gedenkplaats van

Cor Koppelman

09-03-197011-07-2018
   Cor,
   11-2-2019
   Alweer 7 maanden... de tijd vliegt , erg dubbel. deze maand komt ook veel herineringen naar boven hoe ziek jij toen was, eerst thuis met blaasontsteking verwardheid enz,later in het ziekenhuis was het heel kritiek geweest op 28 februari 2018.

   Samen met anderen wil ik jou blijven herinneren want vanaf 2019 is er geen blijvende herinnering van jou en dat is best vreemd en doet pijn. Niet dat ik jou vergeet of kan vergeten. maar ik had graag met jou oud willen worden, een gewoon gezin willen stichten met een paar kinders. Helaas mocht dat niet zo zijn. Gods wegen zijn soms zo ondoorgrondelijk en onbegrijpelijk.

   Voor mijn rouw inleving ( rouwverwerking bestaat niet, rouw verwerk je nl niet) en het verwerken van mijn emotionele burnout is deze manier van een fotoboek maken erg belangrijk.
   Er is nl zoveel gebeurd in de laatste jaren 2010-2018) dat ik er vaak over droom, herbeleven heet dat, naar of niet of iets ben vergeten en later weer mij herinner. Daarbij helpen zeker mijn foto's en verhalen, foto's van anderen.

   Ik zou heel fijn vinden als je hier een reactie achterlaat. Hoe ken jij Cor en wat is jouw leuke ervaring met hem? Een foto vertelt vaak ook veel.
   Vind je het erg moelijk? Je kan ook iets schrijven, iets liefs ofzo voor mij als nabestaande. Dan lees ik het alleen want het komt niet openbaar.

   Cor: Jouw ware liefde naar mij, je lach die er elke dag was, ook toen je zo ziek was, je klaagde nooit over pijn, het verdriet die je had, een gemis over je vader. Je had een sterke band met je vader. Hij is net als jij plotseling overleden.
   Je was een lieve dierenvriend. Je was sociaal, voor anderen was je ook erg sympathiek en behulpzaam. Ik heb heel veel van jou geleerd.
   Mis ik nu, elke dag weer ,steeds meer zo'n pijn/ gemis dat af en toe dat ik moet huilen
   Geen dag gaat voorbij zonder aan jou te denken.
   Je zal voor altijd blijven voortbestaan in mijn herinneringen. Ik heb hoop foto's en filmpjes, dit komt in een herinneringsboek te staan. Fotoboek 1 is inmiddels gemaakt en heeft mij enorm geholpen al moet ik wel door de diepe pijn heen wat ook erg confronterend is.
   Er zijn hoop tastbare spullen van jou. Jouw verzameling petten, vrachtwagentjes en je bouwpakketten. Jouw Golf die 18 jaar oud is , die jij nieuw gekocht heb,jouw trots! Ga ik binnenkort verkopen en een andere auto nemen die zuiniger rijdt. Deze auto zal ik enorm missen.
   Ja Cor, mijn leven is totaal op mijn kop, nu nog steeds. Zo onwerkelijk en alles is compleet veranderd, zonder jou moet ik alleen verder met mijn katten. Ik vind het vreselijk maar mijn leven gaat gewoon door. Gelukkig kan ik hier blijven wonen, dit zal je ook zeker super vinden!

   Je bent nu altijd voor eeuwig gelukkig zonder pijn en verdriet. Daar in de hemel bij God mag je weer kunnen lopen, springen, huppelen, staan, praten, lachen, zingen en weer goed horen. Wat is dit fijn en geeft mij heel veel troost en ik hoop jou weer eens te ontmoeten!

   Groot is de leegte, mooi zijn de herinneringen die blijven.
   Een bijzonder mens, een gewoon mens
   Gewoon een bijzonder mens.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • Cor en nu Robine
    reactie 22   |   niet OK

    11 februari 2020 is Robine na een lang ziekbed overleden en is op 17 februari gecremeerd. ik ben op de crematie geweest en heel veel gehoord en gezien over haar leven. ook eindelijk heel veel duidelijkheid en puzzelstukjes samen tot 1 puzzel.. exact 19 maanden later na overlijden van Cor is Robine ook niet meer op aarde. ons maatje, onze vriendin . een warme en een lieve vrouw! ik mis jullie enorm, enorme leegte in mijn leven maar ik weet nu door allerlei feitjes waarom zij op mijn pad kwam net als jij Cor. heel bijzonder en ik hoop dat het niet voor niks is geweest. pijn kwam ook weer op van de week hoe zeer, ik weet dat rouw bij het leven hoort maar gemis doet altijd pijn! eens tot ziens lieve Cor en Robine!


    elsbeth - DIRKSLAND
    20 februari 2020

    Deel deze pagina:

   • vandaag 1,5 jaar
    reactie 21   |   niet OK

    het is vandaag precies 1,5 jaar dat ik alleen ben, groot is de leegte en het gemis. hoe langer het duurt hoe erger. dit gaat nooit over. het leven gaat gewoon door.deze foto van onze grafsteen. ik hoor geregeld dat men dit een mooie graf vindt, mooi om te horen en ik ga er geregeld heen en is mijn keuze en is goed voor mij om te doen qua gevoe. vandaag eeb verdrietige dag, niet uit te leggen en omgaan met rouw is iets wat erg persoonlijk is.


    E.M. - Dirksland
    11 januari 2020

    Deel deze pagina:

   • Carolina de Vos
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Carolina - Tholen
    5 januari 2020
    reactie 20
   • herinnering 1 jaar geleden en verjaardag
    reactie 19   |   niet OK

    Vandaag is een jaar geleden dat je niet meer thuis kon wonen
    morgen zou je jarig zijn....
    Bijna 8 maanden alweer ben je er niet meer..
    Wat doet dit ontzettend pijn en ben ik vaak heel verdrietig, en toch geeft mij troost dat Cor nu geen pijn meer heeft, niet meer hoeft te lijden en is eeuwig bij God, hoog in de hemel. Hoop mooie herinneringen samen,koester ik ook in mijn hart, ook de liefde voor elkaar is uniek, nu nog ook al ben je er niet meer.
    Hoop moeilijke dagen meegemaakt met jou dat dit nu steeds meer naar boven komt, hoop trauma, emotionele burnout, rouw. ik hoop dat dit ook een soort van plekje krijgt..hoop tijd/ geduld is helaas voor nodig.


    elsbeth - DIRKSLAND
    8 maart 2019

    Deel deze pagina:

   • Ik mis je
    reactie 18   |   niet OK

    Voor jou een mooie grafsteen besteld. Binnen 4 maanden klaar


    elsbeth - DIRKSLAND
    2 maart 2019

    Deel deze pagina:

   • Mariette Walter
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Mariette - Almen
    22 februari 2019
    reactie 17
   • Dini Larooij
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Dini - Voorburg
    21 februari 2019
    reactie 16
   • Maart en Sien v d Klooster
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Maart en Sien - Dirksland
    17 februari 2019
    reactie 15
   • Irma Klaasen
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Irma - Dirksland
    13 februari 2019
    reactie 14
   • Cassandra van der Wende
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Cassandra - Sommelsdijk
    9 februari 2019
    reactie 13

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie