gedenkplaats van

Egbert-Jan Zweers

10-02-195906-05-2012
Schrijf condoleance
Bekijk condoleances
* verplichte velden

Gedenkplaats geopend door:

Stuur de beheerder een e-mail
Marleen de Groot

Condoleances

Cora de Vries
2 jaar,.... wat gaat de tijd toch snel, ik denk dat er niet 1 week voorbij gaat dat ik niet aan hem denk, terwijl ik mijn insuline spuit, nog zo dankbaar voor zijn zorg, zijn woorden, zijn adviezen, onze gesprekken. Ik heb een fijne vervanger, maar die zal mijn nooit toespreken met dezelfde woorden en betekenissen.
Je word gemist, en ik denk vele met mij!
Cora - Scheveningen, Zuid-Holland, Netherlands
7 mei 2014
condoleance 67  |  
christina de Jong
ik weet nog, dat ik de rouwadv zag.. ik ben in hetzelfde jaar geboren, dus het raakte me... Hij ziet er gezond en aardig |sympathiek uit... HOE kan je dan opeens overlijden. Zo erg.. ik ken hem niet, maar leefde erg mee en nu ik de foto weer zie, kan ik me het verdriet zo voorstellen...

De Bijbel, de Geest van God kan troosten als geen ander kan... is mijn ervaring.. zooo bijzonder... dat wens ik elke rouwende..

Het maakt me ook meer serieus dit bericht, meer met ernst God te dienen... Niet in de vele nepkerken, maar echt... dat bestaat ook nog... ik wil graag meer vertellen, want het gaat immers om eeuwigheid.. na dit leven... wie de smalle weg bewandelt, mag eeuwig bij God zijn, Math. 7,13 etc.

Heel veel sterkte en kracht... ik gedenk binnenkort ook het plotse overlijden van een dierbare... het blijft erg...
christina - de jong
6 mei 2014
condoleance 66  |  
H. Liefers
Wat een droevig bericht. Egbert-Jan was zo'n vriendelijke en toegankelijke man. Alle familie en vrienden gecondoleerd met zijn overlijden en sterkte gewenst.

H. Liefers
ziekenhuisapotheker i.o. in Bronovo 2005-2010
H. - Wateringen
6 juli 2012
condoleance 65  |  
Koen Davidse
Zeer geschokt door dit nieuws. Veel te vroeg overleden.
Dank dr Zweers voor alle goede zorgen, voor de ontspannen manier van behandeling, voor de behandeling op afstand als ik op reis was, voor het open bespreken van alle opties.
Familie, vrienden: een heel bijzondere, menselijke en gewaardeerde arts.
Koen - Amsterdam
2 juli 2012
condoleance 64  |  
Cora de Vries
Een uur geleden is mij verteld door de huisarts dat mijn geliefde internist zo plotseling is overleden.

Ik zie hem 15 jaar geleden nog zo op het hoekje staan, naar me zwaaien, terwijl ik op de IC lag.....mijn eerste contact!

Lieve Dokter Zweers, bedankt dat je altijd in me geloofde, me mijn gang heb laten gaan om maar te ervaren, begripvol naar mijn fouten luisterde, en me met goede moed weer de deur uitstuurde!

Rust zacht, heb net zoveel plezier daarboven dan hier beneden, en ik wens de familie heel veel sterkte, dit verlies is ondraaglijk, het verlies van een geweldige man en arts!
Cora - Den Haag
29 juni 2012
condoleance 63  |  
G.J.Zweers
Egbert-Jan'na het lezen van alle waarderende woorden en berichten op het "cöndoleance register" door jouw patienten -kan ik alleen maar -vol trots-reageren door te zeggen-jouw vader was precies zo. R.I.P. TUUK.
G.J.Zweers - Deventer
28 juni 2012
condoleance 62  |  
Irene Visser-Edel
Beste familie, vrienden en collegae van dr Zweers,

Gecondoleerd met het overlijden van Egbert-Jan Zweers. De afgelopen jaren was dr. Zweers mijn behandelend arts. Een betrokken en kundige arts, maar vooral ook een persoon met veel humor. Hij sprak altijd vol bewondering over zijn gezin. Wat een gemis voor jullie. Beste familie Zweers, vrienden en collegae, veel sterke en kracht toegewenst.

Hartelijke groeten,
Irene Visser-Edel
Irene - Den Haag
25 juni 2012
condoleance 61  |  
P. Vieira
Ik hoor net pas via mijn huisarts dat dr. Zweers is overleden. Wat een heftig nieuws. Zeer veel waardering heb ik altijd gehad voor deze geduldige en betrokken arts. Wat een enorm verlies! Ik wens zijn vrouw en kinderen (over wie hij graag sprak) veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.
P. - Den Haag
18 juni 2012
condoleance 60  |  
Ronald
Erg geschokt van dit bericht.
5 jaar lang mij goed geholpen en gesteund.

Gecondoleerd.
Ronald - Den Haag
8 juni 2012
condoleance 59  |  
Nan Breunis
Verbijsterd ben ik. Had ik hem bij het laatste consult nou maar verteld hoe dankbaar ik altijd was voor zijn geduld, hartelijkheid en kennis. De wereld heeft een goed mens en wetenschapper verloren. Hij inspireerde me altijd. Ik wens zijn gezin, familie, collega's en vrienden kracht om dit verlies te verwerken.
Nan - Den Haag
7 juni 2012
condoleance 58  |  

Geef de nabestaanden uw steun en laat hier uw condoleance achter.

Het officiële condoleanceregister van Nederland

Samen blijven we jou herinneren…

Help dit bericht te

verspreiden