Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Carla Timmermans - Knapen

26-02-197108-05-2017
   "Je hebt nu rust gevonden
   Al is vol droefheid ons hart
   Je lijden zien en niet kunnen helpen
   Dat was onze grote smart"

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • Altijd welkom
    reactie 6   |   niet OK
    Hoi Carla & gezin,
    Wat hebben we vele avonden in de keet gezeten. De hangplek voor eenieder die daar behoefte aan had. Hier is lief en leed gedeeld.
    Vaak kwamen we na het uitgaan nog even naar de keet, want we konden nog niet naar huis (dachten we). Er werd een biertje open gemaakt waar uiteindelijk maar 3 slokken uit werden gedronken. Jullie zullen wel soms gedacht hebben; got toch nor huus!
    Pap en mam vroegen zich wel eens af of jullie het soms niet te veel vonden. Maar dit vonden jullie aan de ene kant ook wel gezellig, een biertje meedrinken, voetballen op zondag en af en toe een kletspraatje met de jeugd.
    Bedankt Carla & Harm voor jullie jarenlange gastvrijheid, dit zullen wij nooit vergeten.

    Tot ooit,
    Jos, Anny, Eva & Veerle

    Veerle - Veulen
    28 juni 2017

    Deel deze pagina:

   • indrukwekkend afscheidsdienst voor Carla
    reactie 5   |   niet OK
    Wat een mooi afscheidsdienst voor Carla Harm jou mooie woorden,en die van Youri van Evi namens Milou van Gijs van Peter namens broers en zussen en van collega van Carla het klopte allemaal knap hoor .en dan die afscheidsvideo van Carla wat was dat toch een sterke vrouw en wat zal dat toch moeilijk voor haar maar ook voor jullie zijn geweest niks en niemand is zij vergeten te bedanken alles kwam voorbij
    Na de dienst de ballonnen oplaten om haar los te laten wat een mooi idee jullie zullen echt trots op Carla zijn geweest maar Carla nu ook zeker op jullie
    Ik wens jullie nog heel veel sterkte toe in de moeilijke tijd die nu nog gaat komen
    Dens Verhoeven

    Dens - Venray
    19 mei 2017

    Deel deze pagina:

   • het liedje spreekt voor zich
    reactie 4   |   niet OK

    Marjan - Vierlingsbeek
    18 mei 2017

    Deel deze pagina:

   • Lieve Carla
    reactie 3   |   niet OK
    Een intens heftige week afgesloten die begon met het afscheid nemen afgelopen zondag. Zo trots dat we daar deel van uit mochten maken, nog een laatste knoevel en toen moesten we je laten gaan. Maandag 8 mei heb je je strijd gestaakt en dat was niet te bevatten. s' Avonds meteen weer bij je geweest en je lag er prachtig bij. Dat heb je nog samen met Milou en je zussen prachtig gedaan.
    De afscheidsdiensten van vrijdag en zaterdag waren zeer indrukwekkend. Je kreeg het mooiste afscheid wat iemand zich maar kan wensen . Harm, je kids, je ouders, broers en zussen en familie kunnen zo ongelofelijk trots zijn op jou. We gaan je vreselijk missen Carla, als lieve vriendin maar ook als kartrekker van de vriendenclub. Harm, we zijn er voor je. Nu maar ook over een maand, jaar, 5 jaar of 10 jaar, wanneer je het misschien nog wel harder nodig zult hebben. Het ga je goed lieve Carla, tot ooit!

    Twan en Tonny - Veulen
    14 mei 2017

    Deel deze pagina:

   • Hoije Wo Carla...
    reactie 2   |   niet OK
    Carla was de spil die jullie nodig hadden na het overlijden van Gerton op 3 juli 2010. Jullie allemaal konden rekenen op Carla. Veel mensen konden dit op een afstand zien, maar Carla stond klaar. Maar ook voor Carla sloeg er in Maart 2015 het noodlot toe. een strijd die je helaas niet hebt kunnen winnen. Ook al was je zo`n sterke vrouw die altijd goedlachs was. Vreselijk dat de Familie Timmermans nu ook dit weer moeten meemaken. Ik wens jullie allen heel veel sterkte en probeer toch te genieten van de zware dagen die komen en ook zeker over ettelijke weken in Frankrijk. Carla zal bij jullie zijn. Bedankt mooie uitvaart. Carl ook dat heb je fantastisch geregisseerd. We zullen je missen. Hoije Wo Carla.

    Jan - Hegelsom
    13 mei 2017

    Deel deze pagina:

   • Heel veel sterkte gewenst
    reactie 1   |   niet OK
    Heel veel sterkte voor de man, kinderen en naasten van Carla. Carla kende mijn moeder, Trudy van Mil. Mijn moeder is vorig jaar april helaas overleden. Mijn moeder zou vreselijk schrikken als ze hoorde van het overlijden van Carla. Waar men ook heen gaat na het overlijden, ik geloof dat mijn moeder en Carla er daar weer zullen treffen. Mijn moeder zou zeggen "echt os Lisette" over het feit dat ik hier een bericht neerzet, terwijl ik jullie zelf niet ken. Maar uit ervaring weet ik dat alle steun en sterktewensen zo veel goed doen in zo'n heftige tijd, dus daar wil ik ook mijn steentje aan bijdragen.

    Lisette - Soest
    12 mei 2017

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie

   Inspiratie nodig voor uw reactie?


   De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


   Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


   Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
   Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.