gedenkplaats van

Brigitte de Ligt

19-12-196829-05-2019
   Loslaten is niet ontkennen
   maar accepteren
   Loslaten is minder vrezen
   en meer beminnen
   Loslaten is niet zorgen voor
   maar geven om
   Om los te laten is liefde nodig.


   Onze unieke moeder, dochter, en zus is heengegegaan. Wij zijn verbijsterd en bedroefd, maar zij zal altijd bij ons blijven door de onuitwisbare indruk die zij achterlaat.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • Heleen Heijnis
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Heleen - Weesp
    2 juli 2019
    reactie 28
   • Jan VanderLee
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Jan - Ouderkerk
    7 juni 2019
    reactie 27
   • Schokkend
    reactie 26   |   niet OK
    Ik heb Brigitte zakelijk leren kennen bij de inkoopgroep waarin we beide zaten, altijd vriendelijk en aardig. Het contact was altijd kort en zakelijk, ook omdat de overleggen altijd met meerdere mensen plaatsvonden. Maar dat maakt de schok er niet minder om. Ik wens alle familie, vrienden, bekenden en collegae veel sterkte met dit grote verlies.

    Marion - Gouda
    6 juni 2019

    Deel deze pagina:

   • Lieve briggitje
    reactie 25   |   niet OK
    Wat een schokkend nieuws
    Mijn oude buurmeisje en vriendin uit kantershof
    Samen een eigen pony op de boerderij
    We waren bij elkaar kind aan huis
    Wat een gemis voor iedereen die haar kon

    Angelique - Amsterdam
    6 juni 2019

    Deel deze pagina:

   • Bella Brigitte
    reactie 24   |   niet OK
    I am so sorry for how it went. Not fair.
    You will always stay in my heart with your amusing laugh and smiling eyes.
    We laughed many Friday evenings comparing Italian and Dutch men...
    Rest in peace ❤️

    rita di pisa - rita di pisa
    6 juni 2019

    Deel deze pagina:

   • Gemis
    reactie 23   |   niet OK
    Ik ken Brigitte van onze tijd bij het dierenpark. Een krachtige en zelfstandige vrouw! Die toen heel blij was, dat ze Guusje nog had gekregen. Soms lastig te combineren met pubers in huis. En een eigen bedrijf te runnen. Heel veel sterkte de komende tijd!

    Anet brouwer

    Anet - Ermelo
    6 juni 2019

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 22   |   niet OK
    Lieve Brigitte,
    Langs de lijn bij hockey op HIC heb ik je leren kennen en stonden we vaak gezellig te kletsen met alle moeders en cappucino-tjes te drinken. Vorig jaar leek je weer beter en hadden we grote lol omdat je weer aan het daten was geslagen en geweldige anekdotes had. Vreselijk gelachen hebben we toen! Ik sprak je een paar weken geleden nog aan de telefoon. toen was je nog hoopvol over de behandeling die je nog ging krijgen en waar je goede hoop op had. Toen ik een paar weken geleden hoorde dat het toch echt slecht ging vond ik het zo erg. Heel veel sterkte gewenst voor de kinderen en iedereen die haar zal missen.

    Liefs, Astrid Veeze

    Astrid - Ouderkerk
    6 juni 2019

    Deel deze pagina:

   • Bri was zoals ze was!
    reactie 21   |   niet OK

    Brigitte was altijd in voor lol en actie, zo ook na een avond stappen met Ilse, Marc en Irma moest ze nog even aan de Zeeweg in Bloemendaal plassen in de duinen. Dat was Bri, gierend van de lach deed ze haar ding!


    Michiel - Muiden
    5 juni 2019

    Deel deze pagina:

   • Schokkend
    reactie 20   |   niet OK
    Wat een schok en met ongeloof lees ik het overlijden van jullie moeder. Ze was samen met miny mijn eerste winkelmeisjes in de slagerij in Muiden. Ze werd regelmatig gebracht door haar liefhebbende vader vanuit muiderberg naar muiden of kwam later met haar eigen bromfiets want fietsen had ze geen zin in. Ze had toen nog veel te leren en deed dat snel. Sparen was niet haar sterkste kant en samen openden we een spaarrekening voor haar waar een gedeelte van haar loon op werd gestort. Later hebben wij daar nog vaak om gelachen. Samen met miny en sandra begonnen we aan een nieuw tijdperk in Muiden, wat jou uiteindelijk veel heeft gebracht en ook gekost Als wij elkaar soms na lange tijd spraken vertelde je vol trots over je kinderen en hun studies en werk. Lieve bries ik wens je een goed samenzijn met je vader en de Kids heel veel sterkte in deze barre tijd met dit ongelofelijke verlies van jullie lieve moeder.
    Liefs Frank Wagenmans

    frank - Muiden
    5 juni 2019

    Deel deze pagina:

   • Een bijzondere vrouw
    reactie 19   |   niet OK
    Ik heb jullie prachtige moeder leren kennen door een hele bijzondere date! Diepe gesprekken, onder de indruk van de enorme veerkracht de ze had. We spraken een paar keer af, slechts een paar keer en met regelmaat contact via de app. Bries altijd positief, druk en bezorgd. Niet over haarzelf, maar over haar kids. Guusje heb ik een keer ontmoet tijdens ook weer een gezellige afspraak en etentje. Tsja... en dan opeens gebeurt wat er inzat. Mijn maag draait om bij de gedachten dat ze er niet meer voor jullie is. Ik wens jullie heel veel prachtige, liefdevolle herinneringen - ik zal ze zeker koesteren. Een vrouw waarmee je iets maar ook niets mee kon doen. Veel warmte en liefde, Marc Dijk

    Marc - Harmelen
    5 juni 2019

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie