gedenkplaats van

Diny Bolink-Hoogenkamp

05-12-192002-03-1998
   Laten we mijn Moeke hier herdenken als een byzonder mens, want dat was ze! Ze kon niet alleen goed kleding naaien als volwaarding coupeuse, maar ze kon glas graveren, ze kon schilderen, ze kon bij de braderie van Rusthuis Scholtenhof nooit gemist worden. Want Diny maakte vele spullen voor de braderie

   Overige informatie
   Altijd was er wel wat tussen ons. We hadden een enorm generatieverschil, en dat was meestal wederzijds niet prettig! We hadden ook niet echt een Moeder - Zoon binding we waren net iets meer als maatjes. Maar Ma op de dag dat ik dit register maak - 1 December 2004 - mis ik je nog steeds enorm! Moeders: We konden niet met elkaar en ook niet zonder elkaar. Maar ik weet dat vanaf het moment dat je weer bij Pa was, jij je enorm gelukkig voelt. Je had het er altijd over tijdens de laatste 2 jaren toen je Kanker kreeg.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Of stuur een...

   Bloemetje Kaartje
   • 1920
    Een mooie herinnering voor Diny Bolink
    reactie 3   |   niet OK

    Ik ben ooit met mijn moeder bij gert geweest, hij woonde toen nog met hermien in usselo. En toen zong gert dit nummer ook voor haar bij hem in de toenmalige muziekstudio. Gert zijn ouders kwamen ook uit oldenzaal en mijn moeder heeft zijn ouders heel goed gekend.

    Albert Bolink - Hengelo
    26 maart 2015

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 2   |   niet OK
    Esmeralda bedankt. Ja mijn Ma en ik waren een paar apart , maar toch was ze uniek vandaar dat ik haar hier een gedenkplek geef. Bovendien ze was ook altijd NCRV lid, dus ze hoort hier extra thuis!

    Albert Bolink - hengelo ov
    3 december 2004

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 1   |   niet OK
    Sterkte Albert. Wat mooi dat je je moeder ook een memorial hebt gegeven.Ik heb een kaarsje opgestoken voor haar en jou.

    Esmeralda -
    2 december 2004

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie