Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Dick Hermsen

09-10-195828-11-2019
   Dit is een algemene kennisgeving om je op de hoogte te brengen van het overlijden van Dick. Je kunt dit bericht delen met andere bekenden. Naast informatie rondom het afscheid kun je hier ook zelf reageren. Jouw herinnering, reactie of condoleance wordt zeer op prijs gesteld.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • Zoveel herinneringen
    reactie 22   |   niet OK
    Alweer 4 jaar geleden. Nog steeds onwerkelijk. Zo’n groot gemis maar ook enorm veel fijne herinneringen aan bijna 15 jaar vriendschap.

    Aan etentjes bij (te) gekke tentjes, musea, muziek, ARN, reisplannen en verhalen, leuke stadswandelingen met koffietjes én taart in de zon, en nog zoveel meer…..

    Het helpt een beetje, maar ik ik denk nog zo vaak ‘wat zou Dick ervan vinden?’. je was zo’n fijn en vertrouwd klankbord, kon zo goed relativeren….

    Dat mis ik zo :-(

    Yvonne - ‘t Goy
    28 november 2023

    Deel deze pagina:

   • Denkend aan....
    reactie 21   |   niet OK
    Hé broer, zittend in het zonnetje ben je in mijn gedachten. Gisteren een stadswandeling door Amsterdam gedaan wat herinneringen oproept aan onze uitjes en zus en broerdagen. Mooie herinneringen en zou zo graag weer eens met je afspreken. Dat kan niet meer maar ik kan wel vaak aan je denken met een glimlach!

    Gerdien - Veenendaal
    21 februari 2021

    Deel deze pagina:

   • Muziek
    reactie 20   |   niet OK

    Franka - Druten
    28 november 2020

    Deel deze pagina:

   • Mis je Dick en denk aan je
    reactie 19   |   niet OK

    franka - Druten
    28 november 2020

    Deel deze pagina:

   • Foto
    reactie 18   |   niet OK

    Vandaag 1 jaar geleden dat je ons liet schrikken en niet meer wakker werd. De grootste schrik is voorbij.. Het gemis is er nog iedere dag


    franka - Druten
    28 november 2020

    Deel deze pagina:

   • Jarig
    reactie 17   |   niet OK
    Lieve Dick,
    Vandaag jouw verjaardag. Een dag om extra stil te staan bij alle fijne herinneringen. En dat zijn er zoveel.... maar zoveel liever had ik er nog veel meer met je gemaakt.

    Hopelijk is het heel fijn daarboven en kijk je mee met alle herinneringen die we nu zonder jou moeten maken. Je wordt gemist lieve Dick, enorm gemist....

    Yvonne - Meerkerk
    9 oktober 2020

    Deel deze pagina:

   • Muziek
    reactie 16   |   niet OK

    Franka - Druten
    26 december 2019

    Deel deze pagina:

   • Foto
    reactie 15   |   niet OK

    Franka - Druten
    6 december 2019

    Deel deze pagina:

   • Lieve Dick
    reactie 14   |   niet OK
    Lieve Dick,

    Denkend aan jou verschijnt er een glimlach op mijn lippen omdat je een schat van een vent bent
    Denkend aan jou voel ik me dankbaar dat ik jou heb leren kennen. Je hebt mij laten voelen wat ware liefde is. Wat hadden wij een goede match.
    Denkend aan jou kijk ik terug op een fantastisch mooi jaar voor ons allebei. We hadden zoveel plannen voor de nog komende jaren.
    Denkend aan jou voel ik gezelligheid. Gezellig de kaarsjes aan en met zijn tweetjes onder een lapje met een wijntje op de bank.
    Denkend aan jou hoor ik muziek. Avonden hebben we geluisterd naar David Bowie, Queen, Joe Cocker de Beatles en nog veel meer. Je kende de teksten uit je hoofd en zong uit volle borst mee. Zo leuk.
    Denkend aan jou zie ik ons samen kokkerellen in de keuken. Fijn met zijn tweetjes nieuwe recepten uitproberen en daarna gezellig tafelen. Wat ga ik dat missen.
    Denkend aan jou zie ik een groot natuurliefhebber. We hebben veel gewandeld aan de Waal het strand in het bos. Ook maakten wij mooie fietstochten samen.
    Denkend aan jou zie ik een reiziger. Het liefst had je jou agenda volstaan met reisjes en uitjes. Vele weekenden gingen wij erop uit met de camper. Wat genoten wij daar allebei met volle teugen van.
    Denkend aan jou zie ik jou liefde voor Vincent van Gogh. Samen met zijn tweetjes in de trein naar Amsterdam, Den Haag of Den Bosch en daar de kunst bewonderen.
    Denkend aan jou zie ik jou behulpzaamheid. Zonder te vragen hielp jij mij met huishoudelijke klusjes. Je hebt zelfs de boormachine gepakt ondanks dat je geen klusser bent.
    Denkend aan jou zie ik een positieve, energieke en ondernemende man. Altijd vrolijk, vol grapjes en verrassingen. Je kwam ’s morgens vaak zingend je bed uit. Zo gezellig met jou.
    Dick wat zal ik je vreselijk gaan missen.
    IK HOU VAN JOU
    Liefs Franka

    Franka - Druten
    6 december 2019

    Deel deze pagina:

   • Muziek
    reactie 13   |   niet OK

    Gerdien - Veenendaal
    5 december 2019

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie

   Inspiratie nodig voor uw reactie?


   De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


   Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


   Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
   Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.