gedenkplaats van

Dave Lange

03-10-197114-10-2019
   Dit is een algemene kennisgeving om u op de hoogte te brengen van dit verlies. U kunt dit bericht delen met andere bekenden. Naast informatie rondom het afscheid kunt u hier ook zelf reageren. Uw herinnering, reactie of condoleance wordt zeer op prijs gesteld.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • Allemansvriend
    reactie 113   |   niet OK
    Afgelopen week één jaar geleden alweer. Denk nog regelmatig aan je Dave, allemansvriend, topvent en vader en fantastische buurman. Theo en Inge Wijsman

    Theo - Nieuw Vennep
    17 oktober 2020

    Deel deze pagina:

   • Verbijstering.
    reactie 112   |   niet OK
    Tijdens een weekendtrip kwam ik per toeval iemand tegen die voetbalt bij VV DIOS. Met enige trots vertelde ik dat mijn ex zwager ( Dave Lange ) er trainer was en er voetbalt. De persoon in kwestie vertelde mij dat Dave in oktober is overleden aan een hartstilstand. Ik kon het niet geloven en vroeg of hij het wel over dezelfde Dave had. Ikzelf ben 8 jaar geleden verhuisd naar Friesland en het contact met Nieuw Vennep is minimaal. Het bericht van Dave z'n onverwachte overlijden komt op mij af als een vreselijke schok en ik probeer mij in te denken hoe dit grote gemis moet zijn voor Dave zijn vrouw Miranda, dochter Tara en zoon Finn, maar ook voor de familie en vrienden. Wat een vreselijk verlies, een jonge vent in de bloei van z'n leven.

    Ik herinner mij Dave als een zeer sympathiek, vrolijk, behulpzaam, betrouwbaar en empathisch persoon, waar je ook een goed gesprek mee kon hebben. De herinneringen aan Dave zal ik blijven koesteren. Mijn gedachten gaan uit naar Miranda Tara en Finn en wens hen en de rest van de familie en vrienden heel veel sterkte en kracht in deze moeilijke periode.
    R.I.P Dave.

    Peter - Gorredijk
    5 januari 2020

    Deel deze pagina:

   • Wat een gemis.
    reactie 111   |   niet OK
    Lieve familie.
    We zijn nu alweer bijna een maand verder na het overlijden van Dave. Wat een indrukwekkend afscheid. En toch, na deze weken, voel ik iedere keer wanneer ik op de Academie ben zijn gemis. Hoe irreëel ook verwacht ik je steeds weer tegen te komen. Je blijheid, je grapjes maar ook je serieusheid. Ik ben blij om te weten dat Dave en ik een mooie band hadden. Dave zal in mijn gedachten blijven voortleven. Ik wens Miranda, Tara en Finn veel sterkte toe. Laat de liefde van Dave voor jullie voortleven in jullie herinnering aan hem.

    Arie - OUDORP NH
    10 november 2019

    Deel deze pagina:

   • Mijn herinnering aan Dave
    reactie 110   |   niet OK
    Lieve familie van Dave, ik ken Dave als een sportieve Haagse gozer van het CIOS. We zaten bij elkaar in de klas en Dave zorgde altijd voor de gezelligheid. Hij kon altijd zo mooi ondeugend kijken en had altijd plezier in wat hij deed. Maar wat mij vooral is bijgebleven is de overtuiging waarmee hij alles deed. Altijd 100%. Dave had maar 1 versnelling en dat was voluit. Ik kan daadwerkelijk niets vervelends benoemen wat ik met Dave heb meegemaakt en ik herkende heel erg wat er op zijn crematie werd gezegd. Jullie kunnen met recht trots zijn op zo'n man, vader, zoon, broer, vriend. Dave, ik blijf je voor altijd een topgozer vinden. Als ik aan je denk zak ik dat met een glimlach doen. Liefs Simone

    Simone - Aalsmeer
    30 oktober 2019

    Deel deze pagina:

   • Joyce Rother
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Joyce - Nieuw-Vennep
    29 oktober 2019
    reactie 109
   • Marga en Frits Van Kampen
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Marga en Frits - Nieuw Vennep
    28 oktober 2019
    reactie 108
   • Persoonlijke reactie...
    reactie 107   |   niet OK
    Wij denken nog altijd aan jullie. Heel veel sterkte Miranda, Tara en Finn.

    Kevin, Theresa, Asha, Lyel en Noa

    Kevin en Theresa - Nieuw- Vennep
    27 oktober 2019

    Deel deze pagina:

   • Simone Griekspoor
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Simone - Lisse
    27 oktober 2019
    reactie 106
   • Onwerkelijk
    reactie 105   |   niet OK
    Lieve Miranda, Tara en Finn,

    Onwerkelijk is het. Onwerkelijk voelt het, wanneer je bericht krijgt dat een van je vroegere teamgenoten is overleden. Onwerkelijk blijft het, juist omdat het Dave is. De krachtpatser, de atleet, de sportiefste van allemaal. De gangmaker, de lolbroek, de grappenmaker die DIOS I op geheel eigen wijze wat Haagse humor bijbracht.
    Onwerkelijk, want 'opgeven' stond niet in jouw Van Dale. Naast jou in de achterhoede leerde ik van jou dat opgeven geen optie is. Doorgaan tot het laatste fluitsignaal en alles eruit halen wat erin zit. Dat jij het nu juist heb moeten opgeven. Onwerkelijk.
    Fijne gozâh, bedankt voor de mooie herinneringen. Miranda, Tara en Finn: ongelofelijk veel sterkte gewenst.

    Michel Ekkel.

    Michel - Hillegom
    26 oktober 2019

    Deel deze pagina:

   • De wereld staat stil
    reactie 104   |   niet OK
    Lieve Miranda, Tara en Finn,
    Jullie wereld staat stil, hopelijk krijgen jullie hem weer draaiend.
    Ik denk aan jullie.
    Je collega Harry


    Harry - Muiderberg
    25 oktober 2019

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie