gedenkplaats van

David Mobach

27-06-197630-06-2020
   De uitvaart vindt in besloten kring plaats.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • Foto
    reactie 13   |   niet OK

    Deze foto is gemaakt op 20 september 2001 in Amsterdam, op het bruiloftsfeest van Niek en mij bij De Hoop in Amsterdam. Deze foto zie ik eigenlijk altijd voor me als ik aan David denk.
    Ik wens alle nabestaanden, maar vooral Marjolein, Justus en Leanne, veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies.
    Karin Lassche


    Karin - Den Hoorn
    15 juli 2020

    Deel deze pagina:

   • De vier musketiers
    reactie 12   |   niet OK

    Het begon op de kleuterschool met de 3 musketiers, later op de middelbare school waren het er 4. Na de universiteit vertrok ik naar andere landen, dus net als met Rob was het contact sporadisch. Deze foto waren we alle vier voor de laatste keer samen. Helaas kunnen we niet meer een nieuwe foto maken, maar gelukkig had ik de kans om deze herinnering nog een keer te maken.

    Ik weet niet eens hoeveel keren Rob en ik samen met jou in de woonkamer van Marjolein hebben gespeeld met LEGO. Als ik terug denk aan deze tijden kan ik alleen maar glimlachen omdat ik jou kende.

    Alexander


    Alexander - Myrtle Beach
    9 juli 2020

    Deel deze pagina:

   • Een rijk verleden.
    reactie 11   |   niet OK
    Het begon op de kleuterschool en duurde tot na de middelbare school, daarna verwaterde het contact door omstandigheden helaas. Toch was je uiteindelijk tot groot genoegen nog getuige en ceremoniemeester op ons huwelijk.

    Die geschiedenis vlak je niet zo maar uit.

    Ondanks dat we elkaar niet spraken zullen we je missen.

    Wij wensen alle achterblijvende heel veel sterkte met dit verlies.

    Rob en Tamara Rebel

    Rob - weesp
    9 juli 2020

    Deel deze pagina:

   • Anja Vlaardingerbroek
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Anja - Den Haag
    7 juli 2020
    reactie 10
   • Niet alleen de herinnering blijft
    reactie 9   |   niet OK
    Vanaf het eerste uur was je één van de drijvende krachten achter Sensing Clues. Geen probleem zo ingewikkeld, of jij wist er wel raad mee. Al na enkele maanden ging ik met jouw vernuftige sensor de bush van Kenia in. Ik was jouw handjes; koppelde de sensor aan mijn laptop. Vanaf daar nam jij het vanuit Nederland over en zag ik de code en commando's over het scherm rollen. Magic. Na enkele lange avonden had je hem helemaal werkend. Twee dagen later betrapten we onze eerst stroper.

    Het was slechts het begin. Nu werken we op drie continenten aan de bescherming van beren, olifanten en tijgers. Met oplossingen waarvan jij aan de basis hebt gestaan.

    We hebben ontzettend fijn samengewerkt, gelachen, en moeilijke noten gekraakt. Het was een avontuur dat nog lang niet ten einde is. Jouw legacy leeft hierin voort en draagt blijvend bij aan het creëren van safe havens voor wildlife.

    Jan Kees

    Jan Kees - Amsterdam
    6 juli 2020

    Deel deze pagina:

   • Coder by day, maker by night.
    reactie 8   |   niet OK
    Het slechte nieuws komt toch onverwacht, we kennen elkaar via een gezamenlijk project dat nu uitgroeit tot een heel mooi initiatief. Jij was betrokken bij Sensing Clues vanaf het eerste uur, we zijn in 2014 ergens aan begonnen waarvan niemand wist hoe het afliep. Nu vijf jaar later ben jij er niet meer maar je werk leeft voort in code waarmee wij nu en straks miljoenen vierkante kilometers natuur helpen beschermen voor later, voor jouw en mijn kinderen.
    Ik herinner mij de vele late uurtjes, ik in mijn hok, jij bij jou op zolder. Rommelen aan de eerste sensoren voor in het veld in Nepal. Cluey, de Tresspasser, de TrafficTracker en nu de Serval, allemaal projecten waar jij je bijdrage aan leverde, kwalitatief hoogstaand en met passie en toewijding.
    Mijn werk voor Sensing Clues zal altijd verbonden blijven met mijn fijne herinneringen aan onze samenwerking.
    hugo

    Hugo - Alphen
    6 juli 2020

    Deel deze pagina:

   • -
    reactie 7   |   niet OK
    Lieve Marjolein, samen met de kinderen en andere naasten, heel veel sterkte, kracht en moed. Mocht het je helpen, ben je welkom om te komen. Liefs vanuit België, Jan, Suzan en de kinderen

    Suzan - Hockai
    6 juli 2020

    Deel deze pagina:

   • Blijvend in onze herinnering
    reactie 6   |   niet OK
    David, naast veel verdriet over jouw heengaan, vooral heel veel goede herinneringen die ik altijd zal blijven koesteren.
    Kees en Yvonne en Marije en Roland

    Kees - Haaksbergen
    5 juli 2020

    Deel deze pagina:

   • Ervaren papa
    reactie 5   |   niet OK
    We hebben slechts een korte periode samengewerkt, maar je hebt een grote indruk op me gemaakt. Geduldig, intelligent, zachtaardig, positief en "alles onder controle".

    Als ervaren papa gaf je ons bij de geboorte van onze dochter 2 soorten speelgoed die volgens jou "essentieel" waren tijdens de eerste jaren. Dat bleek te kloppen; het werden heel populaire items.

    Rutger - Rotterdam
    5 juli 2020

    Deel deze pagina:

   • Het einde van een tijdperk
    reactie 4   |   niet OK
    David,
    Je was altijd een belangrijk onderdeel van ons VU Kunstmatige Intelligentie groepje. Dit begon allemaal een lange tijd geleden, maar is eigenlijk nooit opgehouden. Alhoewel ik er van uit ga dat deze groep nog een lange tijd zal blijven doorgaan, zal het nooit meer echt hetzelfde zijn. Ik hoop dat je eindelijk je rust gevonden hebt en verlost bent van de ellende die je de afgelopen tijd hebt moeten doormaken. De Daltons zullen nooit meer compleet zijn, alhoewel ik niet zeker weet of je van die geuzennaam ooit vernomen hebt.
    Het einde van een tijdperk is helaas nu voor ons allen aangebroken. Rust zacht en we zullen je ongelofelijk missen in de toekomst maar je gedachte in ere houden.

    Robert - Amsterdam
    5 juli 2020

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie