gedenkplaats van

Daphne Rohani Water

04-12-198219-11-2009
   Mijn allerliefste meisje. Ze is er niet meer! Gestorven in de lente van haar leven. Na een lange moeilijke periode in haar leven had ze eindelijk haar grote liefde gevonden. In Spanje waar ze tot zichzelf probeerde te komen, liep ze haar grote schat tegen het lijf. Ze werd niet gepland zwanger maar wel was haar kindje zéér gewenst!
   Eenmaal terug in Nederland bleek ze al snel ernstig ziek. Ze had een zeldzame ziekte, waarschijnlijk gerelateerd aan de zwangerschap " Aplastische anemie".
   Haar beenmerg maakte geen bloedplaatjes meer aan. Ze is in leven gebleven door bloedtransfusies tijdens haar hele zwangerschap. Soms wel 3x in de week.
   De baby groeide als kool maar Daphne werd steeds zwakker. Nadat de baby 4 weken eerder is gehaald, hoopte iedereen dat haar lichaam zich weer zou herstellen. Niets was minder waar. Ze werd zieker en zieker. Ze kwam op intensive care in Erasmus. Men deed alles wat maar mogelijk was maar na ook nog eens een herseninfarct was verder behandeling zinloos geworden.
   Ze stierf op 19 november. Haar kindje, waar ze zóveel van hield was nog maar 4 maanden. Het verdriet is zeer groot voor ons, haar partner, broers en verdere familieleden. Wát een pijn!

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 2   |   niet OK
    Beste Andrea, ik heb als moeder van Daphne een boek geschreven over haar leven. Je kunt als je wil een kijkje achter de schermen nemen op www.eenkindjegroeideinmijnhart.nl   lieve groet, Lilian van de Waterawater@chello.nl

    Lilian van de Water -
    16 juni 2013

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 1   |   niet OK
    wat schik ik van dit bericht.  Daphne had zich aangemeld bij ons contactgroep AA@PNH. zij had net haar zoon Max gekregen. ik heb nooit meer wat gehoord. haar laaste bericht was van sept 2009 . wat een triest nieuws.  

    andrea stiene -
    8 mei 2012

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie