gedenkplaats van

Bradley Brink

28-04-199828-04-1998
   Deze zwangerschap is ontstaan met behulp van IVF. Vanaf het begin van de zwangerschap had ik bloedingen. Heel in het begin was het een tweeling maar dat eindigde al bij een zwangerschapsduur van negen weken en zo groeide Bradley alleen door. Ik bleef last houden van bloedingen, wat achteraf afkomstig bleek te zijn van een klein bloedvaatje in de placenta dat lekte... uiteindelijk kreeg ik bij 22 weken last van harde buiken. Hierdoor werd ik opgenomen en kwam aan een weeënremmend infuus te liggen. Deze harde buiken zouden veroorzaakt worden doordat de baarmoeder dat bloed wilde afstoten. Maar dat mocht niet gebeuren want dat zou betekenen dat de bevalling eerder zou beginnen of dat de vliezen zouden knappen. Dit laatste gebeurde. In de 25-ste week braken 's avonds de vliezen.
   Al vrij snel daarna werd ik ziek, kreeg hoge koorts. Dit waren tekenen dat er een infectie bijkwam. Een dag later was zijn hartje gestopt. Een streptokokken bacterie... Ik moest op natuurlijke wijze bevallen dat zou beter zijn... De bevalling is heel moeilijk geweest. Het ging allemaal wel heel snel. Binnen drie uur was hij geboren. En dan wacht je toch nog stiekem op een kreetje, een beweging, een arts die zegt: "Hij leeft toch!" Maar het bleef stil... "Gedragen met vreugde, geboren met pijn..."

   Overige informatie
   Website: http://members.chello.nl/b.vanbrink

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Of stuur een...

   Bloemetje Kaartje
   • Persoonlijke reactie...
    reactie 7   |   niet OK
    http://home.hetnet.nl/~b.van.brink/ moet het webadres zijn.

    Mama Ingrid -
    24 november 2008

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 6   |   niet OK
    Lieve Bradley, onze vlinder die is weggevlogen... ver weg, niet meer te zien maar altijd zo wonderschoon in onze gedachten, zacht, mooie gevormd, wonderlijk om naar te kijken... Mannetje ik mis je.
    Nu is jouw glas monumentje stuk. Ze hebben het graf vernield en nu staat er niets op wat ter nagedachtenis is aan jou. Een nieuwe vlinder laten we maken, door een kundig persoon, want mooi zal deze vlinder wezen, mooi ben jij.

    Dikke kus mama!

    Mama -
    24 november 2008

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 5   |   niet OK
    Lieve Ingrid en Berry.
    Nu pas zie ik jullie kindjes staan,
    moeilijk hoor .
    Liefs Elly

    Elly Boonmann -
    4 april 2004

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 4   |   niet OK
    ik wil jullie ook heel veel kracht wensen.ben zelf ook mn. dochtertje met 26 weken zwangerschasp verloren en dat is net 6 jaar geleden.vreslijk gewoon.veel sterkte
    cindy mama van Samantha*bregman ook op de lijst

    cindy bregman -
    6 maart 2004

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 3   |   niet OK
    Lieve Ingrid,nog bedankt dat je bij Mark was.
    Ik denk dat Bradly en Mark ons wel in de gaten houden.

    fransdavits -
    5 maart 2004

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 2   |   niet OK
    Zit hier al zo'n 20 minuten te kijken naar je bericht . Zou iets willen zeggen ,maar ik vind de juiste woorden niet ! Ookal is het bijna 6 jaar geleden ,dat doet zo'n pijn .
    Wens jullie heel veel sterkte en hoop heel oprecht dat voor jullie het geluk er ook mag zijn .

    Liefs Rianne

    Rianne -
    21 februari 2004

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 1   |   niet OK
    Lieve Ingrid, als eerste wat kaarsjes voor Bradley en familie. Ook ik ben zwanger geraakt via ivf en ons zoontje is met 34 weken levenloos geboren. En ook op de normale manier bevallen en toch ook hopen dat ze het niet goed hadden gezien, en dan lig je te huilen in bed en dan denk je hij beweegt wel. Deze momenten vergeet je nooit meer. En dan altijd maar waarom nou je hebt er al zoveel meer voor moeten doen? Heel veel sterkte, dikke kus

    marjolein mama van dani blom* -
    19 februari 2004

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie