gedenkplaats van

Cynthia Wilke

21-03-197114-08-2020
   Like the wings of a dragonfly
   the vibration of divinity passes by
   at its centre beauty and grace beyond compare
   explosion and tranquility
   in a serene lapse of time, in universal eternity
   can we grasp it? are we there?
   or do we flee in the stampede of mind?

   Cynthia Wilke

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • Lieve prachtige Cynthia
    reactie 53   |   niet OK
    Veel te jong overleden. Zo triest vind ik dit, je hebt er echt alles aan gedaan. We hebben elkaar ontmoet tijdens jouw boekpresentatie "Op de vleugel van een libelle". Een prachtig boek waardoor ik je beter heb leren kennen. We kenden elkaar al langer via verschillende Facebookgroepen en deelden onze kennis over kanker met elkaar. Beiden hadden we gekozen om dit op een alternatieve manier te doen en daar voelden we ons goed bij. Ik had je nog zo veel mooie jaren gegund met je kinderen en je vriend. Het heeft niet zo mogen zijn. Dank voor jouw mooie boek en onze online vriendschap. Je was een prachtig mens. R.I.P. lieve Cynthia. En heel veel sterkte voor de nabestaanden. Koester de mooie herinneringen.

    Paulien - VOORBURG
    3 October 2020

    Deel deze pagina:

   • Mooi mens met je prachtige lach
    reactie 52   |   niet OK
    Lieve Cynthia,
    ALs ik aan jou denk, Cynthia, dan komen de herinneringen. Weet je nog dat we de kussens op de grond legden in Wijster en dat we dan renden en sprongen, maar dat onze voeten de grond niet mochten raken? Wat hebben we gelachen en gegild. Jij was altijd blij, vrolijk en ondeugend. Het werd keer op keer weer spannend. Ik ben jouw nichtje, een paar maandjes jonger. Wat hebben we avonden en dagen met elkaar doorgebracht. Je hoorde bij ons en bij ons dagelijks leven.
    Lieve Bert, Gina, Ties, wat gaan jullie Cynthia missen. En ook TOddy, jij in de jonge jaren. Ik zie je nog lachen om ons omdat we weer iets geks gedaan hadden.
    En jouw jongens, Cynthia, wat zullen zij dapper en sterk geworden zijn door zo’n moeder. Dat kan niet anders. Wat zullen ze jou missen.
    Dag lieve Cynthia, een mooi mens met je prachtige lach.
    Heel veel liefs, Marieke

    Marieke - Weurt
    9 September 2020

    Deel deze pagina:

   • Gecondoleerd met Cynthia
    reactie 51   |   niet OK
    Wat een heftige laatste periode en indrukwekkend leven heeft Cynthia gehad.
    Nadat we Albert mochten leren kennen als nieuwe partner van Gina maakten we ook kennis met Cynthia en Ties. Altijd gezellig als ze aanwezig waren.
    Cynthia had altijd een verhaal te vertellen en wat veel indruk op ons maakte was het feit dat ze een paard zoveel kon leren en laten doen, wat een gave!
    Je kon niet om Cynthia heen, ze had zeker een enthousiaste bijdrage in gezelschap.
    Het zal een grote leegte zijn voor Giuseppe en Leander dat ze hun moeder Cynthia al zo vroeg moeten loslaten. We wensen hun veel sterkte toe om samen met Louis verder te gaan en dat ze kracht mogen putten uit de mooie herinneringen die hun moeder achter laat.
    We denken ook aan Albert en Gina, Ties en Janey en hun kinderen, haar moeder en Marc die haar vreselijk zullen missen. We leven mee!

    Hartelijke groeten,
    Rian en Jos Becker.

    Rian en Jos - Creil
    3 September 2020

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 50   |   niet OK
    Lieve familie van Cynthia,
    Gecondoleerd met het overlijden van Cynthia, jullie liefhebbende moeder, dochter, zus en tante.
    We hebben Cynthia helaas niet gekend. Maar door de mooie verhalen van onze goede vrienden Albert en Gina en het lezen van al deze mooie herinneringen aan Cynthia hebben we het gevoel haar toch nog een beetje te mogen leren kennen. Wat een pracht mens ! Giuseppe en Leander weet dat zij in jullie voortleeft !
    Heel veel sterkte met het verwerken van dit enorme verlies.

    Tineke - Steenwijk
    3 September 2020

    Deel deze pagina:

   • Video
    reactie 49   |   niet OK

    Cees - Zwijndrecht
    27 August 2020

    Deel deze pagina:

   • Video
    reactie 48   |   niet OK

    Cees - Zwijndrecht
    27 August 2020

    Deel deze pagina:

   • Verlies
    reactie 47   |   niet OK
    Willemstad, 23 aug. '20
    Lieve Bert, Gina en Ties,
    Lezend in het boek: Generaties Wilke, De eeuw van HCM, daalt het bij mij in dat het voor de derde keer op rij zo is dat een ouder het overlijden van zijn of haar kind moet meemaken. En ook voor jou Ties: wat een heftige tijd.
    Elk verlies is er een dat gedragen moet worden, maar het wegvallen voor jullie van Cynthia moet ongetwijfeld een meest smartelijk gevoel geven.
    Wij willen jullie dan ook heel veel sterkte wensen om dit verlies een plek te geven.
    Met lieve groet, Erik & Bianca Wilke


    Gina - Steenwijk
    27 August 2020

    Deel deze pagina:

   • Condoleance
    reactie 46   |   niet OK
    Steenwijk, 19-08-'20
    Albert en Gina
    Van harte gecondoleerd met het overlijden van Cynthia. Een dochter verliezen is niet zoals het in het leven zou moeten gaan. Extra verdrietig en extra moeilijk te verwerken is het dan, zelfs als je het aan ziet komen.
    We leven met jullie mee en steken zeker een kaarsje op met een welgemeende en lieve groet,
    Henk en Mia

    Gina - Steenwijk
    26 August 2020

    Deel deze pagina:

   • Groot verdriet
    reactie 45   |   niet OK
    Lieve Bert en Gina
    Groot verdriet is jullie ten deel gevallen. Zo verschrikkelijk om je lieve dochter te moeten verliezen: wreed en hard, niet te verdragen, zo intens verdrietig.
    Ook ik heb mijn verdriet ervan: zo'n jonge vrouw en al zoveel geleden, en zo dapper gestreden! Mooi zoals jij dat beschreef, Bert.
    Bewonderenswaardig hoe Cynthia zich steeds maar weer ophief en met het leven verbond. Ik heb er moeite mee, lieve broer, dat jij dit moet meemaken en ik heb ook heel veel moeite met het gevoel dat Cynthia heeft moeten hebben: twee jonge zoons te moeten achterlaten. Hoe vreselijk! Zij heeft enorm haar best gedaan om bij ze te blijven, ze met liefde te omringen, maar er is helaas anders beschikt.
    Heel veel sterkte Bert en Gina, en ook Toddy veel sterkte met het dragen van het verlies. Hopelijk vinden jullie de kracht en de woorden om Seppe en Leander te troosten. Gecondoleerd ook namens Marieke en Saskia.
    Heel veel liefs, je (schoon)zus Maria, Amstelveen.

    Gina - Steenwijk
    26 August 2020

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 44   |   niet OK
    Lieve familie,
    Wat een verdrietig tijd en wat een mooie verhalen. De momenten in Kockengen met alle neven en nichten waren een geweldige tijd. Cynthia was vroeger mijn grote nicht waar ik stiekem tegenop keek. Onze condoleances en wij wensen jullie allemaal heel veel sterkte.
    Liefs Karel & Leonie en kinderen

    Karel - Gouda
    26 August 2020

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie