gedenkplaats van

Eddy de Waal

05-04-193713-03-2019
   Dit is een algemene kennisgeving om u op de hoogte te brengen van het overlijden van Eddy de Waal. U kunt dit bericht delen met andere bekenden. Uw herinnering, foto's, reactie of condoleance wordt zeer op prijs gesteld.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • Hanna Monhemius
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Hanna - Essen
    7 april 2019
    reactie 20
   • To all of Ed’s family
    reactie 19   |   niet OK
    We are so, so sorry to hear of Ed’s passing. It was a privilege for Jane and I to have met both him and Marijanne. In the short time that we knew him, we found him to be a warm, considerate, and generous gentleman. We know that he will be deeply missed and our thoughts and prayers are with you all. Lots of love Jane and Gary, Fabas, April 2019 xxx

    Gary & Jane - Lieu dit La Paillasse, D48b Route de St André, 31230 Fabas
    6 april 2019

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 18   |   niet OK
    La familia De waal, Eduardo y Marijanne... Os tenemos un cariño muy especial y la ida de Eduardo deja un vacío muy grande. Hoy ha sido muy triste ver a Marijanne en la clinica y no verte Eduardo, siempre con tu alegría y tus ganas de vivir. El cielo se ha llevado una gran persona. Mucha fuerza para la familia de todo el equipo de centro dentis. Siempre te recordaremos.
    Susana Escolano

    Susana - Mezquitilla (Málaga)
    3 april 2019

    Deel deze pagina:

   • Annemieke Francissen
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Annemieke - Beverwijk
    1 april 2019
    reactie 17
   • Francis FAURE
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Francis - saint andre
    30 maart 2019
    reactie 16
   • Persoonlijke reactie...
    reactie 15   |   niet OK
    Marijanne, kinderen en familie,
    Teruggaande in mijn herinneringen kom ik onvermijdelijk terecht bij de week doorgebracht op Kreta. Eddy, Jen, Harry en ikzelf een week op avontuur. De "gids" was uiteraard Eddy. Hij wist waar je kon ontbijten. Op een marktpleintje van 8:00 tot 11:30 uur.
    Later in de week kwamen Tony en Nikos in het vizier. Tot diep in de ochtend liedjes zingend. Afwisselend Nederlands-talig, "Kreta-songs" en oude soldatenliedjes uit de Tweede Wereldoorlog. Met de onvermijdelijke hoeveelheid alcohol in het bloed en wijn in de koffer spoorslags naar het vliegveld. Wat een week!
    Wat was de bindende factor tussen Eddy en mij? Ik denk onze diepe geworteldheid in de geboortestreek. Gehechtheid aan het basale: aarde, water en zon. Gebeurtenissen die ons hebben be- en geroerd. Maar vooral het typische taaleigen uit onze streek diep beïnvloed door Vlaanderen. Ook al had hij een verhaal al een keer gehoord, dan nog kon Eddy op slinkse wijze mij verleiden tot nog een keertje tot vertellen over te gaan. Hoe hilarischer hoe beter!
    Zijn eigenheid heeft hij nooit losgelaten en dat is maar goed ook!
    Sjef

    Sjef - Kloosterzande
    30 maart 2019

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 14   |   niet OK
    Tsja, toen werd het stil in Bata. Niet alleen daar maar ook elders. Eddy was een wereldburger, die zich ogenschijnlijk moeiteloos aan zijn omgeving wist aan te passen. Toen duidelijk werd dat dit gaandeweg moeilijker werd paste hij de omgeving aan naar zijn mogelijkheden. Wat mij bij zal blijven is de gastvrijheid, zijn aanstekelijk optimisme en vrolijkheid. Ik wens Marijanne en alle familie sterkte en hoop van ganser harte dat niet stil blijft in Bata, maar als familiehuis behouden blijft.
    Proost,
    Klaas Blankevoort

    klaas - Heemstede
    29 maart 2019

    Deel deze pagina:

   • Een mooie Spaanse herinnering.
    reactie 13   |   niet OK
    Marijanne,

    Eerst en vooral ons welgemeend medeleven met het spijtig te vroeg heengaan van je lieve echtgenoot. Veel sterkte aan jou en de kinderen.

    Eddy,

    Vele ontmoetingen en vele uurtjes samen bij een lekker glaasje en hapje bij Manolo in Torre Del Mar zullen in ons geheugen gegrift blijven als zeer mooie herinneringen aan onze vakanties. Jij bracht altijd leven in de brouwerij met je aanstekelijke moppen, humor en verhalen.
    Altijd goed gehumeurd en ontspannen was je als we jou zagen, altijd een leuke en hartelijke goedendag.

    Wij zullen je missen.

    Jules, Jenny, Christel, Marina en Jacky


    Jules - Nieuwpoortstraat 14, 8370 Blankenberge
    29 maart 2019

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 12   |   niet OK
    C'est avec beaucoup de tristesse que nous avons appris le décès de Mr De Waal.
    Par ces quelques mots nous adressons à sa femme, ses enfants, petits enfants ainsi qu'à toute sa famille nos sincères condoléances.


    Marie, Amélie, Patrice

    Marie, Amélie, Patrice - saint andré
    28 maart 2019

    Deel deze pagina:

   • Flamboyante persoon
    reactie 11   |   niet OK
    Ik herinner me Eddy als een heel gedreven en ondernemend persoon. Hij deed dingen die ik zelf niet durfde. Vooral het jagen op hazen met lichtbakken samen met heeroom zal ik nooit vergeten. Natuurlijk ook niet jullie werkzaamheden in Nieuw-Guinea. Een echt verlies. Ik zal aan jullie blijven denken. Veel sterkte.
    Jan de Moor.

    Jan - Bemmel
    28 maart 2019

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie