gedenkplaats van

Dick Delft

06-11-192531-12-2003
   Lieve papa, mede door Uw persoonlijkheid en zeer positieve manier van denken ben ik geworden diegene die ik graag had willen worden namelijk U.... Ik hoop,maar weet gewoon dat U diegenen hebt gevonden waar U Uw hele leven al naar op zoek was. Rust Zacht lieve Papa.We missen U elke dag en zéér zeker Uw kleindochter Sabrina,wat hadden jullie een band,echt ongekend.Tevens verdient Ria een ongekende vorm van waardering voor alles wat zij al die jaren voor mijn vader heeft gedaan en betekent. Marianne....,ook jou wil ik hier noemen voor je geweldige inzet,verzorging en liefde die je mijn vader heb geschonken. Vergeten zal ik het nooit wat jullie beiden hebben betekent voor mijn vader. Dick Jr.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 89   |   niet OK
    Lieve Pappa.., ik mis U nog elke dag enorm.

    Dick jr. -
    10 september 2014

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 88   |   niet OK
    Hallo Dick Perlot, Ik had al eerder gereageerd op je berichtje, maar helaas werd mijn antwoord niet door de redactie opgenomen.Als je je telefoonnummer achterlaat of een e-mail adres dan zal ik z.s.m. contact met je opnemen.Mijn vader was me enorm dierbaar en ik mis hem nog elke dag.Het is fijn om te horen dat er nog een ander familielid is die blijkbaar veel van mijn vader heeft gehouden.

    Yvonne van Delft -
    22 augustus 2014

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 87   |   niet OK
    Lieve Yvonne, Ik heb een paar jaar geleden ook deze site bezocht en was verrast door de liefde die over uw vader uitgesproken word.Nu ik toevallig weer op deze site kwam en ik de datums van de reactie´s bekeek zag ik tot mijn grote vreugde dat u nog steeds op dezelde wijze uw met heel veel liefde uw vader eert.Jammer dat ik als neef zo weinig contact met u heb gehad , als u in de toekomst contact met mij wilt hebben om over vroeger te praten zou ik dat zeer op prijs stellen. m.vr.gr.  Dick Perlot  

    dick perlot -
    31 mei 2014

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 86   |   niet OK
    Lieve Pappa,gefeliciteerd met Uw kleinkind.

    Dick jr. -
    11 mei 2014

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 85   |   niet OK
    Hoi Papa, Hoe gaat het daar boven,denk dat U gezellig en vol liefde met ons meekijkt hoe wij het hier `doen`elke dag denk ik aan U en ik voel dat U bent gekomen waar U altijd naar op zoek was.Ga U een mega knuffel sturen en ik weet dat die aankomt....Dag Papa....Dick

    Dick Jr -
    26 februari 2013

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 84   |   niet OK
    Liefste Papa,Vanaf de aardeblijf ik aan u denkenwant daar in het landvan gedachten en dromenkan ik u mijn liefstewensen schenkenIk stuur ze omhooglangs zonnestralendie met hun warmtemijn liefde vertalenUw 'wijfie'

    Yvonne -
    26 februari 2013

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 83   |   niet OK
    Hoi Pappa.., het is stil geworden om U heen,U lijkt vergeten hier,maar ik kijk nog elke dag bij U hier hoor uiteraard en steek altijd een paar kaarsjes aan,er zijn van die dagen dat ik zo graag bij U wil zijn,maar die dag zal ooit komen,ik kijk nog elke dag naar die ene mooie foto van U hier in de kast..., Uw duim omhoog zoals U altijd deed "het komt allemaal wel goed" bedoelde U en het komt ook altijd goed,maar ik mis U steeds nog zoveel,kon ik U nog maar héél eventjes aanraken,pfffffff. Ik weet dat U daar boven zo gelukkig bent en heeft gevonden waar U zolang naar op zoek was,geniet er van Pap,tot de dag....ik er ook ben.Gr Dick Jr.

    Dick Jr -
    18 september 2012

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 82   |   niet OK
    Lieve Dick, De letters van Uw naam,staan in ons hart geschreven.We dragen U altijd met ons mee,voor de rest van ons leven.We weten wie U was,en dat gaat nooit weg.Liefs,Marianne.

    Marianne -
    3 mei 2012

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 81   |   niet OK
    Dag lieve pappa,waar blijft de tijd,mooi om deze mooie reacties te mogen lezen,hartverwarmend,ik heb mijn eigen keuze's gemaakt,zeker naar andere toe,hoop dat men dat respecteert....  leef met de dag,wat mis ik u nog elke dag,maar weet dat u bij me bent,elke dag weer en weer,soms verlang ik tot die ene dag dat ik u weer mag zien,wat zullen we véééél te vertellen hebben,nou reken maar! Jammer dat onze jeugd zo moest zijn terwijl u er alles aan wilde doen ,maar niet kon door u handicap,wat moet dat vreselijk zijn geweest,DIEGENE kan en zal ik nooit vergeven,never,dat boek is definitief dicht! Maar ik vocht me door deze tijd heen ,u heeft twee geweldige kleinkinderen die U ook nog steeds enorm missen,zeker Sabrina u alleessieeee,Ria nogmaals bedankt en ik zal het nooit vergeten nogmaals.Dikke knuffel voor UP.S Op mensen die anoniem reageren kan ik niets. 

    Dick Jr. -
    3 mei 2012

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 80   |   niet OK
    Wie hij of zij ook is,en wat ieder ook gedaan heeft. God kent onsbij name en bij Hem zijn we allemaal thuis. Voor God is ieder een mens met goede en foute kanten: "Hij kent ons toch, Hijheeft ons gemaakt."  ( psalm 103).

    Anoniem -
    29 april 2012

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie