gedenkplaats van

Christina Warners

27-02-193526-06-2020
   Dit is een algemene kennisgeving om u op de hoogte te brengen van het overlijden van Christien Warners. Uw herinnering, reactie of condoleance wordt zeer op prijs gesteld.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • reactie 11   |   niet OK
    Wij herinneren ons het feest t.g.v. haar 85e verjaardag. Wat een mooie toespraak hield zij daar. Christien blijft ons bij als een altijd belangstellende en geëngageerde vrouw. Wij bezochten de afgelopen jaren het poëzie-leerhuis van Wessel ten Boom. Een traditie werd dat zij, met Wessel en een aantal andere deelnemers, bij ons lunchte. Ook dat een kostbare herinnering. Margit & Dick Boer

    Margit & Dick - Amsterdam
    6 juli 2020

    Deel deze pagina:

   • persoonlijke herinneringen
    reactie 10   |   niet OK
    Lieve Christien,
    Fijn, dat we je gekend hebben; wijze, heldere vrouw, met gevoel voor humor. We hebben veel goede gesprekken met je gehad.
    Je sprankelende feest is voor ons allebei een dierbare laatste herinnering.
    A - D I E U lieve Christien
    naar het LICHT....... SHALOM - Ton en Mayke

    Mayke - Ouderkerk aan de Amstel
    6 juli 2020

    Deel deze pagina:

   • Margriet Goddijn
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Margriet - Amsterdam
    5 juli 2020
    reactie 9
   • Christien - tijdloos en leeftijdloos
    reactie 8   |   niet OK
    De dierbare tante van mijn (overleden) man (Hilton) heet Gerry Van der Gaag en is inmiddels 95 jaar. Zij en Christien kenden elkaar van de CICSA (?? hoop dat ik het goed schrijf). In de loop der jaren leerden ik de mensen om Gerry heen ook steeds beter kennen. Zo ook Christien Warners. Na de dood van mijn man nam ik de zorg voor tante over. Toen de gezondheid van tante steeds brozer werd belde Christien mij van tijd tot tijd op om betrokken en liefdevol te informeren hoe het met haar oude vriendin ging. Ze vroeg vaak ook hoe het nou met mij ging. Ook ik ontwikkelde een leuke band met Christien door deze gesprekken. Ik vond haar een mooi en inspirerende vrouw. In maart sprak ik Christien voor het laatst.

    Vorige week is Gerry vrij plotseling overgebracht naar een verpleegtehuis in Rotterdam (tot die tijd woonde ze nog zelfstandig thuis in Hoofddorp). Hoe "toevallig" dat ik begin deze week Christien belde om haar te informeren en geen gehoor kreeg. De dag erna ontving ik de rouwkaart. Heel bijzonder.

    Ik heb een rouwstuk laten bezorgen namens Gerry en mezelf (Edith) en heb de dienst beluisterd via de link die op de rouwkaart stond. Volgens mij is het precies het afscheid geweest dat Christien zichzelf gewenst had.
    Ook hier merkte ik hoe jong en oud een 'band" had met Christien. Voor mij is Christien dus tijdloos en leeftijdloos.

    Ik wens alle betrokkenen heel veel sterkte. Ze zal best gemist worden.
    Veel liefs,
    Edith
    (mede namens Gerry van der Gaag)

    Edith - Rotterdam
    3 juli 2020

    Deel deze pagina:

   • familie A.J. Molenaar
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    familie A.J. - Ouderkerk aan de Amstel
    3 juli 2020
    reactie 7
   • Persoonlijke reactie...
    reactie 6   |   niet OK
    dag Marianne en nichten en neven van Christien,
    Ik, Caty Samsom, was jarenlang collega van Christien aan de CICSA, later Hogeschool van A'dam. We hadden beiden een passie om de managementopleidingen voor verpleegkundigen vorm en nivo te geven. Na onze pensionering vonden we elkaar in wandelen en vogels spotten. Ik wens u allen moed en geduld voor dit afscheid. Een gezegende uitvaart gewenst.

    caty - den ilp
    3 juli 2020

    Deel deze pagina:

   • persoonlijke herinneringen
    reactie 5   |   niet OK
    Christien was een collega van mijn man. Ze herkenden elkaar als 'kind van de dominee' en hebben gesprekken gevoerd over het geloof. Een tijdje later heb ik haar uitgenodigd voorde oprichting van BuurtdorpOuderkerk. Zij had geen idee wat haar bijdrage zou kunnen zijn maar het idee van zo'n samenlevingsinitiatief alleen al vond ze prachtig. Ze deed mee aan activiteiten, borrels en grote bijeenkomst over thema's. Daar hoorde op een gegeven moment ook een initiatief bij om een gezamenlijk woonproject van de grond te krijgen. Dat loopt al jaren en is nog niet gerealiseerd maar ze heeft zich op de haar eigen wijze duidelijk geweerd in de gesprekken met de politiek om steun voor dit initiatief te vinden. Het was heel fijn om een bijdrage te kunnen leveren aan de organisatie van haar 85ste verjaardag, precies dat doen waarvoor Buurtdorp is opgericht. We zullen haar bijdrage die ze op geheel 'eigen wijze' vorm gaf missen! En danken haar! Tot slot een opmerking van een beroepskracht in het buurthuis: ze was zo lief, zo geïnteresseerd in de ander en wat er gedaan kon worden.'
    Annelies van Eekeren, mede namens Buurtdorp Ouderkerk

    Annelies - Ouderkerk aan de Amstel
    2 juli 2020

    Deel deze pagina:

   • Met diep respect
    reactie 4   |   niet OK
    Christien heb ik leren kennen in de Amstelkerk als gespreksleider. Ze heeft als zodanig veel voor de Amstelkerk betekend. In de Muiderkerk heb ik haar meer kritische kant leren kennen. We deelden een voorkeur voor een nauwgezette bijbelvertaling en bijbeluitleg. Christien is een persoon om met diep respect aan terug te denken.
    Cok den Hertog

    Cok - Amsterdam
    2 juli 2020

    Deel deze pagina:

   • Camelia de allermooiste bloem
    reactie 3   |   niet OK

    In het zonnetje, op de bank, in de tuin van Christien hebben we heel wat gesprekken gevoerd. Als het zonnetje niet scheen deden we dat in de keuken voor het raam met uitzicht op de tuin en de vogels.
    Ik zal deze momenten koesteren, een dierbare herinnering.


    Truce - Ouderkerk aan de Amstel
    2 juli 2020

    Deel deze pagina:

   • Wia Nagelsmit
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Wia - Ouderkerk aan de Amstel
    1 juli 2020
    reactie 2

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie