Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Carola Hoekstra

02-02-196915-03-2017
   Lieve Quincy,

   Dit gedenk boek heb ik voor jou gemaakt. Er zijn reacties speciaal voor jou en je moeder achtergelaten. In dit boek staan mooie woorden, foto;s en herinneringen. Ook heb ik geprobeerd om alles omtrent het afscheid van je moeder vast te leggen in dit boek. Uit ervaring weet ik dat deze pijnlijke periode uit je leven als een waas aan je voorbij gaat, mocht je er behoefte aan hebben kan je in dit boek kijken. Terugkijken hoe het ook al weer allemaal was en wie er aan jou en je moeder dachten en je wilde steunen in deze moeilijke periode. Helaas heeft niet iedereen die betrokken was wat geschreven, maar ik hoop dat dit boek je alsnog ooit steun kan geven.

   verder kan je natuurlijk altijd bij ons herinneringen ophalen of als je vragen hebt over je moeder die stellen. Hoe onze levens verder ook zullen verlopen en welke keuzes je ook zal maken in je leven wij zullen je steunen en je bent altijd welkom!

   Dikke kus en ik hou van jou

   Liefs Sandra

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • Handschrift
    reactie 41   |   niet OK

    een recept van Ome Kees voor soep door je moeder opgeschreven. Zo was haar handschrift, ik vond altijd dat ze een leuk handschrift had. En wie weet maak je de soep zelf nog eens een keer :-)


    Sandra -
    15 maart 2018

    Deel deze pagina:

   • De boom
    reactie 40   |   niet OK

    Onderweg naar Schipluiden staat deze boom. Jouw moeder was gek op deze boom. Als ze voor bestralingen met de taxi naar Delft ging en de taxi reed binnendoor dan zag ze deze boom staan. Elk seizoen zag hij er weer anders uit, maar altijd vond ze hem mooi.
    Als ik met je moeder naar Delft reed naar oma, dan zei ze weleens zullen we binnendoor rijden? Dan kunnen we even naar mijn boom kijken.


    Sandra -
    15 maart 2018

    Deel deze pagina:

   • In loving memory
    reactie 39   |   niet OK

    Fatima - Vlaardingen
    14 maart 2018

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 38   |   niet OK
    ik mis je super erg, je hebt het nooit echt makkelijk gehad maar je bleef altijd positief!
    wat mis ik de keren dat je kwam eten de bezoekjes aan Oma met zn allen en ik mis gewoon alle momenten die we gehad hebben.
    loveyouu!
    liefs Jara

    Jara - Vlaardingen
    14 maart 2018

    Deel deze pagina:

   • Lieve Schoonzus
    reactie 37   |   niet OK
    Bedankt dat ik jou heb leren kennen als schoonzus, je had het niet altijd even makkelijk en toen kwam ook die rotziekte nog voorbij, waarin je moedig hebt gestreden maar deze wedstrijd mocht je helaas niet winnen. Ik mis het plagen wat we deden als ADO weer tegen Feyenoord moest spelen, en al die keren dat je bij ons kwam eten.
    Ik mis je Schoonzusje.... en weet dat wij er altijd zullen zijn voor Quincy.
    Liefs Marco
    We wake up without you,
    With a hole in our Hearts


    Marco - Vlaardingen
    14 maart 2018

    Deel deze pagina:

   • reactie 36
    Sandra

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Sandra -

    10 januari 2018

   • van ome Peter
    reactie 35   |   niet OK

    Ome Peter stuurde altijd meteen een reactie als er iets was en dan zei hij, wat ben ik geschrokken, ik moet even bijkomen. Nu stuurde hij foto's van foto's uit fotoboeken van vroeger waar ik er 2 van heb toegevoegd. De eerste is Carola met haar ouders, de andere is Carola haar opa en oma met : Carola, Petra, Irma, Sandra, Steven en Dave met onze gekregen sinterklaas cadeau


    Sandra -
    10 januari 2018

    Deel deze pagina:

   • Lieve Quincy
    reactie 34   |   niet OK

    Op de foto de tekst die ik bij de afscheidsceremonie heb voorgelezen en een foto van je moeder toen zij klein was met Leo en Els (in verwachting van Sandra)


    Liefs Kees en Jac


    Sandra -
    10 januari 2018

    Deel deze pagina:

   • Carola
    reactie 33   |   niet OK
    Carola
    Wat een gekke meid was je toch je heerlijke droge humor die stille lach van je .
    We zagen elkaar niet vaak maar als we elkaar zagen was het altijd goed.
    Je had altijd wel wat te vertellen op jouw rustige manier een druktemaker was gewoon niet. Ik heb nog eens nagedacht over jou leven die ging niet bepaald over rozen je heb heel wat tegenslag moeten verduren maar wat was je sterk en positief.
    Je sloeg je overal doorheen maar die klote ziekte die nekte je daar was niets tegenop gewassen je heb gevochten als een leeuw en verloren.
    Ik heb ook nog terug gedacht aan toen je nog een kind was en jij met Petra een weekje kwam logeren bij ons in Spaubeek. Walter was toen bijna 4 maanden en we stonden op het punt om terug te verhuizen naar Vlaardingen het was rond Kersttijd Leo was ons nieuwe huis aan het opknappen en jullie kwamen mij en Walter gezelschap houden. Deugnieten waren jullie laat naar bed en snoepen de hele dag maar bij mij mocht alles. Ik heb er nog foto's van die moet ik een keer opzoeken. Nu ik dit schrijf ben je er al een tijdje niet meer en is het leven verder gegaan Quincy doet het goed hij heeft het naar zijn zin bij Petra en Ronald en de Meiden zo ik heb gehoord. We denken nog regelmatig aan je je komt nog steeds langs in onze herinneringen vooral op speciale dagen. Wij Leo en Ik wensen jou je rust en Quincy een geweldig gelukkige toekomst met heel veel liefde. Dikke Kus.

    Heleen en Leo - Vlaardingen
    9 januari 2018

    Deel deze pagina:

   • reactie 32
    Sandra

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Sandra -

    6 januari 2018

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie

   Inspiratie nodig voor uw reactie?


   De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


   Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


   Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
   Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.