gedenkplaats van

Colin Williamson

18-06-195207-09-2017
   Nog geen 3 maanden na zijn afscheid bij Wifac, bereikte ons eind vorige week het trieste bericht dat Colin Williamson, na een zeer kort ziekbed, op 7 september jl. is overleden. Colin is slechts 65 jaar oud geworden.

   Voor velen van ons is dit bericht hard binnengekomen. Zeker omdat het hem, maar ook zijn gezin, zo gegund was om te gaan genieten van alle andere mooie dingen in het leven, buiten het werk, waar hij overigens ook veel plezier aan beleefde.

   Na de verkoop van zijn bedrijf Cedu aan Wifac, 5 jaar geleden, maakte Colin onderdeel uit van het team bij Wifac in Mijdrecht. Colin was niet alleen bij de Wifaccers, maar ook bij onze relaties zeer geliefd. Hij was iemand die levenslust en passie voor het vak uitstraalde en dat is niet alleen een mooie basis voor een collegiale samenwerking, maar maakt je ook bij klanten geliefd en welkom.

   Wifac heeft een gewaardeerde en zeer bijzondere (oud)collega verloren.

   Wij realiseren ons, dat het overlijden van Colin voor zijn gezin, familie en vrienden natuurlijk nog confronterender is. Zijn vrouw Erna heeft haar lieve echtgenoot verloren, zijn dochter Shanti en zoon Scott hun vader en zijn moeder haar zoon.
   Wij betuigen ook langs deze weg aan zijn naasten ons medeleven met het verdriet en het gemis en wensen hen de kracht toe het overlijden van Colin te verwerken. Hopelijk zullen de vele warme en dierbare herinneringen aan het leven van Colin daarbij een steun kunnen zijn.

   Directie en collega’s Wifac BV

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • Jos Kanters
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Jos Kanters - Mijdrecht
    15 oktober 2017
    reactie 34
   • Jeanette (collega bij Wifac)
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Jeanette (collega bij Wifac) - Mijdrecht
    29 september 2017
    reactie 33
   • respect
    reactie 32   |   niet OK
    ik leerde Colin 19 j geleden kennen... toffe, vlotte, enthousiast, geloof in zijn produkten en kunnen, steeds met de grote glimlach en grote kennis van onze sector.... een groot verlies, ze maken er ni zo veel meer van die soort...

    bart bongaerts - herentals belgie
    28 september 2017

    Deel deze pagina:

   • Rein Nokkert
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Rein Nokkert - Hoenderloo
    27 september 2017
    reactie 31
   • Verslagenheid
    reactie 30   |   niet OK
    Colin en ik hebben elkaar leren kennen in januari 1979 doordat wij collega's werden bij Hydro Dynamic Products waarbij wij verantwoordelijk waren voor de verkoop in Nederland. Na vertrek bij HDP bleven wij op de een of andere reden elkaar regelmatig tegen komen bij klanten, op beurzen en in Pijnakker. Vaak was Colin mijn voorbeeld, hij begon zijn zaak CeDu en ik 5 jaar later RGP. Colin's CeDu werd 5 jaar geleden overgenomen door Wifac, mijn bedrijf is zojuist overgenomen door hetzelfde Wifac. Colin had al vele malen gevraagd of ik ook niet bij Wifac wilde horen maar ik durfde niet. Voor de vakantie hebben wij enkele malen in Reeuwijk, tijdens vele kopjes koffie, gesproken over een overname. Ik had Colin graag nog willen bedanken omdat hij ervoor heeft gezorgd dat ook mijn bedrijf nu Wifac heet, maar tot grote spijt van mij en velen anderen is dat helaas niet meer mogelijk gebleken. Ik wil Erna en de kinderen heel veel sterkte wensen met het zeer grote verlies van Colin,..... hij was een echt mensen mens.

    Wim de Zwart - Hoogvliet
    25 september 2017

    Deel deze pagina:

   • Fabian van Rooijen
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Fabian van Rooijen - Nieuwegein
    24 september 2017
    reactie 29
   • Cock Kooiman
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Cock Kooiman - Lelystad
    22 september 2017
    reactie 28
   • Persoonlijke reactie...
    reactie 27   |   niet OK
    Vlasveld......... onze werkgever midden 70er jaren, je was een van de engelse offsetrotatie drukkers die werden geworven. Ik werd jouw directe collega. Wat hebben we veel meegemaakt toen. Ook later kwamen wij elkaar nog regelmatig tegen. Ik zal jou herinneren als een gedreven hard werkende collega en later evenzo als ondernemer. Mede namens mijn vrouw Mieke wens ik de nabestaanden veel sterkte bij dit voor hen onnoemelijk grote verlies.

    Hans Groeneweg - Goudswaard
    21 september 2017

    Deel deze pagina:

   • Sterke..
    reactie 26   |   niet OK
    Met veel ongeloof lees ik het bericht dat deze vakman is overleden. Ik heb je mogen meemaken bij Roto Smeets in Utrecht en later bij GWS Printing Systems.
    Je was altijd beschikbaar om je kennis te delen en hulp te bieden waar het nodig was. Je zal zeker gemist gaan worden in de grafisch industrie waar je een zeer geliefd was.
    Voor de Familie heel veel sterkte om dit verlies te verwerken.

    Gaat je goed..R.I.P.
    Sander den Baas

    sander den Baas - 's-Hertogenbosch
    21 september 2017

    Deel deze pagina:

   • willem schoolenberg
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    willem schoolenberg - emmerich
    20 september 2017
    reactie 25

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie