Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Carina Oostmeijer

18-03-197302-07-2021
   Dit is een algemene kennisgeving om je op de hoogte te brengen van dit verlies. Je kunt dit bericht delen met andere bekenden. Naast informatie rondom het afscheid kunt je hier ook zelf reageren. Je herinnering, reactie of condoleance wordt zeer op prijs gesteld.

   PS Noem in je bericht als je wenst een lied of een nummer dat je aan Carina doet denken of muziek die je samen met Carina hebt beluisterd. Of voeg zelf een nummer toe aan de playlist, 'Carina Andrea Oostmeijer'. Of kopieer de volgende link.

   https://open.spotify.com/playlist/3DrBtaH6wFIUmCOera5zyG?si=UgR8jvUMRJm9K8NjSkz8PA&dl_branch=1&nd=1

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • Moest zomaar aan je denken
    reactie 28   |   niet OK
    Opeens moet ik aan je denken en zocht ik naar onze laatste chat op facebook. Hadden elkaar jaren niet gezien en dan toch opeens even dat contact. Dat was heel fijn. Maar vooral mijn herinneringen aan mijn allerbeste vriendinnetje van de lagere school...wat was het leven toen mooi en onbezorgd. Blijft moeilijk te bedenken hoe het leven voor jou is gelopen. X

    Maureen - Hillegom
    1 november 2022

    Deel deze pagina:

   • Een muzikale herinnering aan Carina
    reactie 27   |   niet OK
    Als je een muzikale herinnering aan Carina wilt delen ga dan naar Spotify en zoek op de playlist “Carina Andrea Oostmeijer” en voeg je speciale nummer toe. ❤️

    Harald - Hoorn
    4 juli 2022

    Deel deze pagina:

   • Een onverwacht afscheid van een bijzondere vrouw.
    reactie 26   |   niet OK
    Lieve Carina, ineens moest ik zaterdag 2 juli aan je denken. Hoe zou het met je gaan? Tijd om maar weer eens wat af te spreken dacht ik vervolgens.
    Ik kijk op je profiel bij LinkedIn en zie tot mijn schrik onder je naam “in memoriam staan” Het zal toch niet waar dat….. Precies een jaar geleden heb je voorgoed de aarde verlaten. “Leer mij de muziek en ik zal dansen” waren de woorden van mijn goede vriendin die jou daar boven gezelschap houdt. Jullie hadden veel met elkaar gemeen.
    Ik zal onze eerste ontmoeting nooit vergeten. Dat was op zondagmiddag 2 juni 2018 BY HEINO. Ik hield je tegen om naar een kerkdienst in Nijkerk te gaan. In plaats daarvan gingen we uit eten in Muiderberg. Je woonde op een landgoed vlakbij Freek de Jonge. Het was een fijne avond.
    We spraken over je problemen maar ook over je vele creatieve ideeën. Samen zijn we enkele weken later naar mijn vriend de paragnost Piet Vuijst gegaan. Zijn reading heb ik bewaard. Na afloop van het consult bij Piet heb je mij naar het station Mediapark gebracht. Ik zie je nog naar je auto lopen. Ik dacht: wat is die Carina toch een mooie en bijzondere vrouw.
    Naar mate ik wat vaker contact met je had viel me op dat de scheidslijn tussen fantasie en werkelijkheid soms ontbrak. Maar dat is niet ongebruikelijk voor creatieve mensen zoals jij. Wel had ik de indruk dat jij continu zocht naar levensgeluk.
    Interessant was je visie op het verleden van de stad Muiden. Met de verhalen die je vertelde hadden we wellicht een film of televisieserie kunnen maken. Toch was die ongebreidelde fantasie van je een reden voor mij om afstand te bewaren. Tot ik je weer eens tegenkwam samen met Laura op een terras in Weesp. Dat weerzien was hartelijk. We maakten een afspraak in Muiden waar je inmiddels een woning betrokken had.
    Jij trakteerde mij op een heerlijk diner bij De Poort van Muiden. Na het diner hebben we nog tot middernacht op het terras gezeten en vertelde je mij uitvoerig over de problemen waarmee je te maken had. Het is de laatste keer geweest dat ik je sprak en zag. Je was verliefd. Dus ik ging er vanuit dat jij eindelijk je geluk gevonden had. Op Facebook schreef je ook een relatie te hebben. En dan nu een voor mij onverwacht afscheid. Het doet me veel verdriet. Je was te lief voor deze harde wereld Carina.
    Heel veel sterkte voor Laura die haar moeder moet missen en sterkte voor Harald die zijn bijzondere zus nooit meer een knuffel kan geven.
    Paul Smit, Weesp


    Paul - Weesp
    4 juli 2022

    Deel deze pagina:

   • Vandaag
    reactie 25   |   niet OK
    Vandaag
    Vandaag is het ‘hier-en-nu’. We spraken samen vaak over het hier-en-nu. Over morgen.
    Zoveel plannen. Zoveel ideeën. Zoveel liefde.

    Vandaag (en gisteren) is het een jaar geleden dat je afscheid hebt genomen van je fysieke en mentale bestaan. Van mij. Van de mensen die je lief hebben. Van de mensen die jij lief had.

    Je bestaat in ‘spirit’ en maakt een deel uit van mij.
    Vandaag en morgen.

    Je grote broer

    Harald - Hoorn
    2 juli 2022

    Deel deze pagina:

   • Mijn lieve tante
    reactie 24   |   niet OK
    Het is vandaag 28 juni 2022, we zijn bijna een jaar verder. Het blijft zo onwerkelijk, ik denk elke dag aan jou en ik zal nooit mijn lieve tante vergeten❤️. Ik mis je😢

    Sem - Hoorn
    28 juni 2022

    Deel deze pagina:

   • Dit is maar gek
    reactie 23   |   niet OK
    We kennen elkaar van het bollenpellen in Bovenkarspel en later vanuit het uitgaan in Amsterdam.
    Mooie Carina de vrouw die altijd populair was. Wat is er toch gebeurd lieverd?
    Zelfs nu een jaar later is het nog zo onwerkelijk.
    Sterkte voor de familie en vrienden.
    Christina Oud

    christina - Amsterdam
    3 mei 2022

    Deel deze pagina:

   • Lieve Carina, Happy Birthday in Heaven
    reactie 22   |   niet OK

    Lieve Vriendin ,Lieve Carina , vandaag is jou eerste verjaardag daar boven in de hemel ✨ 🦋je zou vandaag net als mij 49 zijn geworden.. ik mis je 😢en hoop dat je je rust heb gevonden daar waar je ook bent...De lucht buiten is nu stralend blauw en de ☀️ schijnt volop een prachtige lentedag om jarig te zijn! Proost 🥂🍷daar boven 💋 zullen we samen vandaag op jou verjaardag een bessen drinken ,een Apfelkorn of lekker een Malibu jus d,orange Drinken. Vele Jeugdherinneringen komen boven met een lach en een traan.Dag lieve Carina je wordt gemist LfY💖 kus San💕💋


    Sandra - Bovenkarspel
    18 maart 2022

    Deel deze pagina:

   • Rust zacht lieve Carina
    reactie 21   |   niet OK
    Afgelopen week, stond mijn leven even op z’n kop, alles omgedraaid, Carina is er niet meer?? Onbeschrijfelijk verdrietig ben ik van dit bericht, uit het oog was je wel, maar niet uit mijn hart! Dat nooit…..
    Lieve Carina, rust zacht!

    Marike - Kortenhoef
    18 februari 2022

    Deel deze pagina:

   • Ik ben er stil van......
    reactie 20   |   niet OK
    Lieve Carina,
    We hebben niet heel veel herinneringen samen opgebouwd; een aantal jaar bij elkaar in de klas gezeten op het Marcus College en zelfs nog een dag door het land gereisd met tienertoer. Echt de pubertijd! Daarna elkaar uit het oog verloren, maar dat was prima. Hoe leuk vond ik het dan ook om je na jaren weer tegen te komen in Muiden, waar we die herinneringen weer konden delen en elkaar bij konden praten over die jaren na onze Marcus tijd. Ik kan me nog herinneren hoe stoer ik het van je vond dat je zo ondernemend bezig was. Via social media ben ik je blijven volgen en genoot ik van de mooie foto's. Ik miste je al een tijd op social media en nu weet ik waarom. Nooit gedacht of kunnen bedenken dat je zo worstelde met het leven.........
    Hopelijk heb je de rust gevonden. Veel sterkte aan de nabestaanden.

    Linda - Amsterdam
    1 september 2021

    Deel deze pagina:

   • Rust zacht
    reactie 19   |   niet OK
    Lieve Carina, ik hoorde dit bericht van de week en schrok hier erg van. We hebben elkaar al lang niet gesproken of gezien. Door de tijd elkaar uit het oog verloren, maar wat raakt me dit. We kennen elkaar van Blokker en gingen zo nu en dan samen uit of deden leuke dingen. Ik herinner me jou als een lieve meid. Ik hoop dat je in vrede kunt rusten en wens de familie en andere naasten heel veel sterkte om met dit grote verlies om te kunnen gaan.

    Daniëlle - Grootebroek
    26 augustus 2021

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie

   Inspiratie nodig voor uw reactie?


   De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


   Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


   Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
   Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.