gedenkplaats van

Edwin Ardon

04-10-196511-04-2020
   “Het is wat het is …”

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • Alweer enkele jaren geleden ...
    reactie 60   |   niet OK
    Net mijn moeder gesproken die vandaag jouw moeder was tegengekomen. Je bent enkele maanden geleden overleden. Wat een schok.

    Leerde je kennen op de lagere school, kwam je vervolgens in de loop van de jaren regelmatig tegen, al ben ik je de laatste jaren uit het oog verloren. Leuke vent. Resolute kerel. Vol energie. Dank voor de goede momenten.

    Wens de mensen die jou moeten missen veel sterkte.

    Frank


    Frank - Wassenaar
    8 september 2020

    Deel deze pagina:

   • Sterkte
    reactie 59   |   niet OK
    Lieve Lies en Familie,
    We willen je (jullie) condoleren met het verlies van Edwin.
    Begin oktober 2018 Edwin leren kennen in het VU. Samen met Leenderd op de kamer. Ondanks de situatie hebben toch enorm kunnen lachen.
    Vol goede moed liepen we vorig jaar juni nog een mooi rondje op de golfbaan Spaarnwoude. Niet wetende wat er nog te wachten stond. Dit rondje koester ik. Er zouden er meer rondjes volgen hadden we afgesproken. Helaas.
    Wens je veel sterkte.
    Lieve groet Ingmar (ook namens Mariska, Dylan, Donna en Zara)    Ingmar - Alkmaar
    12 juni 2020

    Deel deze pagina:

   • Foto
    reactie 58   |   niet OK

    Familie - Sleeuwijk
    5 mei 2020

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 57   |   niet OK
    Lieve Lies en Jona,
    Als één van de trouwe supporters in de afgelopen jaren van onze jongens op Sporting Martinus zullen wij Edwin langs de lijn van het voetbalveld missen. En wat een enorm gemis voor jullie, Lies en Jona en natuurlijk ook voor Pepijn en Floor. Ik kan me nog herinneren Lies, dat je mij er langs de lijn over vertelde. Wat is dat dan helaas toch snel gegaan. Wij wensen jullie heel veel sterkte toe in deze moeilijke periode. Lieve groet, Rutger en Alexandra

    Rutger en Alexandra - Amstelveen
    30 april 2020

    Deel deze pagina:

   • Mijn ziekenhuis-maatje
    reactie 56   |   niet OK
    Ik heb Edwin eind november 2018 leren kennen in de VU. Ongeveer 2 weken dezelfde kamer gedeeld.
    We hebben ondanks onze ziekte een erg leuke tijd gehad waarbij met name de humor van Edwin goud waard was. Maar ook de koffie die Lies ook voor jou en mij meebracht. Het maakte het allemaal erg dragelijk.
    Lies, veel sterkte met het dragen van het verlies van Edwin
    Hartelijke groeten Petri te Brake


    Petri - Santpoort-Zuid
    29 april 2020

    Deel deze pagina:

   • Mijn grote neef
    reactie 55   |   niet OK
    Edwin

    Kan het nog steeds niet geloven dat je er niet meer bent.
    Voor mij was je mijn grote neef met 6 jaar verschil.
    Momenten die mij altijd bij zijn gebleven is dat je mij vroeger van de lagere school kwam ophalen omdat onze moeders bij oma in het ziekenhuis waren. Een bagagedrager had je niet dus ik, steunend op je achteras, nam je mij mee naar jullie huis.
    Een andere keer wilde ik een ruitbroek. Dit was toen in voor een bepaalde groep ????. Ik zat net op de middelbare school en jij studeerde net in Rotterdam. Jij nam mij wel even meenemen naar Rotterdam om te shoppen. Je had toen net je rijbewijs en vol trots kwamen we geslaagd terug.
    Ook de periode dat jij mijn tennisvader was op tennisclub CC. Als pupil mocht je toen een oudere jeugd kiezen die jou dan de fijne kneepjes van de sport bij bracht. Ik hoefde er niet over na te denken en koos jou. We probeerden zelfs ‘s-avonds te gaan maar werden er dan toch afgestuurd omdat ik tot de jeugd behoorde.

    Ed, je blijft mijn grote neef en zullen deze herinneringen altijd in gedachten blijven.

    Guido - Dordrecht
    26 april 2020

    Deel deze pagina:

   • Sterkte...
    reactie 54   |   niet OK
    Lieve Lies,
    Woorden schieten tekort bij dit grote verlies voor jou en al degenen die Ed mochten kennen.
    Door omstandigheden heb ik Ed zelf nooit ontmoet maar ik voelde dat hij jou gelukkig maakte en dat je bij hem rust en stabiliteit vond.
    Hopelijk kan je een beetje troost vinden in al de mooie herinneringen die jullie samen delen en vervullen de gedachten eraan jou met trots en dankbaarheid.
    Ik wens je nog veel kracht en doorzettingsvermogen in deze tijd van beproeving.
    Weet dat wij er altijd zullen zijn voor jou... weliswaar op een afstand, maar in gedachten heel dichtbij!
    Ruth
    XxX

    Ruth - Middelkerke
    25 april 2020

    Deel deze pagina:

   • Collega en inspirator
    reactie 53   |   niet OK
    Edwin,

    Het is moeilijk en gek om te bedenken dat je niet meer fysiek onder ons bent. Gelukkig leef je wel voort in ons, ons werk en onze organisatie.
    Ik heb in de afgelopen Jaren dat je bij SOA People in dienst was veel met je mogen samenwerken. Wat was dat een eer en wat had ik nog veel gehoopt van je te leren. Dankjewel voor je inspiratie, voor je wijze woorden, en de enorme hoeveelheid leermomenten die ik heb mogen beleven met je.

    Ik heb het grootste respect voor hoe kranig je je geweerd hebt en hoe dapper je doorheen je hele behandeling bent geweest.

    Ik wens je gehele familie en vriendenkring heel veel sterkte in deze moeilijke tijden en ik berust me in de gedachte dat je ongetwijfeld nog veel van boven met ons mee zal kijken.

    Nordin Sahil

    Nordin - Voorhout
    24 april 2020

    Deel deze pagina:

   • Een gouden vent!
    reactie 52   |   niet OK
    Het is heel simpel, Edwin, je was een gouden vent. Eerlijk, aardig, open. En altijd met die licht verbaasde kijk op het leven, waarbij de betrekkelijkheid van het probleem-du-jour je niet ontging.
    Je was iemand die het allemaal wel wist, maar dat niet hoefde te etaleren. Iemand die met een goede vraag de kern kon raken en iemand die stiekem ook al het antwoord op die vraag had.
    Ik heb veel van je geleerd in de tijd die we samen bij Magnus hebben gewerkt, en vaak aan je teruggedacht in de tijden daarna. Ik vermoed dat je je stempel niet alleen op mijn doen en laten hebt gedrukt.

    Wouter - Tilburg
    24 april 2020

    Deel deze pagina:

   • Wat een gemis moet het zijn...
    reactie 51   |   niet OK
    Lieve Sandra en gezin,
    Dit is niet zoals het mag zijn. Je broer, zwager, oom is er niet meer. Wat een vreselijk treurig bericht. De zon schijnt maar in jullie harten is het verdrietig. Houd elkaar stevig vast, koester de mooie momenten. Ik denk aan jullie. Grote knuffel en vooral sterkte. Liefs, Klaartje (en gezin)

    Klaartje - Dordrecht
    23 april 2020

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie