gedenkplaats van

Edwin Bracke

04-02-197003-02-2018
   Het is voor de familie heel fijn wanneer je een bericht achterlaat op Memori.nl dat je vooral duidelijk kenbaar maakt welke link je hebt met Edwin en vanuit welke hoek je hem kent.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • Lieve Jade, lieve Rosel,
    reactie 16   |   niet OK
    In 1988 leerde ik Ed in de bus van Zandvoort naar Overveen kennen. Bijna iedere dag reden we samen naar het Kennemer Lyceum. Allebei kinderen die net even te oud waren voor hun leeftijd, nét even te veel hadden meegemaakt...waarschijnlijk herkenden we dat in elkaar en konden we daardoor zo gezellig kletsen. Toen later bleek dat zijn vriendin en mijn vriendje familie waren was dat erg bijzonder.
    Later leerde Edwin me beter om te gaan met mijn ziekte van Crohn. Hij stelde stellig dat ik geen hond nodig had om in beweging te komen en te blijven. En hij overtuigde me mijn behandelingen in het AMC voort te zetten ipv in Haarlem. Dingen waar ik hem heel dankbaar voor ben en die mij gezond(er) en blijer hebben gemaakt.
    Wrang is het dan ook dat hij zichzelf blijkbaar niet beter kon maken of voelen.
    Ik wens jullie veel kracht toe om het samen te rooien. Ik ben er van overtuigd dat jullie dat kunnen!
    Heel veel liefs, ook namens Eric-Jan, Luuk en Gwen,
    Judith Truijens-Hanekroot

    Judith Truijens - Uitgeest
    20 februari 2018

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 15   |   niet OK
    Beste Rosel, beste Jade,

    Hoewel ik Edwin in de afgelopen 10 jaar niet meer heb gezien of gesproken denk ik altijd met een warm gevoel aan onze samenwerking bij AEGON terug. Niet in de laatste plaats omdat hij mij op een bijzondere, en persoonlijke manier heeft gesteund in de periode dat hij mijn leidinggevende was, en mijn vader (ook veel te jong, en nota bene ook op 3 februari) overleed. Edwin gaf mij de ruimte om dit verlies te verwerken. Niet alleen door tijd te geven, maar er ook veel over te praten. Daar waar ik ook wel heb ervaren dat mensen het onderwerp uit de weg wilden gaan, daar zocht Edwin het juist op. Ik heb daar veel steun aan gehad, heb daardoor mooie gesprekken met hem gehad, en bovenal Edwin als warme en meelevende collega ervaren. Het is om die reden dat Edwin altijd een bijzonder plekje in mijn gedachten zal houden.

    Ik wens jullie heel veel sterkte in deze donkere dagen. Het hebben van zoveel fijne familie en vrienden om jullie heen zal daarin ongetwijfeld voor veel steun zorgen!

    Michael Entzinger - Reeuwijk
    18 februari 2018

    Deel deze pagina:

   • voor Jade
    reactie 14   |   niet OK
    Hoi Jade,

    Ik vind het onbeschrijflijk jammer voor je dat jij helaas afscheid van je vader hebt moeten nemen. Ik schrijf dit aan je om te laten weten dat ik aan je dacht. Binnenkort groeten we elkaar "gewoon" weer op school. En op deze manier wil ik laten weten dat ik met je te doen heb.
    Sterkte met alles.
    X Denise Holst

    Denise Holst - Haarlem
    15 februari 2018

    Deel deze pagina:

   • Last Xmas
    reactie 13   |   niet OK

    Lieve Jade en Rosel
    Op 27 december 2017, derde kerstdag hadden we hier het jaarlijkse familie Bracke kerstfeestje. We zijn eerst naar een kerstcircus geweest in Nieuwegein en hebben daarna bij ons in Culemborg een kerstlunch gehouden. Het blijkt achteraf de laatste keer dat we Edwin hebben gezien. We zijn verdrietig over zijn vertrek, missen hem. Toen ik Nina vertelde dat Edwin dood was vroeg ze me "en wie moet Rosel nu naar bed brengen?". We blijven, dwars door de door heen, in liefde verbonden. Voor altijd in ons hart. Sonja, Karel en Nina


    Karel van Vlerken - Culemborg
    13 februari 2018

    Deel deze pagina:

   • La Tania 2018
    reactie 12   |   niet OK

    Gavin Bell - Lelystad
    10 februari 2018

    Deel deze pagina:

   • Arjan en Kim van Kesteren
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Arjan en Kim van Kesteren - Nieuw Vennep
    10 februari 2018
    reactie 11
   • Familie Aarts
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Familie Aarts - Santpoort
    9 februari 2018
    reactie 10
   • Een fijne collega
    reactie 9   |   niet OK
    Beste Rosel en beste Jade,
    Het afscheid van Edwin vandaag vond ik lastig. Ik heb Edwin leren kennen in 2000. Ik kwam toen werken bij AEGON op de afdeling productontwikkeling. Ik zat bij Edwin op de kamer en heb intensief met hem een aantal jaren samengewerkt. Hij was een fijne collega. Hij stond altijd voor je klaar en we hadden een goede band van wederzijds respect. Ik was er bij toen hij de aanrijding had met Eric Rutten en ik was ook bij de Ducktrail. Rosel, toen hebben we elkaar ook ontmoet. Het feest in de Duin en Kruidberg staat me nog steeds bij. Jade, wat was Edwin blij en trots toen je werd geboren. Dit gelukkige moment van Edwin staat me nog steeds bij.

    In 2015 heb ik zwager verloren aan kanker. Mijn zus en haar twee jonge kinderen verloren een maatje en een lieve vader en ik een goede vriend. De impact die dat heeft gehad en nog steeds heeft doet me beseffen hoe groot jullie verlies is. Ik hoop dat jullie steun in elkaar kunnen vinden en op termijn terug kunnen kijken op alle gelukkig momenten die met Edwin hebben gehad.

    Verwerken van verlies gaat met vallen en opstaan. Hier zullen goede dagen tussen zitten en ook minder goede dagen. Wees niet te streng voor jezelf en pas goed op elkaar.

    Heel veel sterkte.
    Peter Bajema

    Peter Bajema - Leiderdorp
    9 februari 2018

    Deel deze pagina:

   • Arni Roeland
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Arni Roeland - Amsterdam
    9 februari 2018
    reactie 8
   • Jeroen Jesse
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Jeroen Jesse - Haarlem
    9 februari 2018
    reactie 7

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie