Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Eef Collignon

07-08-194617-09-2022
   Dit is een algemene kennisgeving om u op de hoogte te brengen van dit verlies. U kunt dit bericht delen met andere bekenden. Naast informatie rondom het afscheid kunt u hier ook zelf reageren. Uw herinnering, reactie of condoleance wordt zeer op prijs gesteld.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • reactie 43
    hendrika

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    hendrika - maastricht

    28 december 2022

   • Met ongeloof ...
    reactie 42   |   niet OK
    Beste familie, vrienden en collega's van Eef,
    Tijdens mijn vakantie ontving ik het bericht van het overlijden van Eef. Met ongeloof en grote schrik heb ik hier kennis van genomen. Ik heb met Eef sinds 2001 mogen samenwerken, en herinner mij hem als een groot man, die heel veel kennis had over de branche en dit ook deelde met zijn medewerkers en collega's. Ook ken ik Eef van het klaverjassen, waar hij, net als ik met graagte deelnam aan de Facilicom klaverjastoernooien, die 'Koets' altijd organiseerde.
    Beste familie, vrienden en collega's, u allen gecondoleerd met dit grote en plotselinge verlies. Ik wens u alle sterkte toe, en hoop dat de schittering van uw tranen, mettertijd overgaan in warme herinneringen.
    Yvonne Schmits, concernmanager Inkoop Facilicom Group.

    Yvonne - Berkel en Rodenrijs
    5 oktober 2022

    Deel deze pagina:

   • reactie 41
    Bert

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Bert - Epe

    28 september 2022

   • Fijne man, die je niet snel vergeet.
    reactie 40   |   niet OK
    Old soldiers never die, they just fade away!

    Luub

    Luub - SCHIEDAM
    27 september 2022

    Deel deze pagina:

   • Wat een mooi mens
    reactie 39   |   niet OK
    Beste Henny, Eric en Michel,

    Wat een mooi afscheid hebben jullie Eef gegeven. Alles is bijna al gezegd maar graag wil ik nog een persoonlijke noot toevoegen. Ik ken Eef al vanaf mijn 18 e en inm mijn eerste studentenjaar wilde ik vakantiewerk doen bij Gom. Mijn vader regelde dat natuurlijk via Eef en ik werd onder een valse naam ingeschreven omdat ik het niet leuk vond om als dochter van de baas te worden gezien.op de objecten war ik werkte was er toch een bepaalde nieuwsgierigheid en al gauw ging het gerucht dat ik de dochter van Eef Collignon was. Mijn plannetje was dus mislukt en werd zeker gezien als dochter van de baas.
    Hans heeft al verteld van de belangrijke rol die Eef heeft gespeeld binnen het bedrijf. Vanaf zijn 17e tot zijn pensioen. Het is mooi maar ook knap hoe Eef is meegegroeid met het bedrijf en de belangrijke rol die hij heeft gespeeld. Ik kan mij herinneren toen hij met pensioen ging dat een lid van de directie van Gom zei: het voelt heel onzeker zonder Eef. Als je iets niet weet of ergens over twijfelt dan ga je even bij Eef langs en dat valt nu helemaal weg.
    Ook na zijn pensioen hielden we contact. Eef bleef in de pensioencommissie en zat daar om de gepensioneerden te vertegenwoordigen.dat deed hij op een zeer goede manier, vasthoudend maar nooit het belang van het geheel uit het oog te verliezen. Pas in 2021 heeft hij deze rol overgedragen.
    Eef is ook altijd contact blijven houden met mijn vader, ook in de jaren dat het slechter ging. Gezellige lunches in het Deltahotel samen ook met Theo van Pelt en dan de oude verhalen ophalen. Eef nam altijd het initiatief.
    Zowel mijn vader als ik genoten daarvan. Ik zal Eef erg missen en nooit vergeten en wens jullie heel veel sterkte met dit verlies.

    Martine Geurts

    Martine - Rotterdam
    26 september 2022

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 38   |   niet OK
    Ik herinner mij Eef als een uiterst sympathieke kerel met gevoel voor humor. Zowel tijdens de bijeenkomsten op Societeit de Vrijheid 1945, de uitwisseling met partnerstad Esslingen en enkele zakelijke contacten heb ik altijd een prima contact met Eef gehad.
    Het bericht van zijn overlijden heeft mij diep geschokt. Een dramatisch bericht, ook zo ongelofelijk.
    Ik condoleer Hennie, kinderen en kleinkinderen met dit grote verlies en wens ze veel sterkte bij het verwerken van deze niet te voorziene klap. Eef zomaar weg uit het leven. Wat een triest verhaal.
    Frans van Krugten

    Frans - Schiedam
    26 september 2022

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 37   |   niet OK
    Toen ik ruim 40 jaar geleden kennis maakte met de schoonmaakbranche was Eef zowel binnen als buiten GOM/Facilicom een zeer gewaardeerde en ervaren collega. Hij heeft mij bij de eerste schreden in de branche wegwijs gemaakt in de kansen, mogelijkheden en uitdagingen in ons vakgebied en straalde daarbij autoriteit én trots uit. Niet alleen trots op wat hij maar vooral de gehele branche vereniging OSB had bereikt. Zijn maatschappelijke betrokkenheid en inzet voor branche belangen zijn voor mij een bron van inspiratie geweest.
    Bedankt Eef dat ik je heb mogen leren kennen. Je was voor mij en velen een inspiratiebron.
    Frank Remeijsen

    Frank - Tilburg
    26 september 2022

    Deel deze pagina:

   • reactie 36
    Angelien en Bertus

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Angelien en Bertus - Vleuten

    25 september 2022

   • Voor Eef
    reactie 35   |   niet OK
    Mensen-mens, leermeester, Bourgondiër, pensioen-goeroe, lijstjes-man, familie-man, Gom-man. Ik ga jou, met je lach uit duizenden, missen. Rust zacht Eef. Een hartelijke laatste groet, Herman Busch

    Herman - Vuren
    24 september 2022

    Deel deze pagina:

   • Medeleven
    reactie 34   |   niet OK
    Gecondoleerd en heel veel sterkte en kracht voor jullie allen.
    Ellen Figee

    Ellen - Zoetermeer
    24 september 2022

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie

   Inspiratie nodig voor uw reactie?


   De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


   Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


   Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
   Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.