrienden en vriendinnen hebben haar ook gekend.
    Via deze weg wil ik jouw ouders heel veel sterkte toewensen. Een kind verliezen is het ergste wat je in je leven kan overkomen. Je leven verandert compleet, en het wordt nooit meer zoals voorheen, want er is en er zal altijd die lege plek zijn, altijd het gemis...de tijd heelt de wonden niet zoals het gezegde beweert. Het wordt "anders", je leert ermee te leven, maar het is een rugzak die je je hele verdere leven zult moeten dragen, en misschien gaat de wond wel min of meer dicht, maar het blijft een tere plek, die op elk moment weer open kan gaan.
    Lieve Bjorn, ik geloof dat jij, mijn Kim, en al die andere engels die veel te vroeg moesten gaan, dat jullie het goed hebben, daar waar jullie nu zijn, en dat er een moment komt dat we weer herenigd worden. Dat geloof geeft mij de kracht om verder te gaan, maar dat is natuurlijk heel erg persoonlijk.
    Lieve ouders, familie en vrienden van Bjorn, ik wens jullie heel veel sterkte toe, nu tijdens deze dagen die voor ons nooit nog echt "feestdagen" zijn, maar ook voor alle komende dagen, maanden, jaren...Warme groeten in verbondenheid.

    Lieve, mama van Kim* Haerick -
    1 januari 2007

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 1   |   niet OK
    Lieve Bjorn (Baas B)..
    Jij was zo'n lieve jongen gewoon te goed voor deze wereld..We missen jou nog heel erg en je zal vooraltijd in ons hart blijven..Veel sterkte toegewenst aan familie en vrienden..
    Liefs kim

    Kim -
    23 december 2006

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie