gedenkplaats van

Dick van Gemerden

12-05-195808-01-2010
   Dit weekend heeft ons het trieste bericht bereikt dat Dick van Gemerden op vrijdag 8 januari is verongelukt. Samen met een groep vrienden was hij aan het ijsklimmen in de omgeving van Cogne (Italie) waar hij door een lawine is gegrepen.

   Ons medeleven gaat uit naar zijn vrouw, kinderen, ouders en familie. Ook wensen we zijn klimvrienden, die getuigen zijn geweest van dit vreselijke ongeval, veel sterkte.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • 2015
    5 jaar na dato..
    reactie 1   |   niet OK
    5 jaar gaat snel met alles dus ook hiermee. Dat is het bewijs dat het leven doorgaat en doormoet. Dat is ook wat de hij gewild zou hebben. Zijn passies blijven overeind op verschillende gebieden en het enige wat wij kunnen doen in hem herinneren en vechten waar hij voor stond.

    Afgelopen weekend heb ik samen met Paul (zijn touwgenoot) een prachtig weekend doorgebracht ijsklimmend in Cogne. We zijn langs de waterval gelopen en hebben er veel over gesproken. We hebben er letterlijk bij stil gestaan. Op de plek... Er lag bijna geen sneeuw... heel bizar. het was een mooi en beetje emotioneel weerzien met Darma de eigenaar van de Albergo waar we toen ook te gast waren. Dat deed goed moet ik zeggen voor ons allen.

    Cogne blijft een speciale plek en dat zal het altijd blijven met veel mooie herinneringen en dat is ook de manier waarop we Dick niet vergeten. Vooral vanwege de mooie dingen en de vriend die hij is...

    Mark en Paul


    Mark Stoop - Den Haag
    8 januari 2015

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie