gedenkplaats van

Diny Hesselink

04-03-195521-01-2003
   Mijn moeder was een hele lieve en zorgzame vrouw. Ze stond altijd voor een ander klaar, jammer genoeg stond ze niet altijd voor zichzelf klaar.
   Ooit heb een ik een boek van haar gekregen dat ze zelf had gemaakt, het gedicht dat erin stond hebben we op de rouwkaart laten zetten:

   Gelukkig zijn is niet krijgen wat we verlangen,
   maar tevreden zijn met wat we hebben.
   Kwaliteit van leven heb je niet voor het kiezen.
   Geniet van hetgeen je is gegeven er valt zoveel te verliezen.

   Overige informatie
   Mijn moeder is overleden aan een hartstilstand. Ik kreeg een telefoontje toen ze al overleden was. Heb dus geen afscheid van haar kunnen nemen. Waarom, je was nog zo jong. Ik ben blij dat ik je de kerk in en uit heb helpen dragen, dat we samen de sieraden af mochten doen en de kist mochten sluiten. Drie maanden nadat ze was overleden was ik zwanger, ze heeft het niet meer mee mogen maken. 17 januari 2003 is de dag dat ik haar voor het laatst gesproken heb. Op 17 januari 2004 ben ik bevallen van haar kleinzoon. Toeval, of moest het zo zijn? Het maakt ook niks meer uit feit blijft dat een fantastische vrouw in de bloei van haar leven van ons is weggerukt. Mama, ik mis je zo.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Of stuur een...

   Bloemetje Kaartje
   • Persoonlijke reactie...
    reactie 78   |   niet OK
    Hai Saskia, ik kom eigenlijk heel weinig nog op de site van doden zijn niet stil. Ik kan het me nog goed herinneren dat wecontact hadden, eigenlijk wel bijzonder dat wij als totale vreeemden zulke dierbare dingen met elkaar kunnen delen. Met mij gaat alles gelukkig goed, hoe is het met jou? Heb je alles een beetje een plekje kunnen geven? met hartelijke groeten, Bauke Hesselink (dochter Diny Hesselink*) 

    Bauke -
    4 april 2013

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 77   |   niet OK
    Hoi Bauke, Weet niet of je hier nog komt maar ik kwam weer eens buurten bij mijn moeder Wil Dool-Jansen en wij hebben een paar jaar geleden best wel wat contact gehad. Ik hoop dat alles goed met je gaat.  Groetjes Saskia Diny,Ik heb een kaarsje voor je gebrand!! 

    Saskia Saskia - Rotterdam
    26 juli 2012

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 76   |   niet OK
    Lieve oma van mijn kleinste dochter.
    Nog een paar dagen en Madelon is langer bij u dan dat ze ooit bij mij is geweest.
    Ik hoop echt dat jullie bij elkaar zijn en dat u op haar let.
    ze was zo ondernemend.
    Elke dag mis ik haar en voel ik me zo eenzaam.
    Ik weet zeker dat u .. ach helaas is het anders.
    Gr Jolanda

    jolanda -
    1 oktober 2010

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 75   |   niet OK
    Hai mam,

    over een paar dagen is het alweer moederdag, weer een bijzondere dag zonder jou. Het is heel erg raar omdat deze dagen weer eens extra duidelijk wordt dat wij zonder jou door het leven moeten. Zelf ben ik dan wel moeder, maar om deze dag zonder jou te beleven is heel raar. Voel me dan ook wel eens bezwaard omdat ik altijd aan jou moet denken en de dingen die we niet meer kunnen doen. Maar tegelijkertijd besef ik ook heel goed dat ik vooal moet genieten van alles wat ik heb. En dat zal ik dit jaar ook weer doen, maar je weet dat je niet uit onze gedachten bent. Vooral eind van de maand zullen we het moeilijk hebben en denken aan jullie die daar boven zijn. Ik hoop dat je Madelon* hebt gevonden en dat jullie nu veel plezier aan elkaar beleven, wij houden Jurgen wel in de gaten en het gaat naar omstandigheden goed.

    Ik hou van je en mis je nog steeds elke dag, dag mam dikke kus je dochter

    Bauke76 -
    6 mei 2009

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 74   |   niet OK
    Lieve Jo, de tranen lopen over mijn wangen. Het klopt allemaal en wat heb ik dat ook vaak gedacht. Ik hoop echt dat ze nu boven van haar aan het genieten zijn en van alles met haar doen wat ze hier niet hebben kunnen doen. Dan zullen ze samen heel wat aflachen, want humor hebben ze alletwee. Dank je voor alles.

    Bauke

    bauke76 -
    9 juli 2008

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 73   |   niet OK
    lieve schoonmoeder.
    Ik heb nog nooit gereageerd maar hier ben ik dan
    Ik heb u nooit echt gekend maar u mij wel
    Heb altijd het gevoel gehad dat u nog heel dicht bij bent geweest
    Maar nu is er iets zo ergs gebeurd u kleindochter madelon is overleden
    Ons kleine meisje samen van jurgen en mij
    En welke weg jurgen en ik in het verleden hebben gekozen.ik weet zeker dat u die heb uitgekozen voor ons
    Ieder heeft zijn eigen manier van rouwen .dat blijkt nu ook weer
    Zelfs ik heb u gemist als oma voor onze kinderen nooit eens samen koffie drinken en nooit eens oppassen
    nooit eens samen genieten van madelon
    doe dat dan nu maar samen met haar
    groetjes jolanda

    jo -
    8 juli 2008

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 72   |   niet OK
    Hai mama, wat is het alweer lang geleden dat ik geschreven heb, maar dat weet jij ook wel. Ik denk wel vaak aan je en dat maakt het ook goed dat ik iets minder schrijf. Afgelopen vrijdag met pa, Wilbert, Rick en Sabine naar de kermis geweest. Wat heeft pa genoten van Rick die in de draaimolen zat, hij stond gewoon helemaal te stralen. Zou jij ook gedaan hebben als je erbij had mogen zijn.
    Mama, ik mis je en ik hou van je. Dikke kus Bauke

    Bauke Hesselink - Zeddam
    20 augustus 2006

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 71   |   niet OK
    Hai mam, hoe is het leven? Dat zou ik nu weleens willen weten. Hier is alles goed. Je zult inmiddels wel weten dat we een dochter hebben gekregen en dat Jurgen ook een dochtertje heeft. Dus je zou nu drie kleinkinderen hebben gehad. En als een trotse oma met allemaal foto's op zak rondlopen om ze aan iedereen te laten zien. We hebben afgelopen maand nog even in spanning gezeten omdat pa in het ziekenhuis heeft gelegen, maar dat ziet er nu naar uit dat het ook allemaal weer goed gaat komen.
    Mama, ik hou nog steeds heel veel van je en mis je nog iedere dag. Heel veel liefs en dikke kus, Bauke

    Bauke Hesselink - Zeddam
    7 juli 2006

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 70   |   niet OK
    Hallo Diny,
    Het is alweer een tijd geleden dat ik even ene kaarsje voor je hebt gebrand maar bij deze brand ik er dan maar een hele hoop tegelijk. En Bauke veel succes met je zwangerschap en geniet ervan dat zou je moeder ook vast en zeker gewild hebben. Het is geod dat je je rust hebt gevonden en "verder" kan met je leven. Het leven gaat door ongeacht wat er gebeurt daar zijn wij het levende bewijs van. Heel veel liefs Saskia

    Saskia -
    11 oktober 2005

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 69   |   niet OK
    Hai mama, ik wou je gewoon even laten weten dat ik van je hou. Met mij gaat alles goed, de zwangerschap geeft mij genoeg afleiding en anders Rick wel. Ik heb nog weleens een dip, maar over het algemeen gaat het goed. Dat is iets wat ik lang heb kunnen zeggen. Voelde me vaak bezwaard als ik me goed voelde, maar dat hoeft niet meer. Alles is gegaan zoals het is gegaan en daar kan ik (of iemand anders) toch niks meer aan veranderen. Het is goed zo, ik hoop dat jij ook jouw rust inmiddels hebt gevonden. Mama, het ga je goed. Veel liefs en een dikke kus, Bauke

    Bauke Hesselink - Zeddam
    25 augustus 2005

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie